2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

çok ayakta kalıp yorma kendini bari hadi bakalım hayırlısı ne zaman test günü dediler sana ??ben bile şimdiden heyecan yaptım seninki çok normallll[/QUOTE]

12 gün sonra test günüm 4 gün gitti bile :)[/QUOTE]

kaldı 8 gün desene 8 gün sonra halaylar çekmeye hazırız

çok ayakta kalıp yorma kendini bari hadi bakalım hayırlısı ne zaman test günü dediler sana ??ben bile şimdiden heyecan yaptım seninki çok normallll

12 gün sonra test günüm 4 gün gitti bile :)[/QUOTE]

kaldı 8 gün desene 8 gün sonra halaylar çekmeye hazırız[/QUOTE]

ayy senle aynı gun test yapcaz insallah o gun ikimizde mutlu haberlerle döneriz buraya

Sabır hakikaten büyük bir erdemmiş sabah akşam insan kafasından atamıyoo olmuyo yaaa. bugun transferimin 4. gunu dayanamayıp test yapmaktan korkuyorum bi de hastanede calısıyorum butun bu laboratuar istemleri elimin altında korkuyorum kendimi tutamamaktan ne zormus Allah sabır versin valla

kızlar benımde bugun adetın 2. günü, uzun protokol uygulanıyor.
yarın gonal f iğnelere başlıcam gunde 225 ml.
hepimize bu ay hayırlısıyla nasip olsun inşallah,
dualaımızı eksik etmeyelim hiç bu süreçte,,,,
transferi olan arkadaşlar güzel haberlerle bizi de motive ederler inşş..

canım ben daha tüp bebeğe başlamadım ama yine de olabilir mi böyle bir şey?

Ola bilir tabiii. Aylarca adet görerek hamilelik geçirenler var. O yüzden kanamaya aldırmamak gerekir. Adet olmak tutunmadığına büyük bir gösterici, ancak kesin değil. O yüzden ilaçları brakmadan önce mutlaka test yapılması gerekiyor (tabii tüp bebekde). Kendim kk defalarca şahit oldum.

Ben de diyorum ne zaman trabsferi olmuş da gözümden kaçmış. Allah hayır neredeyse hepimize onu nasip eylesin.

hayırlı olsunn rabbim anneliği tatdırsın inş

bende ekim ayında başlayacağım inşallah 3. denemem olacak gaziantepte sani konukoğlu tüp bebek merkezinde yapılacak. ALLAH'U TEALA isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Gerçekten çok ağır bir imtihan. ALLAH hepimizin kucaklarını doldursun

Yarın sabah yumurtalarım toplanıyor. Çatlatma iğnemi bu defa koldan yaptırdılar. İnşallah doğru yapmışımdır ve yarın 2 yumurtam da sağlıklı, toplanmaya hazır olur ve döllenip bana tutunurlar. Çevremdekilerin çoğu bilmiyor yaşadığım süreci Söyleyip stres olmak istemedim. Söylemeyince de stres oluyorsun ama, bunu gördüm. Hayırlısıyla tutunurlar inşallah da öyle paylaşırım.

cnm stres yapma buralaara bile gelemk güzel yumurta toplama işlemin işlh kolay gecer
transferden sonra gönlünce yaşa çükiii oralara daha gelemeyenler var ( ben mesela )

allah yardımcın olsun tatlım biraz agrın olacak ama inşallah kucagmıza alınca unuturuz herşeyi allah yanında olsun inşallaj bir aksilik olmaz dualarım sennle mutlu haberlerini bekliyorm

allah yardımcın olsun tatlım biraz agrın olacak ama inşallah kucagmıza alınca unuturuz herşeyi allah yanında olsun inşallaj bir aksilik olmaz dualarım sennle mutlu haberlerini bekliyorm

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. İnsan gerçekten yaşamadan anlamıyor bu süreci. Bu yüzden insanlara pek söylemek istemedim. Ağrım olsun varsın, sonu güzel olsun da. Yaşadığımız yürek ağrısının yanında ne ki bu tür ağrılar. Allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda.

merhabalar arkadaşlar
bende bu ay tedaviye başlıycam nasipse pko luyum eşimdede sperm azlığı ve hareketsizlik var.5 yıllık evliyiz ilk denememiz olucak emsey de yaptırıcaz
regl olmadım her zamanki gibi gecikti yarın test yapıp söktürücü içicem.benide aranıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…