2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bence yumurta sayın az değil normal inşallah transfer sürecinde kaliteli embiryoların olur
sakın mutsuz olma inşallah herşey güzel olacak[/QUOTE]

cnm çok teşekkür ederim.sanki herkesin 15-20 gibi yumurtası oluyor diye biliyorum.5-6 olunca korktum.tabiki yine bunada şükür ama işte zor bir yoldayız.hep acabalar hep hemen herşeyin en kötüsünü düşünmeler inşallah hepimiz için herşeyin en iyisi olsun...kaliteli yumoşlar olsun tutunsunlar annelerine...

cnm çok saol inşallah öyle olur.hormonlardanmıdır nedir çok duygusal uyandım bugün.ya olmazsa korkusu sarmaya başladı.umarım hepimiz güzel haberler veririz buralardan.allahım bu yolda kimseyi daha fazla yormasın inşallah.çok zor..çok teşekkür ederim cnm iyiki varsınız iyiki burası var.bizleri bir tek bizler anlıyoruz..

rabbim yardım etsin cnm sana da bizlere de:26:

Niye korkuyorsun attlım herhalükarda yumoşun var üzme canının boşuna onlar sağlıklı kallacak ve sağlıklı bi şeklde döllenecekler inşllhhhhhhh

amin canım benim... Benim yumurta rezervlerim epey az haziranda 2 tane vardı birini hiç kullanmadılar diğeride çok kaliteli değildi döllenmedi... şimdi de çok korkuyorum

Az değilki kuzum benim 5 embiryom transfer bekliyorummmmm her gün haber gelecek bişiy oldu mu diye kısmındayım üstelik sen canını sıkma 20kusur sayıda yumyumu toplananlar gebelik haberi vermedide 1 yumyumlular verdi bana inanmıoyrsan tüp bebek forumlarını oku hayırlısı olsun şimdiden

Bende 23 Eylulde 5. Micro denememi yapacagim listeye benide ekleyebilirmisiniz hepimize bol sanslar bayanlar melekler bizimle olsun

Ohhhh hoşgeldin inşallah amin

Allahim emeklerimizin hic birini bosa cikarmasin sende korkma ne olur uzme canini insallah hayirli haberlerini yazarsin neler hissetigini az cok hissedebiliyorum iyi dusun iyi olsun dicem ama herzaman kotuyu dusunuyoruz korkudan :)

Heee ya sorma benim kadar rahat insan bile anksiyetik oldu kendimden korkuyorum bugun transferin olmicak beklicez diyen kıza ya yarın hepsi ölürse nerden biliosunuzki dedim şaka gibi vallahi ama dedim kızda şok olduannemde amelin bozulmuş senin allah çarpacak diyip duruyorrrrgende iyi düşünmeye çalışıorum ama kaçıo işte arada

Sende iyiki varsınnnnnnnkorkmak bu işin raconuymuş ben onu anladımmmm

amin canım benim... Benim yumurta rezervlerim epey az haziranda 2 tane vardı birini hiç kullanmadılar diğeride çok kaliteli değildi döllenmedi... şimdi de çok korkuyorum
Hadi hayırlısı olsun hep aynı olacak değil ya sen sıkıntı yapmaki hormonlarında güzel güzel cevap versin

merhaba, bende de minik bi polip oluşmuş aşılamadan sonra. doktor bana 1 bile değil 1.5 cm'e kadar sıkıntı yaratmaz dedi.

hoş geldin:)

anladım canım, engin bey bana uzun protokol yapalım dedi, orada yaptırmaya karar verirsem cumartesi gitmem lazım, memorialda öyle bişey demediler, orda da nur hanıma gitmiştim. nur hanım tüp bebek tedavisi öncesi birsürü test istedi, tsh, fsh, amh, hbs ag, antihcv... eşimden ve benden toplamda 14 tane. engin bey hiçbişey istemedi. kafam karıştı benim de.:44:

kızlar sizlerden de tüp bebek öncesi bu tür testler istendi mi?

Cnm engin beye giderken ben tum testlerımı yaptırmıştım sadece amh eksik dedı, sen yaptırmadan gitmişsin neden istemedi ki acaba anlamadım..

bu arada tum bu testeler adetın 2. gunu yapılıyor cnm

Canim benimde yarin 11 de yumoşlarim toplanacak ayni benimde5- 6 tane olgun yumurtam var bende cok korkuyorum neyle karsilasacagimi bilmiyorum ilk denemem ondan mi bilmiyorum ; ( allahim hayırlısıni versin yuzumuzu guldursun inşallah

bu arada tum bu testeler adetın 2. gunu yapılıyor cnm

aaa aslında evet ama isteyen doktor, yaptır, adetinin 2. günü gel dedi. arada bi daha adet olacağımı mı düşündü acaba:) hormon testleri de var onların içinde sonuçta! yaptır gönder bana da bi sorun çıkarsa başlamayız hemen dedi. engin beye mail attım sordum az önce bakalım dönecek mi:)

merhaba arkadaşlar bende ilk tüp bebek tedavimi oldum 3 eylülde yumurtalarım toplandı 36 tane 28 i iyi durumdaydı 23 ü hareketlendi ve son olarak şu anda sadece 2 tanesi çok iyi ve donduruldu. bende çook fazla tedirginim. şimdi o 2 taneye de çözme aşamasında bişey olacak diye :18:

hadi hayırlı olsun sonuda güzel olsun
amiiiiiiiin bitanem sağol inşş
inşş canım sonumuzda hayırlı olur rabbim nasip eder hepimize
oo gözün aydın şekerim zorlu bi yol baslıyo şimdi. o yol bitince bebeğini kucagına alırsın insallah. her gidişinde umutlu git umutlu dön rabbim hiç birimizi eli bos döndürmesin.

hemde ne zorlu yol canım zaten bu yol bi türlü bitmedi hayırlısıyla belki bu son olur kısmetse rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bitanem inş

dün dr kont gayet iyi geçti allah çok şükür şimdilik bi sorun yok iğnlerime başladım dün akşamdan itibaren gonal f yapıyorum 180 dozla başladım cuma günü tekrar kont var bakalım yumoşlar ne alemde olacaklar
rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım inş hepsi kaliteli olurlar canım döllenirler sana sımsıkı tutunurlar inş opun da rahat sorunsuz geçer tatlım allah yardımcın olsun
Bende 23 Eylulde 5. Micro denememi yapacagim listeye benide ekleyebilirmisiniz hepimize bol sanslar bayanlar melekler bizimle olsun
hayırlısı olsun canım inş bu kez olumlu sonucu alırsın canım
hayırlısı olsun bitanem inş annesine sıkı sıkı tutunur bebişin bende canım kimseye söylemedim kimse bilmesin sorup duruyolar gerekli gereksiz
banada dua edin olurmu allah hepimizin yardımcısı olsun
amiiiiiiiiiiiiiin canım dualarımız hepimiz için allah duysun sesimizi

senin de tedavin hayırlı olsun canım benim ilk denemem olacak kısmetse bende pko var canım allah yardımcımız olsun

slm canım kendimi okuyorum sandım inanki bukadar benzer ama benim çatlatma ignemi nezaman vurulacagım belli degil telefon bekliyorum perşembe opun olur demişti drum son iğnelerimi vurunucam birazdan yumurta sayım az 5adet gözüküyordu son ultrasynda inş saglıklı olur az olması önemli degil yeterki saglıklı olup döllensin hakkımızda hayırlısı

kızlar opusu transferi olan herkez dilerim herşey gönlünüzce olur geçmiş olsun sırada biz varız kurbanlık koyun hesabı :

Eveeeeet, bu sabah çooook kıymetli yumurtalarımı topladılar. 2 tanenin yanında bir de küçük 3 numara vardı, onu da almışlar. Umut işte, küçük müçük belki yüzümü güldüren o olur, kim bilir! Yine masada anesteziye hazırlarlarken ağlama tuttu. Geçen ay histereskopide de böyle olmuştu. Baktılar hepten ağlama nöbetine tutulacağım, bastılar iğneyi, uyuttular:) Ayıldığımda "Misafirler gitti mi?" diye sormuşum eşime, hiçbir şey hatırlamıyorum. Bugün ilaç kullanmayacakmışım. Yarından itibaren 4 gün boyunca Prednol ve antibiyotik kullanacağım. Bitti mi, bitmediii, Oksapar günde 1, Crinone jel günde 1, Estrofem günde 3, Coraspin günde 1, Folbiol'e devam. Sabah kalkar kalkmaz aç karnına da tiroid ilacım var. Neyse, hayırlısıyla bu defa kucağıma almak nasip olsun da bebeğimi, bir bu kadar ilaca daha razıyım. Yeter ki emeklerimiz boşa çıkmasın. Şimdi telefon bekliyorum artık.

geçmiş olsun: ve hayırlı uğurlu olsun:) şimdi onlar babalarıyla tanışacak ve güzel güzel kaynaşacaklar:) sonra da hooop karnına:) sımsıkı sarılacaklar sana, 9 ay sonra da kucağında inşallah:)

Hadi hayırlısı olsun. Rabbim yumoşlarına can versin. Az sayı çok kalite demek. Allah bu tedaviden kucağına sağlıklı ve salih bebeşler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…