2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlaaaar transferimin 7. günü...
cok heyecanlıyım 3 gun sonra test yaptırmayı düşünüyorum..
insallah hepimiz hayırlı haberler yazarız buraya

dile kolay ama zor hasretini bana sor bu nasıl bir geri sayım yerinde sayıyor her gün
biniyim arabaya bi varıyım oraya
"""üçyüz bin yıl""""" gibi geliyor bana şu-son-üç-gün
yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz hooooooop hastanedeyimmmm

çok az kalmış cnm yaa senden olumlu haberler alcağımızı hissediyorum
belirtilerin var mı peki

eşim azosperm

1 gün gelmedim, neredeyse 20 sayfa ilerlemiş başlığımız, hıızzzzlıca göz gezdirdim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, kucaklarımız çifter çifter dolsun inşallah.

Bana da jeli bir tane verdi. Ecopirin ne, aspirin gibi bi şey mi? Hiç kalbimizi bozmayalım bence. Benim yaşım 38, hormonlarım yaşlanmaya başladı, o yüzden vermiştir belki. Sonuçta bunların hepsi vesile. Evi silip süpürme işini ertele bence:))

ah o evi sürekli bi şekilde silip süpürme isteği.... bilmezmiyiiimmmmm :))) ben transfere gitmeden önceki gece bildiğin bayram temizliği yaptım. camları silmek hariç, geceydi karanlıkta nolur nolmaz dedim korktum transferden sonraki gün, kamyon ve kepçe sesleri ile uyandım; bütün sokağı deştiler sağolsunlar. asfalttı taş döşeyeceklermiş..... kapı pencere açamıyorum. ne zaman susarlarsa o zaman açıyorum ama balkondan içeri girenler yetiyo..... süpürgeyi aldım alıcam artık az kaldı. Allahtan camları silmemişim varyaaa.... iner kavga bile ederdim adamlarla.....

Son düzenleme:
Bu akşam itibariyle ıgnelerıme baslıyorum,göbekten vurmaya. ısmım var lıstede.ilk denemem.
Acaba ne kadar kullanacagım.doktoru gorunce soracaklarımı unutuyorum...bıde bu kalcadan vurulan ıgne canımı sıktı..oyle bı ıgnem yok ama verırlerse(( uf neyden korksam basıma gelıyor.
Sonuc bekleyen arkadaslarım,mutlulukla sonuclarınız olsun inşallah...

Öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun. İğnelerebaşladıktan sonra ara sıra kontrole çağıracaklar seni, yumurtalarının ulaştığı büyüklüğe göre de önce çatlatma iğneni verecekler, sonra da yumurta toplamaya çağıracaklar. Benim yakındığım iğneler sakın canını sıkmasın, hepsi geçici bu acıların. Her doktor da iğne formunda vermiyor zaten. Öyle bile verse hiiiç korkma.

oh oh ne güzel tedaviye başlayanlar sonuç için gün sayanlar ne kadar güzel ve hareketli bi topik olmuş inş bol bebişli bi topikte olacak çifter çifter dolacak kucaklar
bende sabırsızlıkla doktorla olan ilk randevumu bekliyorum helen 1 ekim bakalım bizi neler bekliyor :2: :2:

Ayyyy inşallah hadi ilk hamiş haberimiz senden gelir inşallahhhhhh
Nelere dqyandık sabrettik bikaç gün daha dayan bişiycik kalmamış erken gitme sonra düşük çıksa allah korusun sıkıntı yaparız hep beraber

Aspirin kuzum kan dolaşımını arttırsında tutunsun beslensin diye zannımca.yok erteledim zatende adamlar dağınık işte biliosunuz yada benimki benim kadar değil evi böle görünce sinirlerim zıplıyojeli bi tane vermiş ama iğneyle baya arttırmış oluyo haliyleee

Nazlanıp iğnelerden yakınmak işe yaradı, Allah sesimi duydu ve bugün bir hemşire gönderdi nasıl eli hafif anlatamam. Dilimi ısırıp söylüyorum tabii ki Bugün işe gitmeyip dinlendim. Çok yatmadım, genelde uzun oturdum. Arada da kalkıp odalar arası volta attım. Kablosuz, hafif bir süpürgem var, onunla salonu bile süpürdüm. Bir de tv'de en olmadık programları bile izledim. Daha öncekilerde çılgınlar gibi kitap okumuştum, seçtiklerim de çok eğlenceli kitaplar değildi. Sürükleyicilerdi gerçi, o yüzden tercih etmiştim. Bu defa daha hafif takılayım dedim Şunun şurasında 11 gün kaldı teste. Ama ben kesin 9. günde filan dayanamaz teste tabii tutarım kendimi :)) Gerçi bu defa eşim gizli gizli test yapmayayım diye adeta yalvardı, ama sabırsızım ne yapayım:44: Artık bu defa hayırlısıyla olmak ve sonra dakucağıma almak istiyorum. Pazartesi olsa da işe gitsem, evde gerçekten vakit geçmiyor.

Aspirin candır :)) Benim bu 3. denemem ya, doktor ne bulduysa vermiş de olabilir :) Evi bırak dağınık kalsın. Ben bugün sadece ucundan yaptım. Kesinlikle fazlasına girişmem. Görmemezlikten gel. Kimse evi bir hafta dağınık diye ölmez.

Bir de bi şey sorucam, sürekli tuvalete çıkıyor musun? Benim hem sık sık su içesim var, hem de sürekli tuvaletteyim.

Bir de bi şey sorucam, sürekli tuvalete çıkıyor musun? Benim hem sık sık su içesim var, hem de sürekli tuvaletteyim.

Heee ya sorma hepmtuvaletteyim ben gecede 2kez kalkıorum en az ama çok su içiorum içtikçe içesim gelio hatta:13:transferden sonra 3ördek dolusu yaptım yetmedi eve girer girmez koştura koştura gittim ya ondan beridir benim mesanem balataları koprdı
Asıl beni korkutan benden su gibi bir akıntı gelio gün içinde hani normalde yumurta akı gibi gelir ya o kesildi iç çamaşırı değiştiricek kadar bir yada iki kere gelen bi su var acaba plesanta oluşamıoda ondan böle su gelio diye kuruntu yaptım çok fena:18:
Hemşireni tut bırakma ne güzel denk gelmiş
Ben yorulmadım ama yatmadım en harektsiz halim oturmak bağdaş kurup ipadde oyun oynamak yattıkça fenalık gelio zaman hiç geçmio valla yatamicam o yüzden
Bunarada birmyerde bebek 3gün içinde tutunuyor onun için öyle transfer sonrası yatmanın bi manası yok diye okudum

dunden 6 tane yumurtam dollenmisti bugun aradilar cok sukur 6sida yola devam ediyormus )) yarin gelin dediler benim uzun protocol oldugu icin 3,gun embriyosu olacak allahim sana sukurler olsunn dualarinizi eksik etmeyim

benim canım cok sıkkın buğün e2 verdim tahlil sonucum iyi çıktı. Ama muayene oldum doktor ne görsün boşalttğı kist tekrar aynı mm ye gelmiş iğneler yumurta geliştireceğine kist büyütüyor anlayamadık bi türlü ve pek yumurtada yok 1 taneymiş. kiste ve yumurtaya rağmen tedavi devam ediyoruz. emeklerimize yazık olacak diye korkuyorum artık

dunden 6 tane yumurtam dollenmisti bugun aradilar cok sukur 6sida yola devam ediyormus )) yarin gelin dediler benim uzun protocol oldugu icin 3,gun embriyosu olacak allahim sana sukurler olsunn dualarinizi eksik etmeyim

Heeeey, süper. Tebrik ederim. Umarım dondururlar kalanları. Allah yüzünü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…