- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #1.201
Arkadaslar umut suleyman beyde tedavisi suren varmi aramizda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım. Allah hepimizin yüzüne baksın, hayırlı evlatlarımıza kavuştursun.Hadi hayırlısı olsun. Rabbim yumoşlarına can versin. Az sayı çok kalite demek. Allah bu tedaviden kucağına sağlıklı ve salih bebeşler versin.
Üç aşağı beş yukarı belli olur. Allah hayırlısını versin.kızlar sormak istediğim bir şey var, gonal f in 5. gunu randevum var kaç yumurta toplancağı bellı oluyor mu 5. günde ?
Canim benimde yarin 11 de yumoşlarim toplanacak ayni benimde5- 6 tane olgun yumurtam var bende cok korkuyorum neyle karsilasacagimi bilmiyorum ilk denemem ondan mi bilmiyorum ; ( allahim hayırlısıni versin yuzumuzu guldursun inşallah
merhaba arkadaşlar bende ilk tüp bebek tedavimi oldum 3 eylülde yumurtalarım toplandı 36 tane 28 i iyi durumdaydı 23 ü hareketlendi ve son olarak şu anda sadece 2 tanesi çok iyi ve donduruldu. bende çook fazla tedirginim. şimdi o 2 taneye de çözme aşamasında bişey olacak diye :18:
dün dr kont gayet iyi geçti allah çok şükür şimdilik bi sorun yok iğnlerime başladım dün akşamdan itibaren gonal f yapıyorum 180 dozla başladımcuma günü tekrar kont var bakalım yumoşlar ne alemde olacaklar
rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş![]()
slm canım kendimi okuyorum sandım inanki bukadar benzer ama benim çatlatma ignemi nezaman vurulacagım belli degil telefon bekliyorum perşembe opun olur demişti drum son iğnelerimi vurunucam birazdanyumurta sayım az 5adet gözüküyordu son ultrasynda inş saglıklı olur az olması önemli degil yeterki saglıklı olup döllensin
hakkımızda hayırlısı
kızlar opusu transferi olan herkez dilerim herşey gönlünüzce olur geçmiş olsun sırada biz varız kurbanlık koyun hesabı :![]()
Eveeeeet, bu sabah çooook kıymetli yumurtalarımı topladılar. 2 tanenin yanında bir de küçük 3 numara vardı, onu da almışlar. Umut işte, küçük müçük belki yüzümü güldüren o olur, kim bilir! Yine masada anesteziye hazırlarlarken ağlama tuttu. Geçen ay histereskopide de böyle olmuştu. Baktılar hepten ağlama nöbetine tutulacağım, bastılar iğneyi, uyuttular:) Ayıldığımda "Misafirler gitti mi?" diye sormuşum eşime, hiçbir şey hatırlamıyorum. Bugün ilaç kullanmayacakmışım. Yarından itibaren 4 gün boyunca Prednol ve antibiyotik kullanacağım. Bitti mi, bitmediii, Oksapar günde 1, Crinone jel günde 1, Estrofem günde 3, Coraspin günde 1, Folbiol'e devam. Sabah kalkar kalkmaz aç karnına da tiroid ilacım var. Neyse, hayırlısıyla bu defa kucağıma almak nasip olsun da bebeğimi, bir bu kadar ilaca daha razıyım. Yeter ki emeklerimiz boşa çıkmasın. Şimdi telefon bekliyorum artık.
kızlar sormak istediğim bir şey var, gonal f in 5. gunu randevum var kaç yumurta toplancağı bellı oluyor mu 5. günde ?
selam kızlar; ben de 4 eylülde opusu yapılan; 6 eylülde transferi gerçekleşen sabırsızlıkla gün saymaya başlamak isteyen biriyim. ayın 20 sinde test yapacağım ve o yüzden şimdiden kaç gün kaldı diye saymak istemiyorum. 32 yaşındayım, fsh yüksekliği, rezerv azlığı yada erken menopoz riski olan biriyim. bence hepsi aynı kapıya çıkıyor :))) Bursa soranus tüp bebek merkezinde yapılmakta tedavim. sanırım bu kadar :)))
ağustosta başlamıştık tedaviye, eylüle sarktı. temmuz ağustos topiğini takip ediyorum sürekli, sizlerle de tanışmak istedim.... herkese iyi geceler :)
ben de tedaviye temmuzda başladım, 6 eylülde transferim yapıldı. Aynı gün transferimiz yapılmış. Güzel haberi alırız inşallah :)
bu arada transfer sonrası sürekli uyku hali ve halsizlik var bende başka yaşayan var mı?
selam kızlar; ben de 4 eylülde opusu yapılan; 6 eylülde transferi gerçekleşen sabırsızlıkla gün saymaya başlamak isteyen biriyim. ayın 20 sinde test yapacağım ve o yüzden şimdiden kaç gün kaldı diye saymak istemiyorum. 32 yaşındayım, fsh yüksekliği, rezerv azlığı yada erken menopoz riski olan biriyim. bence hepsi aynı kapıya çıkıyor :))) Bursa soranus tüp bebek merkezinde yapılmakta tedavim. sanırım bu kadar :)))
ağustosta başlamıştık tedaviye, eylüle sarktı. temmuz ağustos topiğini takip ediyorum sürekli, sizlerle de tanışmak istedim.... herkese iyi geceler :)
ben de tedaviye temmuzda başladım, 6 eylülde transferim yapıldı. Aynı gün transferimiz yapılmış. Güzel haberi alırız inşallah :)
bu arada transfer sonrası sürekli uyku hali ve halsizlik var bende başka yaşayan var mı?
inşallah güzel haberler alırız tatlım. uyku halini sorma, goncam yata yata büyüycen diye dalga geçiyo benle, inşallah diyorum bende, içi dolu olarak büyürüm :)
ayın 16sı regl günüm ve benzeri şeyler yaşıyorum, göğüslerde hassasiyet gibi... aşırı derece de gazlıyım ve sık sık tuvalete gidiyorum. bi bardak su içsem wc ye koşuyorum hemen ardında :) bunların hiçbirini belirti olarak söylemiyorum ama; bence belirti aramak için çok erken
Hayırlısıyla bebiş haberlerinizi alırız test gününüzde inşallah sonra ikiye katlanır sonra kese görünür sonra kalp ayışı hoooppp bebiş kuacakta
Benim katnım patlicak herhalde opudan sonra böyle karın şişliği şikayeti olan var mı aranızda ??yemek yemesem bi nebze rahatımda özellikle akşam yemeklerinden sonra ve bugun tavan yapmış olarak üzere gerçekten patlicammmmm![]()
Hayırlısıyla bebiş haberlerinizi alırız test gününüzde inşallah sonra ikiye katlanır sonra kese görünür sonra kalp ayışı hoooppp bebiş kuacakta
Benim katnım patlicak herhalde opudan sonra böyle karın şişliği şikayeti olan var mı aranızda ??yemek yemesem bi nebze rahatımda özellikle akşam yemeklerinden sonra ve bugun tavan yapmış olarak üzere gerçekten patlicammmmm![]()
Ayyyyyy kıyamam geçmiş olsun güzel düşün güzel olsunnnn bu ay olmazsa önümüz ay olur bak ne güzel yumyumlar olmuşşş şükret gene gerisi allahtan..sen elinden geleni yapmışın artık gerisi nasipppp
Nasıl ohss oldun ??e2 in kaçtı kaçıncı gün ne belirtiler oldun ??tedavisi nasıl oldu ?? Ay bunun gibi bilumum sorularım var anlatsana
xanım karın şişliği normal, ben hatta OHSS olmuştum ölüyorum sandım transferim ertelendi![]()
bol bol su iç, arada kalkıp dolaş ve bol bol protein almayı unutma :)
evet kızlar öyle oluyor maalsef doktor bana o zaman günde litre su iç demşti tuvaletten gelmiyodum ve hamile kalıncada devam ediyo yumoşlarınızın yerlerı doluyo ondan oluyomş ben ilk aylarmda o karın şişligimden çok çektm doktor normal demiştiama boşa gitti
neyse yaa yolumuza balıyoruz inşallah bu boşa gitmez allah yardımcımız olsun hepimizin
4 tane 1.kalite dondurulmus.e2 kacti bilmiuorum.ben siddetli bi sanciyla gittim hastaneye.ama nasil bir sanci anlatamam cok fenaydi.ignelerimin 5. Gunuydu.ztn ondan sonra kullanmadim ganol f yi.3 gun hastanede yattim sivi takibi falan yapildi. 2 gun sonrada yumurtalar toplandi ztn.ozamndan beride bi sikayetim yok allaha sukur.dun adet oldum bu ay cikmadan transferimde yapilcak insallah ..
iyi akşamlar kızlar bende size bişer soracagım ya bu ay donmuş transferim var adtm bitti adetten önce basladım lucrine esterofem kullanıyorum bugün kasıklarım çok sancılanıyor ilaçlardanmı acaba perşembeye randevum diye aramadım doktoru transferm bellı olacak inşallah ama ben çok korkuyorum bu sefer olumsuz olur diye bilmiyorumdabu arada felaket gribim ilaçda alamıyorum of yaa çok mu acele ediyorum ama dayanamıyorum tekrar hamile olmayı çok istiyorum:2::2:
Ben de dondurulmuş tedavisi göreceğim ama nasıl olacağı konusunda tam bilgim yok. Doktoruna telefon et, merakın kalmasın.
Grip için ise bol sirkeli sarımsaklı turşu suyu öneririm. Sirkeyle gargara çok iğrenç ama o da iyi geliyor. Ya da akşam sıcak bi duş, sonra kalın giy kafanı sarıp sarmala yorgana gömül, terini at, sabaha bişeyin kalmaz.
teşekkürler tavsiyelerin için ama midemi maaf eder yaa gastirt var öbürünü deneyecem allah seninde yardımcın olssun inşallah canm çok zor degl ilki kadar şuanda lucrin diye bir igne bide esterofem kullanıyorum perşembeye gidecem işte belli olacak bu arada ananas ve nar suyu içiyorum rahmi kalınlaştırmaya yardımcı oluyomuş ben bu aşamadayım sen hangi şehirdesin ankaradamı