- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.381
kızlaaaar transferimin 7. günü...
cok heyecanlıyım 3 gun sonra test yaptırmayı düşünüyorum..
insallah hepimiz hayırlı haberler yazarız buraya
transfer olan arkadaşlar benim bildiğim
amayaa
EKD
beneklibobon
elanor var canım
merhaba. ben nasip olursa yarın ilk görüşmeme gideceğim. ama hala kararsızım. bana yardımcı olur musunuz?
Kütahya' da oturuyoruz ve İstanbul' a geleceğiz. Bahçeci Umut Hastanesi mi Memorial (şişli) mi?
Bu saydığın sebeplerle tutmicak olsa kimsenin tutmaz inan .hisettiğin ıslaklık embiryoyla birlikte verdikleri sıvı.sonrasında benim hala var jelin etkisinden kaynaklıo.evede ışınlanmadığımız için mecbur ayakta kalıp takkıtukkudu yollarda geliyoruz trafikte uzunca saatler. Bende eve gelip yatmadım yemek ıstıp yedimhatta çay demledim uykum geldi hadi yataım bari dedim bide ben 4kere falan tuvalete gittim ahahahaaa tam kopardım balatalrı anlicainnnnn sıkıntı yapma avrupada tranfer masasından sonra yürüyerek çıkartıyorlar o günde iş yerlerine gidip çalışmaya devam ediyorkar bu birazda bize özgü bi anksiyete
helal olsun canım umarım kızlarda eksikleri olanları görüp yazarlar da tamamlanır canım..çok sağol bebeğim hakkını helal etttttt nafiyeee sana bişi dicemmmm ev mevlütü yapacağım haftasonu ya 28-29 eylül ya da 5-6 ekim gibi gelebilir misin kuzummmm
Ayyyy ne heyecanlı ne güzelbana bir hafta geçemez gibi geliyor maşşallah ya allah bizede nasip etsinnnnnn pozitif çıksın sonra bi sürü katlansın inşallah
12.gün diyordu buradaki herkes dr bana 10gün sonra dedi hangisini yapmak lazımki ben çözemedim
tüp bebeğe başlayan test günü yaklaşanlar kimlerrr
merhaba. ben nasip olursa yarın ilk görüşmeme gideceğim. ama hala kararsızım. bana yardımcı olur musunuz?
Kütahya' da oturuyoruz ve İstanbul' a geleceğiz. Bahçeci Umut Hastanesi mi Memorial (şişli) mi?
hayırlı olsun cnm yolunuz acık sonu pozıtıf olsun ınsallah :)
anladım bitanem bi umut işte her yolu deniyoruz yani herşey bi bahane önce allah isteyecek sonra herşey olur canım
canım seninle 1 arayla tedaviye başlamışız bende 9 eylül de başladım iğnelerime kısmetseyarın da kısmetse yumoş randevum var inş büyümüşlerdir ayrıca benim de sağ tüpüm yok alındı maalesef neredeyse seninle aynı kaderi paylaşırız
ohh maşallah canım inş 9 ay boyunca hiç seni bırakmazlar canım rabbim nasip eder hayırlısyla bizlerde umut olursunuz burda
Kızlar allahim bugün hepimize hayirli haberler almayi nasip eder güzel bi gün olur.hayirli cumalar
benimde dün yumurtalarım toplandı.çok şükür rahat geçti.çok ağrım sızım olmadı.5-6 yumurta beklerken 8 tane toplandı:)bize süpriz yaptı.şimdi haber bekliyorum transfer günü için.umarım güzel haberler alırım...
Yeni gelenler çok dikkat çektiniz kıskandım
Ay boğazım agrıo çok yutkunamıom mızmızım çok kocama nelere ediom siz düşünün
Sabah uyku mahmurluğu ben herşeyi unutup bir gerinmişim böle kasıla kasıla benim kol bacak bi yana çok meşurdur sonra karar verdim ben böle az hareketle duramıorum naturama ters kendimi yormadan işlerimi yaparım yoksa 10 gün geçmez bana
Herkese günaydınnnnn demeyide unutmuşum bu arada şimdi diyorum artık 2.5 canın kusuru olmaz
Ne zaman banyo yapmak lazım bu arada ??
benimde dün yumurtalarım toplandı.çok şükür rahat geçti.çok ağrım sızım olmadı.5-6 yumurta beklerken 8 tane toplandı:)bize süpriz yaptı.şimdi haber bekliyorum transfer günü için.umarım güzel haberler alırım...
kızlar selam benimde ilk denemem 23 eylülde muhtemelen adet olunca iğneler başlıycak bıstoron içiyorum şu an yumurta rezervim az tüpün biri alındı diğeri tıkalı hayırlısı inşallah
günaydın bende banyo konusunu merak ediyodum,şanslısınki kocan yanında mızmızlanabiliyosun,bende yatamıyom ya normalde çok severim ama kimyam ters galibaseninde dün transfer oldu dimi cnm bişey hissediyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?