2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Çok teşekkür ederim, nasıl iyi geliyor güzel temenniler anlatamam. Test günü 24 Eylül dediler. İnşallah benim de, tüm güzel haber bekleyenlerin de bayram ettiği bir gün olur.

hayırlı uğurlu olsun kızlarrrr.... daha güzel haberlerinizi de alacağız inşallah :13:

rice etsem benide eklermisiniz..Yaş:29 3.deneme erkek faktörü azospermi adana başkent hst.
merhaba canım benim eşim de azospermi benimde 3.denemem olacak
sizin diğer tüp bebek denemeleriniz neden olumsuz oldu?bizde bulunan spermler hareketliliği azmış ondan kaynaklı ama Rabbim ol dedikten sonra olmayacak yok umudumuzu kaybetmemeye çalışıyoruz inşallah seninde son tüp bebek denemen olur bundan sonra hamişlik günleri başlar

canım tebrik ederim çok şükür hayırlısıyla transferini olmuşsun inşallah 12 gün sonra güzel haberler alacağız maşallah poziitifliğini de kybetme böyle devam et
canım seni de ayrıca tebrik ederim inşallah 12 gün sonra senin de güzel haberinle sevinç çığlıkları atarız
artık darısı bizlerin başına olsun

anladım bitanem bi umut işte her yolu deniyoruz yani herşey bi bahane önce allah isteyecek sonra herşey olur canım
canım seninle 1 arayla tedaviye başlamışız bende 9 eylül de başladım iğnelerime kısmetseyarın da kısmetse yumoş randevum var inş büyümüşlerdir ayrıca benim de sağ tüpüm yok alındı maalesef neredeyse seninle aynı kaderi paylaşırız
Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun. Bebişleri alıp geldim:) Allah önce tutunmalarını, sonra da kucağıma almayı nasip etsin inşallah.

ohh maşallah canım inş 9 ay boyunca hiç seni bırakmazlar canım rabbim nasip eder hayırlısyla bizlerde umut olursunuz burda

hayırlı uğurlu olsun
Çok sağol canım amin inşşş

Eşin gene anlayışlıymış benimki öle desem beni vururvalla bak çok samimi diyorum benimkini 5gün tuttularda ne oldu allahaşkına kaldı kaç tane görüosun bi süre sonra feci hızda ölmeye başlıolar anne karnı candır sonuçta sen ıvf olmasan birinci günden itibaren sendeydi öle düşün bence bu gün olayının avantajı yok dezavantajı var

Dun opum oldu 16 yumurta cikmisti 13 tanesini mikroenjeksiyon yaptilar bugün aradilar 6 tanesi döllenmis cok tuaf oldum normal mi?

Çok normal bak benim 8çıkan kalan 2.5

Aminnnnnnnnn canım inşallahhhhhhhhhh

hayırlı uğurlu olsun kızlarrrr.... daha güzel haberlerinizi de alacağız inşallah :13:

Çok sağolasın allah razı olsunnnnnnn

Gepinizin güzel dusları için allah razı olsun allah hep beraber hayırlısıyla sevinmek nasip etsinnnnnn

Sebep varikosel bende de bu ay ortaya çıkan polikistik Over yaş 24 merkez euro Fertil deneme 1. Deneme

kızlar benimde transferim oldu bugün ama beni 20 dk yatırdılar sadece ve yaklaşık 1 saat sonrada tuvalete kalktım,transferden sonra bi ıslaklık hissettim giyinirken sizdede böyle bisey oldumu ve hemen eve gelip yatamadım bi yarım saat dışarda oturmak zorunda kaldımm sizce tutma ihtimali varmı

Bu saydığın sebeplerle tutmicak olsa kimsenin tutmaz inan .hisettiğin ıslaklık embiryoyla birlikte verdikleri sıvı.sonrasında benim hala var jelin etkisinden kaynaklıo.evede ışınlanmadığımız için mecbur ayakta kalıp takkıtukkudu yollarda geliyoruz trafikte uzunca saatler. Bende eve gelip yatmadım yemek ıstıp yedimhatta çay demledim uykum geldi hadi yataım bari dedimbide ben 4kere falan tuvalete gittim ahahahaaatam kopardım balatalrı anlicainnnnn sıkıntı yapma avrupada tranfer masasından sonra yürüyerek çıkartıyorlar o günde iş yerlerine gidip çalışmaya devam ediyorkar bu birazda bize özgü bi anksiyete

kızlaaaar transferimin 7. günü...
cok heyecanlıyım 3 gun sonra test yaptırmayı düşünüyorum..
insallah hepimiz hayırlı haberler yazarız buraya

Ayyyy ne heyecanlı ne güzel bana bir hafta geçemez gibi geliyor maşşallah ya allah bizede nasip etsinnnnnn pozitif çıksın sonra bi sürü katlansın inşallah
12.gün diyordu buradaki herkes dr bana 10gün sonra dedi hangisini yapmak lazımki ben çözemedim

kızlaaaar transferimin 7. günü...
cok heyecanlıyım 3 gun sonra test yaptırmayı düşünüyorum..
insallah hepimiz hayırlı haberler yazarız buraya

Bence de erken yaptır. Varsa çıkıyor zaten. Tedavinin en zor kısmı test gününü beklemek. Onun dışında her şey gelip geçiyor. Test günü gelmek bilmiyor, çok uzun oluyor çoook. İlk halaylara az kaldı, inşeAllah 3 güne kutlamalara başlarız. Allah hayır neredeyse onu nasip eylesin.

Benim dr.da hep 12. gün diyor. Ancak Memorial Şişli de opunun 15. günü test yapılmasını istiyolar. Ben de sonuncu tedavimde kendi dr.un verdiği zamana göre değil, onların verdiği zamana göre yaptım. 5. gün embriosu ise 9. gün test günü oluyor. Varsa zaten çıkıyor. Sadece bazı hastanelerde zamanı uzun veriyolar. Her halde tam emin olmak için.

kızlar transferden sonra yeme içme ile ilgili farklı birşeyler dedilermi ne öneriyorlar genelde protein agırlıklı diyorlar ama siz farklı şeyler yiyormusunuz

kızlar transferden sonra yeme içme ile ilgili farklı birşeyler dedilermi ne öneriyorlar genelde protein agırlıklı diyorlar ama siz farklı şeyler yiyormusunuz

ben daha o evreye gelemedım ama ananasın tutunmayı kolaylastırdıgını duymustum nekadar dogruluk payı var onuda bılmıyorum canım ama bende transfer sonra gunde 3-4 dılım yemegı dusunuyorum

ben daha o evreye gelemedım ama ananasın tutunmayı kolaylastırdıgını duymustum nekadar dogruluk payı var onuda bılmıyorum canım ama bende transfer sonra gunde 3-4 dılım yemegı dusunuyorum

senin ne zaman transfer günün bende şuanda suyunu içiyorum ananasın birde nar suyu rahmi klaınlaşmasına yardımcı oluyo diye duydumne duysak yapıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…