- 23 Eylül 2011
- 2.105
- 250
- 373
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.141
çok ayakta kalıp yorma kendini bari hadi bakalım hayırlısı ne zaman test günü dediler sana ??ben bile şimdiden heyecan yaptım seninki çok normallll
12 gün sonra test günüm 4 gün gitti bile :)
aksu ben bugün 1 yasin okudum cnm,bugün başka okuyamam heralde çok kötüyüm..yarın ii olursam devam ederim
canım ben daha tüp bebeğe başlamadım ama yine de olabilir mi böyle bir şey?
kızlar benımde bugun adetın 2. Günü, uzun protokol uygulanıyor.
Yarın gonal f iğnelere başlıcam gunde 225 ml.
Hepimize bu ay hayırlısıyla nasip olsun inşallah,
dualaımızı eksik etmeyelim hiç bu süreçte,,,,
transferi olan arkadaşlar güzel haberlerle bizi de motive ederler inşş..
hayırlı olsunn rabbim anneliği tatdırsın inş
cnm stres yapma buralaara bile gelemk güzel yumurta toplama işlemin işlh kolay gecerYarın sabah yumurtalarım toplanıyor. Çatlatma iğnemi bu defa koldan yaptırdılar. İnşallah doğru yapmışımdır ve yarın 2 yumurtam da sağlıklı, toplanmaya hazır olur ve döllenip bana tutunurlar. Çevremdekilerin çoğu bilmiyor yaşadığım süreciSöyleyip stres olmak istemedim. Söylemeyince de stres oluyorsun ama, bunu gördüm. Hayırlısıyla tutunurlar inşallah da öyle paylaşırım.
cnm stres yapma buralaara bile gelemk güzel yumurta toplama işlemin işlh kolay gecer
transferden sonra gönlünce yaşa çükiii oralara daha gelemeyenler var ( ben mesela )
allah yardımcın olsun tatlım biraz agrın olacak ama inşallah kucagmıza alınca unuturuz herşeyi allah yanında olsun inşallaj bir aksilik olmaz dualarım sennleYarın sabah yumurtalarım toplanıyor. Çatlatma iğnemi bu defa koldan yaptırdılar. İnşallah doğru yapmışımdır ve yarın 2 yumurtam da sağlıklı, toplanmaya hazır olur ve döllenip bana tutunurlar. Çevremdekilerin çoğu bilmiyor yaşadığım süreciSöyleyip stres olmak istemedim. Söylemeyince de stres oluyorsun ama, bunu gördüm. Hayırlısıyla tutunurlar inşallah da öyle paylaşırım.
Hımmmm demekki benimki ondan 5.gün diye gayet ısrarcı konuştu yok valla ben istemom 3. gün koysunlar ölmesinden iyidir yuvarlana yuvarlana tutunurlar inşallahkader kısmet bunlar napalım yani bence zorlamanın manası yok
Sanada çok çok hayırlı olsun sayı şahane bence hiç üç beş diye düşünme allahtan hayırlısı
Çok değerli tabi pırlanta yat kat alırsında onları alaman valla istediğin parayı versende naberrrboşver toplantıyı falan fani işler bunlar çoluk çocuğa katışıp evimizin kadını olalım benim ananas ve incir suyundan yeterince midem bulandı inan düşündüümde tuzlu yiyemiceme kanaat getirdim ama takdir ettim vallahi hadi bakalım hayırlısı allahtan artık.göbeğinde iğne yeri kalmadğı için çatlamayı yaparken çok zorlanmıştım bne inş kuş gibi olur acımazzzzz
İdrar testi gir ara erken gebelik testi diye çıkıyor zaten bir marka var ben almicam hoş ama isteyenler olursa diye yazayım dedim
allah yardımcın olsun tatlım biraz agrın olacak ama inşallah kucagmıza alınca unuturuz herşeyi allah yanında olsun inşallaj bir aksilik olmaz dualarım sennlemutlu haberlerini bekliyorm
5 dk sonra catlatma igmeni vurulacam cok korkuyorummm ; ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?