- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.181
cnm önemli olan yumuratnın çokluğu değil döllenmenin sağlıklı olması 1 tane olur ttutar seninle olur bebeğin belli olmaz bu işler vakti gelmişse kim tutar onlarıhadi dualarımız seninle inşlh sağlıklı emriyoların olup transferin olacak 12 gün sonra da hamiş haberini yazacaksın buraya kız
rabbim yardım etsin cnm sana da bizlere de:26:
Niye korkuyorsun attlım herhalükarda yumoşun var üzme canının boşuna onlar sağlıklı kallacak ve sağlıklı bi şeklde döllenecekler inşllhhhhhhh
4 eylülde başladık iğnelere ve az önce son iğnemi yaptım.akşam 21.30 da çatlatma iğnemi olucam.toplamda 5-6 tane yumurta toplanıcak.bana çok az geldi.çok mutsuzum.korkmaya başladım iyiceya transfere kadar kalmazsa yumuşlarım... bilemiyorum çok karışığım kızlar..perşembe sabah 9 gibi toplanıcak yumurtalarım.umarım opu rahat geçer..
Bende 23 Eylulde 5. Micro denememi yapacagim listeye benide ekleyebilirmisiniz hepimize bol sanslar bayanlar melekler bizimle olsun
Allahim emeklerimizin hic birini bosa cikarmasin sende korkma ne olur uzme canini insallah hayirli haberlerini yazarsin neler hissetigini az cok hissedebiliyorum iyi dusun iyi olsun dicem ama herzaman kotuyu dusunuyoruz korkudan :)
cnm çok saol inşallah öyle olur.hormonlardanmıdır nedir çok duygusal uyandım bugün.ya olmazsa korkusu sarmaya başladı.umarım hepimiz güzel haberler veririz buralardan.allahım bu yolda kimseyi daha fazla yormasın inşallah.çok zor..çok teşekkür ederim cnm iyiki varsınız iyiki burası var.bizleri bir tek bizler anlıyoruz..
Hadi hayırlısı olsun hep aynı olacak değil ya sen sıkıntı yapmaki hormonlarında güzel güzel cevap versinamin canım benim... Benim yumurta rezervlerim epey az haziranda 2 tane vardı birini hiç kullanmadılar diğeride çok kaliteli değildi döllenmedi... şimdi de çok korkuyorum
Merhaba arkadaslar..
2. Tüp bebek denemızı yaptırıyoruz. İlk tüp bebek denemem kısa protokoldu. 2. Si ise uzun protokol olarak devem edıyorum . Gonal- f kullanıyorum . Bugun doktora kontrole gittigimde yumurtaların buyumus oldugu haberını almak istemıstım ancak henuz buyumemısler 3 gun daha kullanıcam.. Ancak rahım içinde 1 cm bıle olmıyan bır polip gordu ... Şuan tamamen bır çöküş içindeyım .. Biraz arastırdım 1 cm kadar olan polipler gebelige zarar degılmış .. Hoşş doktorumda aynı şeyı söyledi alternatıf yolları analattı . Acaba aranzda böyle bir durumla karsılasan varmı. Yazılmıs makaleler var bununla ilgili büyükpolipler zararlıyöıs ancak kucuklerı zarar vermıyormus transfer edılen embrıyolara ...
Bilgi olan varsa memnun olacam fazlasıylahemde ...
merhabalar arkadaşlar
bende bu ay tedaviye başlıycam nasipse pko luyum eşimdede sperm azlığı ve hareketsizlik var.5 yıllık evliyiz ilk denememiz olucak emsey de yaptırıcaz
regl olmadım her zamanki gibi gecikti yarın test yapıp söktürücü içicem.benide aranıza alın
cnm ben memeorılade aşılama yaptırdım ıkı ay önce cem beyde, memorıal cok ii bir hastehane ancak çok yogunlar.bnım iş saatlerime uyduramadık bi turlu kontrolleri, o yuzden doktor tanıdığımın tavsiyesiyle kadıköy şifa ile görüştüm tup bebek için. engin bey çok harıka biri çok ilgililer, şimdi adetimin 2. gunumdeyım dun akşam pazar gunu olmasına rağmen akşam 10 da ılk kontrolume gittim..
senın de hayırlısı olsun cnm..
merhaba, bende de minik bi polip oluşmuş aşılamadan sonra. doktor bana 1 bile değil 1.5 cm'e kadar sıkıntı yaratmaz dedi.
hoş geldin:)
anladım canım, engin bey bana uzun protokol yapalım dedi, orada yaptırmaya karar verirsem cumartesi gitmem lazım, memorialda öyle bişey demediler, orda da nur hanıma gitmiştim. nur hanım tüp bebek tedavisi öncesi birsürü test istedi, tsh, fsh, amh, hbs ag, antihcv... eşimden ve benden toplamda 14 tane. engin bey hiçbişey istemedi. kafam karıştı benim de.:44:
kızlar sizlerden de tüp bebek öncesi bu tür testler istendi mi?
merhaba, bende de minik bi polip oluşmuş aşılamadan sonra. doktor bana 1 bile değil 1.5 cm'e kadar sıkıntı yaratmaz dedi.
hoş geldin:)
anladım canım, engin bey bana uzun protokol yapalım dedi, orada yaptırmaya karar verirsem cumartesi gitmem lazım, memorialda öyle bişey demediler, orda da nur hanıma gitmiştim. nur hanım tüp bebek tedavisi öncesi birsürü test istedi, tsh, fsh, amh, hbs ag, antihcv... eşimden ve benden toplamda 14 tane. engin bey hiçbişey istemedi. kafam karıştı benim de.:44:
kızlar sizlerden de tüp bebek öncesi bu tür testler istendi mi?
4 eylülde başladık iğnelere ve az önce son iğnemi yaptım.akşam 21.30 da çatlatma iğnemi olucam.toplamda 5-6 tane yumurta toplanıcak.bana çok az geldi.çok mutsuzum.korkmaya başladım iyiceya transfere kadar kalmazsa yumuşlarım... bilemiyorum çok karışığım kızlar..perşembe sabah 9 gibi toplanıcak yumurtalarım.umarım opu rahat geçer..
bu arada tum bu testeler adetın 2. gunu yapılıyor cnm
amiiiiiiiin bitanem sağol inşşhadi hayırlı olsun sonuda güzel olsun
inşş canım sonumuzda hayırlı olur rabbim nasip eder hepimizeAy çok teşekkür ederim moral verdin yeminlenender baba incir kürünü 8 adet akşam kaynatıp 8 adet gündüz aç karnına kaynatıp için ve kaynattıktan sonra atın hep taze olacak yazıyor ama bir kilo sunun içinde ne kadar varda zaten ona yetişicez allah aşkına bende ölçüsünüknedimce böyle tutturdum ne yapayımmm aaayyy o tuzlanıp yenmez bence yaaaaa korkunç olur ama demi yabancı sitenin birinde ananasın progesteron üretimini arttırdıı yazıodu beim okuduum o da yapıştırıcı zaten demekki var bi hikmeti hüdası bi şekilde:))))bugun pazardı ya embiryoloji labdan tekniker kız aradı ben bilemem yarınki sayı ve durumlarına göre doktorunuz karar vericek dedi ama bence yarın bikaç tanesi daha ölürse salı transfer olur başlangıçta ısrarla 5. Gün demişlerdi ama sanmıyorum bekliceklerini bende çok istemiyorum işin açıkçası yatın belli olur zannımca senin ne zaman toplanıcak kısmetse ??
Ben kocama sarılamıyorum ne zamandır hatta geçen kaşındı çok bende gayri ihtiyatı elimi attım bildiğin yandı ucu normal yanikçatlatma iğnesinden sonra cinsel ilişki yasak aman diyim dikkat et .kaç yumyum var senin ne alemdeler boyutları falan ??benim opudan sonra şimdi birde karın şişliğim var sezeryan olmuş kadınlar gibiyim oturamıom kalkamıom elim karnımda şiş göbek geziroum normalmiş ama buradakilerden öyle okudum hayırlısı artık ne diyim
Ohhhh hadi gözün aydın maşallah hayırlı olsun şimdiden
Kendi kafamdan bir forumdaş bulunca ne hoş olup sevindirik oluyor insan:13:
oo gözün aydın şekerim zorlu bi yol baslıyo şimdi. o yol bitince bebeğini kucagına alırsın insallah. her gidişinde umutlu git umutlu dön rabbim hiç birimizi eli bos döndürmesin.
hayırlısı olsun canım inş hepsi kaliteli olurlar canım döllenirler sana sımsıkı tutunurlar4 eylülde başladık iğnelere ve az önce son iğnemi yaptım.akşam 21.30 da çatlatma iğnemi olucam.toplamda 5-6 tane yumurta toplanıcak.bana çok az geldi.çok mutsuzum.korkmaya başladım iyiceya transfere kadar kalmazsa yumuşlarım... bilemiyorum çok karışığım kızlar..perşembe sabah 9 gibi toplanıcak yumurtalarım.umarım opu rahat geçer..
hayırlısı olsun canım inş bu kez olumlu sonucu alırsın canımBende 23 Eylulde 5. Micro denememi yapacagim listeye benide ekleyebilirmisiniz hepimize bol sanslar bayanlar melekler bizimle olsun
hayırlısı olsun bitanem inş annesine sıkı sıkı tutunur bebişinYarın sabah yumurtalarım toplanıyor. Çatlatma iğnemi bu defa koldan yaptırdılar. İnşallah doğru yapmışımdır ve yarın 2 yumurtam da sağlıklı, toplanmaya hazır olur ve döllenip bana tutunurlar. Çevremdekilerin çoğu bilmiyor yaşadığım süreciSöyleyip stres olmak istemedim. Söylemeyince de stres oluyorsun ama, bunu gördüm. Hayırlısıyla tutunurlar inşallah da öyle paylaşırım.
amiiiiiiiiiiiiiin canım dualarımız hepimiz için allah duysun sesimizibanada dua edin olurmu allah hepimizin yardımcısı olsun
merhabalar arkadaşlar
bende bu ay tedaviye başlıycam nasipse pko luyum eşimdede sperm azlığı ve hareketsizlik var.5 yıllık evliyiz ilk denememiz olucak emsey de yaptırıcaz
regl olmadım her zamanki gibi gecikti yarın test yapıp söktürücü içicem.benide aranıza alın
Eveeeeet, bu sabah çooook kıymetli yumurtalarımı topladılar. 2 tanenin yanında bir de küçük 3 numara vardı, onu da almışlar. Umut işte, küçük müçük belki yüzümü güldüren o olur, kim bilir! Yine masada anesteziye hazırlarlarken ağlama tuttu. Geçen ay histereskopide de böyle olmuştu. Baktılar hepten ağlama nöbetine tutulacağım, bastılar iğneyi, uyuttular:) Ayıldığımda "Misafirler gitti mi?" diye sormuşum eşime, hiçbir şey hatırlamıyorum. Bugün ilaç kullanmayacakmışım. Yarından itibaren 4 gün boyunca Prednol ve antibiyotik kullanacağım. Bitti mi, bitmediii, Oksapar günde 1, Crinone jel günde 1, Estrofem günde 3, Coraspin günde 1, Folbiol'e devam. Sabah kalkar kalkmaz aç karnına da tiroid ilacım var. Neyse, hayırlısıyla bu defa kucağıma almak nasip olsun da bebeğimi, bir bu kadar ilaca daha razıyım. Yeter ki emeklerimiz boşa çıkmasın. Şimdi telefon bekliyorum artık.
geçmiş olsun: ve hayırlı uğurlu olsun:) şimdi onlar babalarıyla tanışacak ve güzel güzel kaynaşacaklar:) sonra da hooop karnına:) sımsıkı sarılacaklar sana, 9 ay sonra da kucağında inşallah:)
Eveeeeet, bu sabah çooook kıymetli yumurtalarımı topladılar. 2 tanenin yanında bir de küçük 3 numara vardı, onu da almışlar. Umut işte, küçük müçük belki yüzümü güldüren o olur, kim bilir! Yine masada anesteziye hazırlarlarken ağlama tuttu. Geçen ay histereskopide de böyle olmuştu. Baktılar hepten ağlama nöbetine tutulacağım, bastılar iğneyi, uyuttular:) Ayıldığımda "Misafirler gitti mi?" diye sormuşum eşime, hiçbir şey hatırlamıyorum. Bugün ilaç kullanmayacakmışım. Yarından itibaren 4 gün boyunca Prednol ve antibiyotik kullanacağım. Bitti mi, bitmediii, Oksapar günde 1, Crinone jel günde 1, Estrofem günde 3, Coraspin günde 1, Folbiol'e devam. Sabah kalkar kalkmaz aç karnına da tiroid ilacım var. Neyse, hayırlısıyla bu defa kucağıma almak nasip olsun da bebeğimi, bir bu kadar ilaca daha razıyım. Yeter ki emeklerimiz boşa çıkmasın. Şimdi telefon bekliyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?