2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

aynen ne güzel istanbulda çok güzel doktorlar var ben mersindeym 1tane var burda oraya gidiyorm nar suyu %100 olanlar var ondan al bide ananasın kendisini al ye ama transfere kadar sonra kes çünkü nar düşük yapıyomş hamilelerde bende 2.günü gittim esterofeme baslattı işte bidee folicasit içiyomusun içmiyorsan basla hemen hadi hayırlısı

Doktorum folik asiti bıraktırdı, elevit içiyorum. Elevit folik asit dahil hemen hemen gerekli olan tüm vitamin ve diğer maddeleri içeriyor. Hazirandan beri elevit, balık yağı omega-3 950 ve selenyum kullanıyorum.
Sen de tedavinin sonuna yaklaşmışsın. Allah bebeğini tez zamanda kucağına almayı nasip etsin, emeklerini boşa çıkarmasın.

Sabah 11 de yumurtam toplanacak inşallah hayirli haberler veririm olgun yumurtalar cikar ve transfer gününe dayanıklı bi sekilde kalırlar allahim hepimizin yardimcisi olsun ...
bide yarin bana şu kadarı dolu bu kadarı iyi diyecekler mi ? Demiyecekler diye biliyorum da

Allah yardımcın olsun. Morelini yüksek tut. InşeAllah her şey yolunda gider ve sen de bebeğine kovuşursun.

Genellikle söğlemiyorlar, ancak opudan 3-4 saat sonra ararsan bilgi ala bilirsin. Allaha tevekkül et ve akışına brak. Hayırlı olsun.

günaydınlarrr çok güzel bir gün olsun inşşş hep iyi şeyler güzel şeylerle yolumuz kesişsin inşş

Üç aşağı beş yukarı belli olur. Allah hayırlısını versin.

En az nekadar olacağı belli olur heralde,,, çok heyecanlıyız da
senınde hayırlı olsun.. sonu güzel olsun inşş hepimizin

Son düzenleme:
canlaaar transferimin 6 gunu. zaman gecmiyo catlıcammmm
dayanamayıp 10. gunu yapcam bakalım ins hayırlı haberlerle dönerim.

transfer sonrası evresinde olan arkadaslar siz nasıl bekliyorsunuz nasıl oyalıyorsunuz kendinizi

canım testine bişey kalmamış bence acele etme bekle zamanın da yap idrar testini hele hiç yapma
yanıltıcı oluyor

ben sigara bırakmaya çalışırken, elim boş klmasın diye battaniye örmeye başlamıştım, hemen bitmesin mantığıyla :))) ona devam ediyorum. bide burda zaman geçiriyorum. ama negatif haber duyunca çok üzülüyorum. sanırım haftaya biraz uzak durmaya çalışcam.

Canim benimde yarin 11 de yumoşlarim toplanacak ayni benimde5- 6 tane olgun yumurtam var bende cok korkuyorum neyle karsilasacagimi bilmiyorum ilk denemem ondan mi bilmiyorum ; ( allahim hayırlısıni versin yuzumuzu guldursun inşallah

cnm inşallah güzel geçer opun.kaliteli yumoşların olur döllenirler ve annelerine tutunurlar inşallah.benimde 5-6 tane llahım kısmet etsin inşallah 1 tanesi evlat olsun.

saol cnm çok teşekkür ederim.umarım kaliteli olur embiryolarımız ve 9 ay hiç bırakmazlar bizi..hakkımızda herşeyin hayırlısını versin allahım.

Arkadaslar eger embriyo 5.gun embriyosu ise transferden sonra 7. ve 8.gun kanda cikiyor.doktor bana 8.yaptir dedi cikti sonucum.Malesef negatifti
Ama 2. 3. gün embriyosu ise 10.gunden itibaren test yaptirabilirsiniz..

hayırlısı olsun canım inşş o beklediğin telefon müjdeli haberler olur sana canım
kızlar sormak istediğim bir şey var, gonal f in 5. gunu randevum var kaç yumurta toplancağı bellı oluyor mu 5. günde ?
benim de aynen senin gibi canım gonal f 5. günü randevum var bakalım bana ne diyecek :18:

sağolsın bitanem allah razı olsun inşş bol ve kaliteli yumoşlarım olur

selam cuma gunu hıstereskopım yapıldı şükür bi sıkıntı yok çizik atma işlemınıde yapmıs hoca...şimdi adetımı beklıyorum eylul sonu ekım bası baslıycaz tedavıye...

selam cuma gunu hıstereskopım yapıldı şükür bi sıkıntı yok çizik atma işlemınıde yapmıs hoca...şimdi adetımı beklıyorum eylul sonu ekım bası baslıycaz tedavıye...

gelmiş geçmiş olsun canım tedavin de hayırlı olsun bende histereskopi olmuştum tüp bebek öncesi iyi ki dr yaptırmışsın dedi bi sorun olup olmadığı anlaşılıyor :26:benim rahim kanalın da yapışılık vardı o halledildi

evet bende öyle dusunuyorum hoca sansımızın artacagını soyledı buda benı cok umutlandırıyor...yanı hem ıyı hem kötü... olacak dıye dusunup kocaman negatıfı alınca elıne cok kötü yıkım oluyor tam 3 kere yasadım bunu şükür bir tane oğlum var en büyük tesellım ama maddı manevı bu kadar yıprandıktan sonra olsun artık aynı şeylerı tekrar yasamayalım ıstıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…