- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.401
benimde dün yumurtalarım toplandı.çok şükür rahat geçti.çok ağrım sızım olmadı.5-6 yumurta beklerken 8 tane toplandı:)bize süpriz yaptı.şimdi haber bekliyorum transfer günü için.umarım güzel haberler alırım...
hayırlı olsun tedavin canım benim, seni temmuzdaki topikten hatırlıyorum sanırım. Allah yar ve yardımcın olsun. inşallah güzel haberlerini alırız burdan
Yeni geldi ya adam işte dünün acısını çıkarıom bende çaktırmabide hakaten b oğazım ağrıo tam transferden sonra hasta olmak asıl ters kimya gör
Hiç birşey hissetmiyorum gıcık oluyorum ama zaten normali bu sanırsam ay ne bilim :18:
Bana verdikleri kağıtta duş alabilirsiz yazıo burdaki arkadaşlar aman ha sakın dio kafam karıştı
cnm lısteden gordum, senin de çık. kıstı varmıs sanırım. umarım ılk denemelerımız basarıyla sonuclanır :)
Kızlar nasıl durumlar? Kalçadan progesteron iğneniz var mı? Her gün akşam 6'da bu iğneyi olmam gerekiyor ama kalçayı çoooook acıtıyor bu iğne. Yağlı bir madde olduğu için böyle oluyormuş. Benim şu an tek hissettiğim kalçamın acısı ve adet ağrılarına benzer ağrılar. Onlar da hormonlardan oluyormuş diye duymuştum. Bu arada bol bol göbeğimle konuşuyorum :))
Gunaydin hayirli cumalar kizlar jinemed hastanesi hakkinda bilgi alabilirmiyim fiyat vs birde hastane tam.nerde bursada yeniyimcanım ben istanbulu pek bilmem ben bursalşıyımm eger bursa düşünürsen nafiye ile ben jinemedi iyi biliyoruz oraya gt derimmmm
Evet canim gecen yil Laparoskopi oldum 7 cm di kistim alindu suan kistim yok gecici menopoza sokuldum kist tekrarlamasin die doktorum hemen tup bebek dedi zaten bizde istiyoruz bebis senin kac cm
canım seninle 1 arayla tedaviye başlamışız bende 9 eylül de başladım iğnelerime kısmetseyarın da kısmetse yumoş randevum var inş büyümüşlerdir ayrıca benim de sağ tüpüm yok alındı maalesef neredeyse seninle aynı kaderi paylaşırız
sonu hayırlı olsun inş ikimizinde seninde dediğin gibi aynı kaderi paylaşırız ALLAH yardımcımız olsun bende cumartesi gidicem dr a bakalım ne haldeler.:44::44:
sabah kontrol vardı kızlar.7,5 olmuş rahim kalınlığı..bizim için yeterli dedi doktorum ama korkuyorum ya tutunmazsa?salı günü dondurulmuşlarla transfer yapılcak.hala estrofem 2 mg ve climara forte kullanıyorum .bi de progynex ampul yarın başlanacak sürekli yapılcak.bakalım artık
Cnm bende 10 eylulde başladım gonal f 225 vuruluyorum belkıde aynı gün transferimiz olur, hayırlısıyla inşallah
kızlar şuan tırstım *.* ne iğnesi o çok acıyan? biz dün puregon 225 e başladık 8 gün devam edecekmiş göbüşten yapılıyor sonra yumurtalar çatlamasın diye bir iğne verilecekmiş o da göbüşten yapılıyor diye biliyorum
Gunaydin hayirli cumalar kizlar jinemed hastanesi hakkinda bilgi alabilirmiyim fiyat vs birde hastane tam.nerde bursada yeniyim
Kızlar nasıl durumlar? Kalçadan progesteron iğneniz var mı? Her gün akşam 6'da bu iğneyi olmam gerekiyor ama kalçayı çoooook acıtıyor bu iğne. Yağlı bir madde olduğu için böyle oluyormuş. Benim şu an tek hissettiğim kalçamın acısı ve adet ağrılarına benzer ağrılar. Onlar da hormonlardan oluyormuş diye duymuştum. Bu arada bol bol göbeğimle konuşuyorum :))
Yeni geldi ya adam işte dünün acısını çıkarıom bende çaktırmabide hakaten b oğazım ağrıo tam transferden sonra hasta olmak asıl ters kimya gör
Hiç birşey hissetmiyorum gıcık oluyorum ama zaten normali bu sanırsam ay ne bilim :18:
Bana verdikleri kağıtta duş alabilirsiz yazıo burdaki arkadaşlar aman ha sakın dio kafam karıştı
Ayyyy ne heyecanlı ne güzelbana bir hafta geçemez gibi geliyor maşşallah ya allah bizede nasip etsinnnnnn pozitif çıksın sonra bi sürü katlansın inşallah
12.gün diyordu buradaki herkes dr bana 10gün sonra dedi hangisini yapmak lazımki ben çözemedim
Hoş geldin aramıza. İnan bana aramızda bebeğe en yakın sensin diye bilirim. Önceden sağlıklı bebeğinin olması büyük avantaj. Tabii Allahın ol demesi lazım. Pko da tüp bebekte fazla yumurta oluşturduğu için yine avantaj. Allaha tevekkül et, dualarını esirgeme. İnşeAllah ilk tedavinde bebeğine kovuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?