2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Eklentiler

• $420405_311431322248486_178435085548111_892931_170567110_n.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleme:
aynen canımcım yat şaap kalk 9 ay sonra pırtlat ohhh valla ne güzel...
engin bilgilerim emrinde şekerim

inşallahhhhh
sağolsın bacımmm
benim annem bile ilk gecesinden hamile kalmış kim isterdi ki bu kadar çok dr hapla iğneyle uğraşmak strese acıya katlanmak kaderimiz de göreceğimiz günler varmış inş rabbim nasibimizi tüp bebekten verir
iyi akşamlar bayanlar nasılsınız bu gün ben bu gün dişçiye gittim diş yaptırdım çok agrıyo çenem yaa cumayada transferim vaaarrrr

geçmiş olsun canım inş transfer gününe kadar iyileşirsin ağrın sızın geçer canım bebişini de rahat rahat göbişine alırısın

inşallah bende böyle olurum razıyım valla yaaaaaaaaaaaa Bide3 çocugu anladımda o köpek ne 3 çocuga baktım itimiz kaldı dimi

1 bekarken kadın
2 hamileyken kadın
3 doğum yapınca kadın[/color]

Son düzenleme:

Dilerim bu tedavi seni bebişine kovuşturur ve başka tedavi düşünmene bile gerek kalmaz. Allah bebişine can versin.

Sen kimin ne hiss etdiğini boş ver, hormonlardan 6. hissimiz bile karışmış durumda. Kendini güzel sonuca odakla. Güzel düşünelim güzel olsun. Ağlaman iyi olmuş ama, kötü düşünce yok. İçine kötü düşünce doğsa bile, kendini kandırır gibi o düşünceleri yalanla. En iyisini düşün.

Geçmiş olsun. Her şey yolunda gidiyorsa vardır bilmediğimiz bir yerlerde sorun (bu benim düşüncem), bu dünyada sorunsuz olamaz. Umarım senin de sıkıntın yaşadığın olayla kalır. Ve bebişin her şeye rağmen sana tutunur. Çektiğin tüm acıları güzel bir şekilde unutturur. Tekrar geçmiş olsun.

Orda dur çıtır kız. Neqatife insan asla hazırlıklı olamaz. Ben her yolunu denedim, her neqatif beklenmedik hüzün getirdi. Sen kendini pozitife hazırla. Bebişin de senin ona tutunduğunu görüp sana sıkıca tutunsun. Bebişlere güzel hormonlarla destek olmak gerekli. Menopozdan sonra bile hamile kalanlar da varmış. Senmi kalamıycaksın.

Tutumun çok güzel. Böyle devam et. Hamilesin. İnşeAllah güzel haberlerini de alırız. Senin gibi düşünenleri çok severim.

Sizden güzel haber almak, bize de morel yüksekliği getiricek. Allah bebeğine can versin, ve sağ-salim doğurana kadar senden ayırmasın.

inşallah kızlar allah duysun sesimizi inşallah

vardır bi zamanı canım rabbim inş evladını sana bağışlar dr neden tutunamadığı konusun da bi açıklama yapmadı mı :44:

sebepsiz infertiliteyiz biz her defasında kesin tutacak bu kez diye başlanıyor ama yok olmuyor 4.tüp öncesi bazı araştırmalara girişilecek artık mecbur..

teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun. gelişmeleri burdan yazarım ben:) çok sağol cvp yazdığın için.

rica ederim...

[bak böle olacaksın

ya arada oluyor nedense

gebe kalmadan öncesi tamam gebe halim tamam ama gebelikten sonraki çok fena sarkmış ya hu pörsümüş çok feci neyseki plates topum var bi de en sondaki eteğinden paçasından çekiştiren bebeler bir yana en çok fırfırlı paçalı donunu beğendim o kadarda olmam beee

benim kızkardeşimde ilk geceden kaldı kendisini kınadım yuuhhh dedim
2 tane paşam var şimdi çok datlular çok...

iyi akşamlar bayanlar nasılsınız bu gün ben bu gün dişçiye gittim diş yaptırdım çok agrıyo çenem yaa cumayada transferim vaaarrrr

Geçmiş olsun. Çok iyi yapmışsın. Nasıl olsa hamile olunca en az 3 ay diş yaptırmayacaksın, sakıncalı. Şimdiden elden çıkmış oldu.

ahh bitanem tatlı olmazlar mı hiç tadından yenmiyor valla benim abimin de ikizleri var tekeler canımın içi onlar çok seviyorum kurabiyelerim benimmm

bizde de tek sorun pko canım inş ilk denememiz de yenmeyi başarırız bu illeti güzel herşeyi araştırın canım umutlarımıza yazık oluyo sonrasın da

maşallah ikiz demek bende ikiz istiyorum inşallahhh..
sebepsiz infertilite olarak raporlarda geçiyor ama doktor pko ya yatkınlık var pko lusun dedi bana adetlerim genelde düzenli olduğundan pek önemsemiyorlar bunun içinde birşey yapılmıyor...

saol canım teşekkürler allah razı olsun hepinizden bu arada benimki çatlıyoorr neye gülüyon diye ben sizin yazzdıklarınıza gülüyom o da çatlıyooorr Yaşasın kötülük

kız iki gündür egunal ile bende çok güldüm çok yaşasın fıstık hatunn

aslında şöyle bir durumum var, ben en başından beri, işte yok kistin var dedi misal doktor, olsun dedim sakıncası varsa alalım yoksa önce böyle deneyelim; sonra yumurta sayın az dedi, olsun dedim çok lazım değil bi düzine birden doğurmayı planlamıyorum zaten :), iki tane transfer edilmesini istedim kistin engel dedi, bi tane olsun benim olsun dedim.... şimdi de baştan beri inşallah tutar ama her duruma kendinizi hazırlayın diyen can doktorlarıma; gördüm transfer ettiniz yani o bende benimle dedim.... aklımdan "benimle değilse" fikri çok az, hatta nerdeyse hiç geçmedi 10 gündür. ya aslında demek istediğim şuydu, düşündüğümden farklıysa sonuç, doktorlar demişti diyebilirim diye düşünüyorum. ama tabi ki benim düşüncem 4 gün sonra hamileliğimi kan testiyle kanıtlamak. aksi ıspatlanana kadar göbeğimde bebiş var, bebiş var, bebiş var şarkısını her nefesimde tekrarlıyorum

yok öle doğuracaksan o basamağı takip edeceksin.60:

inş canım rabbim çifter çifter nasip eder
maalesef pko genetik canım geçme gibi bi durmu yok :26:derdi veren rabbim elbet dermanımızı da verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…