• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

benimde dün yumurtalarım toplandı.çok şükür rahat geçti.çok ağrım sızım olmadı.5-6 yumurta beklerken 8 tane toplandı:)bize süpriz yaptı.şimdi haber bekliyorum transfer günü için.umarım güzel haberler alırım...

Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

hayırlı olsun tedavin canım benim, seni temmuzdaki topikten hatırlıyorum sanırım. Allah yar ve yardımcın olsun. inşallah güzel haberlerini alırız burdan

sağolasın canım evet temmuz topiğindeydim bende seni hatırlıyorum seninde tedavin inş hayırlısıyla sonuçlanır senin transferin olmuş galiba RABBİM annelik duygusunu yaşatır sana da bana da isteyen tüm kardeşlerimize de

Yeni geldi ya adam işte dünün acısını çıkarıom bende çaktırma :34:bide hakaten b oğazım ağrıo tam transferden sonra hasta olmak asıl ters kimya gör :52:
Hiç birşey hissetmiyorum gıcık oluyorum ama zaten normali bu sanırsam ay ne bilim :18::30:
Bana verdikleri kağıtta duş alabilirsiz yazıo burdaki arkadaşlar aman ha sakın dio kafam karıştı

Kızlar nasıl durumlar? Kalçadan progesteron iğneniz var mı? Her gün akşam 6'da bu iğneyi olmam gerekiyor ama kalçayı çoooook acıtıyor bu iğne. Yağlı bir madde olduğu için böyle oluyormuş. Benim şu an tek hissettiğim kalçamın acısı ve adet ağrılarına benzer ağrılar. Onlar da hormonlardan oluyormuş diye duymuştum. Bu arada bol bol göbeğimle konuşuyorum :))

canım seninle 1 arayla tedaviye başlamışız bende 9 eylül de başladım iğnelerime kısmetse:16:yarın da kısmetse yumoş randevum var inş büyümüşlerdir :16:ayrıca benim de sağ tüpüm yok alındı maalesef neredeyse seninle aynı kaderi paylaşırız :16:

sonu hayırlı olsun inş ikimizinde seninde dediğin gibi aynı kaderi paylaşırız ALLAH yardımcımız olsun bende cumartesi gidicem dr a bakalım ne haldeler.:44::44:

Kızlar nasıl durumlar? Kalçadan progesteron iğneniz var mı? Her gün akşam 6'da bu iğneyi olmam gerekiyor ama kalçayı çoooook acıtıyor bu iğne. Yağlı bir madde olduğu için böyle oluyormuş. Benim şu an tek hissettiğim kalçamın acısı ve adet ağrılarına benzer ağrılar. Onlar da hormonlardan oluyormuş diye duymuştum. Bu arada bol bol göbeğimle konuşuyorum :))

o iğnenin acısını hala çekiyorum salı günü bende başladım kalçadan iğnelerime 16:00 vurunuyorum sağolsun hemşire hanım nasıl vurduysa iki gün kalçamın üstüne oturamadım nasıl morardı kan topladı avuç içi kadar.ilk iğnemiz böyle oldu damarı patlattı kesin ertesi günü başka hemşire yaptı onda sorun olmadı çok şükür normalde iğneden korkmam ama başıma böyle bişey gelince çok tırstım iğne fobisi geldi üstüme resmen bende iğne yapmış insanım ama böyelsini ilk kez gördüm eşek tepmiş gibi totom :52::52::52::52:

Evet canim gecen yil Laparoskopi oldum 7 cm di kistim alindu suan kistim yok gecici menopoza sokuldum kist tekrarlamasin die doktorum hemen tup bebek dedi zaten bizde istiyoruz bebis senin kac cm

cnm benım 3.5 santım ve rezervimi azaltmış bi miktar. 2 basarısız aşılama gecırdım. dun de lucrin oldum. kıstı 1.5 ay kadar baskılayıp, tedaviye oyle gececekmısız. bı de benım esımın nsperm sayısı da sınırdaymıs doktorun dedıgıne gore. ama ben umutluyum, oyl eolmak ıstıyorum. gecen yıl ben de laparoskopının esıgınden dondum, doktor degıstırdım falan. benım kıstle denenecek. bakalımartık umarım bize bi sorun cıkartmaz

canım seninle 1 arayla tedaviye başlamışız bende 9 eylül de başladım iğnelerime kısmetse:16:yarın da kısmetse yumoş randevum var inş büyümüşlerdir :16:ayrıca benim de sağ tüpüm yok alındı maalesef neredeyse seninle aynı kaderi paylaşırız :16:

sonu hayırlı olsun inş ikimizinde seninde dediğin gibi aynı kaderi paylaşırız ALLAH yardımcımız olsun bende cumartesi gidicem dr a bakalım ne haldeler.:44::44:

Cnm bende 10 eylulde başladım gonal f 225 vuruluyorum belkıde aynı gün transferimiz olur, hayırlısıyla inşallah

sabah kontrol vardı kızlar.7,5 olmuş rahim kalınlığı..bizim için yeterli dedi doktorum ama korkuyorum ya tutunmazsa?salı günü dondurulmuşlarla transfer yapılcak.hala estrofem 2 mg ve climara forte kullanıyorum .bi de progynex ampul yarın başlanacak sürekli yapılcak.bakalım artık

kızlar şuan tırstım *.* ne iğnesi o çok acıyan? biz dün puregon 225 e başladık 8 gün devam edecekmiş göbüşten yapılıyor sonra yumurtalar çatlamasın diye bir iğne verilecekmiş o da göbüşten yapılıyor diye biliyorum

sabah kontrol vardı kızlar.7,5 olmuş rahim kalınlığı..bizim için yeterli dedi doktorum ama korkuyorum ya tutunmazsa?salı günü dondurulmuşlarla transfer yapılcak.hala estrofem 2 mg ve climara forte kullanıyorum .bi de progynex ampul yarın başlanacak sürekli yapılcak.bakalım artık

slm cnım ınsallah busefer emeklerın bosa cıkmıcak ben ınanıyorum sende ıcını ferah tut ınsallah guzel haberler verıceksın bızlere

Cnm bende 10 eylulde başladım gonal f 225 vuruluyorum belkıde aynı gün transferimiz olur, hayırlısıyla inşallah

ben lucrin 10 ünite sabah akşam göbekten vuruyorum.bugün akşam üzeride merional diye bir ilaç var kalçadan sonuncuyu vurunucam.takip ederiz birbirimizi yaşadıklarımızı paylaşırız hayırlısı olsun hakkımızda inş.:49::49:

kızlar şuan tırstım *.* ne iğnesi o çok acıyan? biz dün puregon 225 e başladık 8 gün devam edecekmiş göbüşten yapılıyor sonra yumurtalar çatlamasın diye bir iğne verilecekmiş o da göbüşten yapılıyor diye biliyorum

canım tırsma benim canımın yanması ilacın değil hemşirenin sayesinde oldu damarı delmiş içeride kanama yaptı deri altında çok morardı.ilaç hafif bir yanma yapıyo o kadar kalçadan olan ilaç göbekten bende yapıyorum hiç acımıyo korkma eli hafif biri yaparsa acı bile duymazsın katlanıyoruz artık hepsine napalım sonunda yüzümüz gülsün diye...:49:

Gunaydin hayirli cumalar kizlar jinemed hastanesi hakkinda bilgi alabilirmiyim fiyat vs birde hastane tam.nerde bursada yeniyim

cnm meraba hoşgeldin önce memeleketime sonra topiğimizeee jinemed bahar hastanesimnin en alt katında -1e iniosunn dr murat erdemir cok iyi bi dr ona cok güveniorummm.ben henüz başalamadım fiyat dondurma işlemi dahil 6300

Ay benim iğnem falan yok doktoruma yine gıcık oldum bak şimdi utanmasa bana hiç ilaç vermicek herkese jeli 2 kere estrofemide 3 kere vermiş bana bi jel iki estrofem onada dün başladım işte:41::41::41:bide ecopirinim var işte sağolsunnn :52:
O iğne çokacıtıomuş ama ya hakkaten :14:kaç gün daha olucakmışın ???
Bende o dediğin ağrıda yok göğüslerim çok hassastı o da geçti :9:
Bütün evi silip süpürüp deli gibi temizlik yapasım var inan :6::10: bu arada ben de dün eşime indir beni taksiyle gidecem dedim dörtleri açtım 40la gidiom daha napayım sanki taksici bundan iyi gidecek dedi sonra üzüldüm ama tangır tungur gıcık oluo insan hakkatenn:54:ay bide beni hasta bakıcı sedyemi bütün kapılara çarparak götürdü aşşağı kadar ona da ayrı gıcık oldum:30:

Yeni geldi ya adam işte dünün acısını çıkarıom bende çaktırma :34:bide hakaten b oğazım ağrıo tam transferden sonra hasta olmak asıl ters kimya gör :52:
Hiç birşey hissetmiyorum gıcık oluyorum ama zaten normali bu sanırsam ay ne bilim :18::30:
Bana verdikleri kağıtta duş alabilirsiz yazıo burdaki arkadaşlar aman ha sakın dio kafam karıştı

inşallah bende hamile kalınca yapacam nazı,kalırsam tabii:18:bendede bişey yok sadece sağ kasığımda hafif batma gibi bişey,biraz daha bekle istersen duş için ben yarın banyo yaparım artık

Ayyyy ne heyecanlı ne güzel :nazar: bana bir hafta geçemez gibi geliyor maşşallah ya allah bizede nasip etsinnnnnn pozitif çıksın sonra bi sürü katlansın inşallah
12.gün diyordu buradaki herkes dr bana 10gün sonra dedi hangisini yapmak lazımki ben çözemedim

canım 5. gün emriyosuysa 8. günde de cok net cıkıyormus ama2. veya 3. gun embriyosuysa ancak 9. gun de cıkar diyorlar.. bi de ikiz mi tek mi ona göre de değişir benim bugun 8. gun dayanamicam yaptırcam heralde :1::1::1:

Hoş geldin aramıza. İnan bana aramızda bebeğe en yakın sensin diye bilirim. Önceden sağlıklı bebeğinin olması büyük avantaj. Tabii Allahın ol demesi lazım. Pko da tüp bebekte fazla yumurta oluşturduğu için yine avantaj. Allaha tevekkül et, dualarını esirgeme. İnşeAllah ilk tedavinde bebeğine kovuşursun.

ALLAH razı olsun cevabın için canım saol... bana moral verdin...RABBİM sanada tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin:54:(meryem suresine başladım her gün okuyorum)

Back