• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

senin ne zaman transfer günün bende şuanda suyunu içiyorum ananasın birde nar suyu rahmi klaınlaşmasına yardımcı oluyo diye duydum:1:ne duysak yapıyoruz işte

benım yarın adet gunum cnım cumrtesı gıdıcem ılk muayeneye ıgnelerım yazılcak ınsallah baslıcaz evet evet nar suyunu bende duymustum rahmı kalınlastırdıgını evet valla artık ınansakta ınanmasakta ya fayda ederse umuduyla yapıyoruz

hayırlı olsun cnm yolunuz acık sonu pozıtıf olsun ınsallah :)

inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı haberler almayı nasip etsin, bütün sayfalara göz gezdiremedim hemen atladım başlığı görünce ^^ liste tutuyormuşsunuz :) bende vereyim bilgilerimi, 32 yaşındayım sebepsiz infertilite teşhisi koyuldu memorialde başladım tedavime 1. denemem olacak :)

inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı haberler almayı nasip etsin, bütün sayfalara göz gezdiremedim hemen atladım başlığı görünce ^^ liste tutuyormuşsunuz :) bende vereyim bilgilerimi, 32 yaşındayım sebepsiz infertilite teşhisi koyuldu memorialde başladım tedavime 1. denemem olacak :)

hayırlısı olsun cnm sızınde tedavınbnız ozlem ahmet arkadaısmız yazıyor lsıteyı senıde alıcaktır mutlaka geldııg zaman ınsallah sonunda guzel haberler alcaz hepımız

senin ne zaman transfer günün bende şuanda suyunu içiyorum ananasın birde nar suyu rahmi klaınlaşmasına yardımcı oluyo diye duydum:1:ne duysak yapıyoruz işte

Ben akvaryumdaki çöpçü balığı gibi oldum ne bulsam yiyip içiorum:9::9::9:
Transfer sonrası yencek içeçcek varsa onada açığım vallahi hiç sıkıntı etmem :7::9:

merhaba arkadaşlar bende izmir smyrna tüp bebek merkezinde ekim ayında nasipse tüp bebek yaptırıcam benide alın listeye uğurlu gelir inşallaaah...yaşım:29 1. denemem 1 oğlum var 4 yaşında sorunumuz:bende pko var ama ilaçsız her ay adet görüyorum eşimin morfolojisi 0 sayı hareket düşük bunları yazarken bile gözlerim doluyor çok kötü oluyorum acaba oğlum abi olamıycakmı diye biz 2 senedir istiyoruz 2. bebeğimizi ama olmadı şimdi tüp bebeğe karar verdik %60 tüp bebete başarılı olabiliriz dedi dr. umuz benim durumda olan varmı aranızda?(bu ay bana dr. şeker ve tiroitd hapı verdi onları kullanıyorum bide salı günü rahim filmi çekilecek)

merhaba arkadaşlar bende izmir smyrna tüp bebek merkezinde ekim ayında nasipse tüp bebek yaptırıcam benide alın listeye uğurlu gelir inşallaaah...yaşım:29 1. denemem 1 oğlum var 4 yaşında sorunumuz:bende pko var ama ilaçsız her ay adet görüyorum eşimin morfolojisi 0 sayı hareket düşük bunları yazarken bile gözlerim doluyor çok kötü oluyorum acaba oğlum abi olamıycakmı diye biz 2 senedir istiyoruz 2. bebeğimizi ama olmadı şimdi tüp bebeğe karar verdik %60 tüp bebete başarılı olabiliriz dedi dr. umuz benim durumda olan varmı aranızda?(bu ay bana dr. şeker ve tiroitd hapı verdi onları kullanıyorum bide salı günü rahim filmi çekilecek)

Hoş geldin aramıza. İnan bana aramızda bebeğe en yakın sensin diye bilirim. Önceden sağlıklı bebeğinin olması büyük avantaj. Tabii Allahın ol demesi lazım. Pko da tüp bebekte fazla yumurta oluşturduğu için yine avantaj. Allaha tevekkül et, dualarını esirgeme. İnşeAllah ilk tedavinde bebeğine kovuşursun.

GÜNAYDINLARRRRRRRR:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: Bu Mübarek
CUMA Gününün
Hürmetine,
Hayalini Kurduğunuz
Ne Varsa ;
RABBİM
Gerçeğe Dönüştürsün.

Sebep varikosel bende de bu ay ortaya çıkan polikistik Over yaş 24 merkez euro Fertil deneme 1. Deneme
teşekkürler canım verdiğin bilgiler için..
Benim bütün bilgilerim listede var(37 numara) neden tekrar istiyorlar anlamadım.
EKDcim ilk sayfadaki tabloda ve tam 68 sayfada baktım baktım eksiği olanlara olmayanlar içinde seni kaçırmısım demekki tam sa problem yok kusura bakma:34:

hayırlı cumaalarr :16::16:

Eklentiler

• $cuma.webp
    $cuma.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 34
Sevgili arkadaşlar, 2 embriyomu da aldım geldim. İkisi de döllenmiş olduğuna ve transfer edildiğine göre teknik olarak hamile sayılırım, değil mi?:))) Allah yüzüme baksın ve hayırlısıyla kucağıma almamı nasip etsin inşallah. İşlem çok hızlı oldu. Hiç tutmayıp hemen odaya aldılar. Odada 1 saat kalkmadan yattım. 1 saat sonra tuvalete kalkmama izin verdiler. Sonra yaklaşık 1 saat daha yattım ve sonra eve geldik. Transfer edilirken embriyolar parlak bir ışık gibi görülüyordu, nasıl güzeldi anlatamam. Allah sonunu da öyle güzel göstersin. Bu arada iyi dileklerde bulunan, dualarından ayırmayan herkese de teşekkür ediyorum. Umarım topikteki herkesin, hepimizin bu denemelerde yüzü güler.

cnmmm cok sevndm mutlu haberlerini bekliorum:16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back