2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar sormak istediğim bir şey var, gonal f in 5. gunu randevum var kaç yumurta toplancağı bellı oluyor mu 5. günde ?

Canim benimde yarin 11 de yumoşlarim toplanacak ayni benimde5- 6 tane olgun yumurtam var bende cok korkuyorum neyle karsilasacagimi bilmiyorum ilk denemem ondan mi bilmiyorum ; ( allahim hayırlısıni versin yuzumuzu guldursun inşallah

Yumurta sayısı önemli değil kaliteleri önemli kaç gün dayanacaklar kaç hücreli olacaklar sana bir tane yeter sonuçta şindiden geçmiş olsun hayırlısıyla çabucak geçsin inş..

Transferin olmadan mı dondurdular nedenki anlatsana birazcık ?? Çok yumyumu toplananlarda böyle oluyormuş endişe etme en dayanıklılatı kalmıştır sana bebiş olarak gelir inş

Hayırlı uğurlu bi sürü sağlıklı yumyumların olsun inş

Tebrikler arkadaş vallahi düşüncende dolayı hep diyoruz nicelik değil nitelik diyebu arada benimde 5 ya 5 kardeşliği yapalım

Hayırlı uğurlu olsun canım telefon bekleyenler klubüne hoşgeldinyarın arar aramazlar haber ver çok merakla bekliyorum inş bu sefer bebeişlerini kucağına alacaksıncrinone banada 1 tane verdilerde forumda hep okuyorum ya iğne yada bunu günde 3defaya kadarvermişler benimde düşüncem bu yeter mi diye her dr nin protokolunden kaynaklanıyor sanırsam hiç bir yerde kesin bi değer bulamadım

kızlar sormak istediğim bir şey var, gonal f in 5. gunu randevum var kaç yumurta toplancağı bellı oluyor mu 5. günde ?

%70-80 beli olur ama sonradan süpriz yapanlarda çok oluyor opu nun belli olacağı son randevuda kesine yakın oluyor

selam kızlar; ben de 4 eylülde opusu yapılan; 6 eylülde transferi gerçekleşen sabırsızlıkla gün saymaya başlamak isteyen biriyim. ayın 20 sinde test yapacağım ve o yüzden şimdiden kaç gün kaldı diye saymak istemiyorum. 32 yaşındayım, fsh yüksekliği, rezerv azlığı yada erken menopoz riski olan biriyim. bence hepsi aynı kapıya çıkıyor :))) Bursa soranus tüp bebek merkezinde yapılmakta tedavim. sanırım bu kadar :)))

ağustosta başlamıştık tedaviye, eylüle sarktı. temmuz ağustos topiğini takip ediyorum sürekli, sizlerle de tanışmak istedim.... herkese iyi geceler :)

ben de tedaviye temmuzda başladım, 6 eylülde transferim yapıldı. Aynı gün transferimiz yapılmış. Güzel haberi alırız inşallah :)

bu arada transfer sonrası sürekli uyku hali ve halsizlik var bende başka yaşayan var mı?

Merhaba hazirandan beri vitamin destegi aliyorum eylul sonu insallah adetimde baslicaz raporlu tedavi goruyoruz umut tup bebek suleyman beyde :))

inşallah güzel haberler alırız tatlım. uyku halini sorma, goncam yata yata büyüycen diye dalga geçiyo benle, inşallah diyorum bende, içi dolu olarak büyürüm :)

ayın 16sı regl günüm ve benzeri şeyler yaşıyorum, göğüslerde hassasiyet gibi... aşırı derece de gazlıyım ve sık sık tuvalete gidiyorum. bi bardak su içsem wc ye koşuyorum hemen ardında :) bunların hiçbirini belirti olarak söylemiyorum ama; bence belirti aramak için çok erken

Hayırlısıyla bebiş haberlerinizi alırız test gününüzde inşallah sonra ikiye katlanır sonra kese görünür sonra kalp ayışı hoooppp bebiş kuacakta

Benim katnım patlicak herhalde opudan sonra böyle karın şişliği şikayeti olan var mı aranızda ??yemek yemesem bi nebze rahatımda özellikle akşam yemeklerinden sonra ve bugun tavan yapmış olarak üzere gerçekten patlicammmmm

evet belirtiler için çok erken, neyseki zaman bir şekilde geçiyor. az kaldı test günümüze :)

xanım karın şişliği normal, ben hatta OHSS olmuştum ölüyorum sandım transferim ertelendi

bol bol su iç, arada kalkıp dolaş ve bol bol protein almayı unutma :)

evet kızlar öyle oluyor maalsef doktor bana o zaman günde litre su iç demşti tuvaletten gelmiyodum ve hamile kalıncada devam ediyo yumoşlarınızın yerlerı doluyo ondan oluyomş ben ilk aylarmda o karın şişligimden çok çektm doktor normal demiştiama boşa gitti neyse yaa yolumuza balıyoruz inşallah bu boşa gitmez allah yardımcımız olsun hepimizin

4 tane 1.kalite dondurulmus.e2 kacti bilmiuorum.ben siddetli bi sanciyla gittim hastaneye.ama nasil bir sanci anlatamam cok fenaydi.ignelerimin 5. Gunuydu.ztn ondan sonra kullanmadim ganol f yi.3 gun hastanede yattim sivi takibi falan yapildi. 2 gun sonrada yumurtalar toplandi ztn.ozamndan beride bi sikayetim yok allaha sukur.dun adet oldum bu ay cikmadan transferimde yapilcak insallah ..

xanım karın şişliği normal, ben hatta OHSS olmuştum ölüyorum sandım transferim ertelendi

bol bol su iç, arada kalkıp dolaş ve bol bol protein almayı unutma :)

Ay valla sağolun yaaaa çok dertlendim sıkıştım koca göbek çok komiğim nefes alırken bile sıkıştırıyo her akşam olurdu ama bu akşam bi çok oldu.su içmeye çalışıorum ama biraz daha arttırayım en iyisi tekrar teşekkürler ilginizeeee

Hadi canım gelmiş geçmiş olsunnnnn hayırla bu ay transfer
N yapılsın bebişin sana gelsin inş

iyi akşamlar kızlar bende size bişer soracagım ya bu ay donmuş transferim var adtm bitti adetten önce basladım lucrine esterofem kullanıyorum bugün kasıklarım çok sancılanıyor ilaçlardanmı acaba perşembeye randevum diye aramadım doktoru transferm bellı olacak inşallah ama ben çok korkuyorum bu sefer olumsuz olur diye bilmiyorumda bu arada felaket gribim ilaçda alamıyorum of yaa çok mu acele ediyorum ama dayanamıyorum tekrar hamile olmayı çok istiyorum:2::2:

Tedavisi başlayan başlamayan tüm arkadaşlar, inşallah 9 ay sonra bebeklerimiz kucağımızda bize gülümserken "ne çektik be" deyip burada yazıştığımız günleri hatırlarız :) Yok, yok, hiç bişey hatırlamayız :)
Bana gelince bugün aradılar 3 günlük 8 embriyom dondurulmuş. Hayırlısıyla inşallah sağ salim çözünürler. Adet söktürücüm bitti, 3 ila 7 gün içinde adet olurum sanırım. Sonra kaldığımız yerden devam. Allah hepimizin bebeklerini çifter çifter kucağına almayı tez zamanda nasip eder inşallah.

Ben de dondurulmuş tedavisi göreceğim ama nasıl olacağı konusunda tam bilgim yok. Doktoruna telefon et, merakın kalmasın.
Grip için ise bol sirkeli sarımsaklı turşu suyu öneririm. Sirkeyle gargara çok iğrenç ama o da iyi geliyor. Ya da akşam sıcak bi duş, sonra kalın giy kafanı sarıp sarmala yorgana gömül, terini at, sabaha bişeyin kalmaz.

teşekkürler tavsiyelerin için ama midemi maaf eder yaa gastirt var öbürünü deneyecem allah seninde yardımcın olssun inşallah canm çok zor degl ilki kadar şuanda lucrin diye bir igne bide esterofem kullanıyorum perşembeye gidecem işte belli olacak bu arada ananas ve nar suyu içiyorum rahmi kalınlaştırmaya yardımcı oluyomuş ben bu aşamadayım sen hangi şehirdesin ankaradamı

Son düzenleme:

Bahçeci fulyada tedavi görüyorum. Ankaradaydım, evlenince İstanbula geldim. Yumurtalarım toplanıp donduruldu, bugün adet söktürücüm bitti. Doktor adetin 2. günü gel dedi. Beklemedeyim. Ben de nar ve ananas stoğu yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…