• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Yarın sabah yumurtalarım toplanıyor. Çatlatma iğnemi bu defa koldan yaptırdılar. İnşallah doğru yapmışımdır ve yarın 2 yumurtam da sağlıklı, toplanmaya hazır olur ve döllenip bana tutunurlar. Çevremdekilerin çoğu bilmiyor yaşadığım süreci :( Söyleyip stres olmak istemedim. Söylemeyince de stres oluyorsun ama, bunu gördüm. Hayırlısıyla tutunurlar inşallah da öyle paylaşırım.

hadi hayırlı olsun, her şey güzel olur hayırlısıyla bol bol olgun yumurta toplanır :)

Yarın sabah yumurtalarım toplanıyor. Çatlatma iğnemi bu defa koldan yaptırdılar. İnşallah doğru yapmışımdır ve yarın 2 yumurtam da sağlıklı, toplanmaya hazır olur ve döllenip bana tutunurlar. Çevremdekilerin çoğu bilmiyor yaşadığım süreci :( Söyleyip stres olmak istemedim. Söylemeyince de stres oluyorsun ama, bunu gördüm. Hayırlısıyla tutunurlar inşallah da öyle paylaşırım.

Anaaaaaam hadi hayırlısı olsun:32:boşver anlatma en iyisi o bence sonra zavallaı gözüyle bakıyorlar herkes sorunsuz doğuruyorda bi sorun sendeymiş gibi oluyor onlar şahane ya sen acınası oluyorsun en iyisini etmişsin bence :34:ne söylemek istersen burada söyle zaten hepimizin yaptığı bı değil mi ??biz burdayız herkes sağolsunnn :16: yarın çıkınca haber ver mutlaka bekliyoruzzzzz:49:benim göbeğim morardığı ve dokunulmicak hale geldiği için koldan yapabilirsin demişlerdi sıkıntı yapma

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. İnsan gerçekten yaşamadan anlamıyor bu süreci. Bu yüzden insanlara pek söylemek istemedim. Ağrım olsun varsın, sonu güzel olsun da. Yaşadığımız yürek ağrısının yanında ne ki bu tür ağrılar. Allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda.

İnşallahhhhhh aminnnnnnnnnnnn:49::49::49:

5 dk sonra catlatma igmeni vurulacam cok korkuyorummm ; ((((

Yav niye korkasınnnnn ohhh ne güzel demekki yumyum büyümüş şükür vallahi allah tamamını erdirsin inşşşşş

merhabalar arkadaşlar
bende bu ay tedaviye başlıycam nasipse pko luyum eşimdede sperm azlığı ve hareketsizlik var.5 yıllık evliyiz ilk denememiz olucak emsey de yaptırıcaz
regl olmadım her zamanki gibi gecikti yarın test yapıp söktürücü içicem.benide aranıza alın :16:

Aldık gitti hoşgeldin :32: hayırlı uğurlu olsun tedavin inşşşşş en güzel şekilde sonuçlansın

Korktum ve gecti ama suan o kisim uyusuyor gibi hissediyorum normal mi acaba

Normal hem stres yaptın hemde göbeğine bi sürü iğne girdi bu sonuncuydu haliyle daha çok acıdı sımıntı yapma gelsin bebişler :49::49:

Telefon yastık altında sesi son ses açık uyuyorum sabah erkenden arayacklarda kaç tane bebişim kaldığını söyliyecekler inanın telefondan nefret ettim felaket tellalı gibi geliyor artık bana dua edin nolur bebişlerim ölmesinnnnnn transferim olsaydıda en azından bu stres bitseydi bu haber verilme kısmında çok zorlandım ben şükrediyorum halime buraya kadar geldik geriside nasip artık napalım

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman senin yumoslar toplandi ;) carsamba gunune heyecanlaniyorm sonra hevesim kursagimda kaliyor ya transfer gününe dayanamazlarsa diyee

şimdi onları hiç düşünme, sen sadece OPU'yu düşün sonrasında zaten kendini toparlayana kadar embriyo haberleri de netleşmeye başlar

benim yumoşlar toplandı, tranferim yapıldı, test günümü bekliyorum :)

şimdi onları hiç düşünme, sen sadece OPU'yu düşün sonrasında zaten kendini toparlayana kadar embriyo haberleri de netleşmeye başlar

benim yumoşlar toplandı, tranferim yapıldı, test günümü bekliyorum :)

gelsin bebisler desene insallah saglikla mutluluk huzurla bebisinin haberini alirsin opu da cok canin acidimi

Anaaaaaam hadi hayırlısı olsun:32:boşver anlatma en iyisi o bence sonra zavallaı gözüyle bakıyorlar herkes sorunsuz doğuruyorda bi sorun sendeymiş gibi oluyor onlar şahane ya sen acınası oluyorsun en iyisini etmişsin bence :34:ne söylemek istersen burada söyle zaten hepimizin yaptığı bı değil mi ??biz burdayız herkes sağolsunnn :16: yarın çıkınca haber ver mutlaka bekliyoruzzzzz:49:benim göbeğim morardığı ve dokunulmicak hale geldiği için koldan yapabilirsin demişlerdi sıkıntı yapma

İnşallahhhhhh aminnnnnnnnnnnn:49::49::49:

Yav niye korkasınnnnn ohhh ne güzel demekki yumyum büyümüş şükür vallahi allah tamamını erdirsin inşşşşş

Aldık gitti hoşgeldin :32: hayırlı uğurlu olsun tedavin inşşşşş en güzel şekilde sonuçlansın

Normal hem stres yaptın hemde göbeğine bi sürü iğne girdi bu sonuncuydu haliyle daha çok acıdı sımıntı yapma gelsin bebişler :49::49:

Telefon yastık altında sesi son ses açık uyuyorum sabah erkenden arayacklarda kaç tane bebişim kaldığını söyliyecekler inanın telefondan nefret ettim felaket tellalı gibi geliyor artık bana dua edin nolur bebişlerim ölmesinnnnnn transferim olsaydıda en azından bu stres bitseydi bu haber verilme kısmında çok zorlandım ben şükrediyorum halime buraya kadar geldik geriside nasip artık napalım

Allahim emeklerimizin hic birini bosa cikarmasin sende korkma ne olur uzme canini insallah hayirli haberlerini yazarsin neler hissetigini az cok hissedebiliyorum iyi dusun iyi olsun dicem ama herzaman kotuyu dusunuyoruz korkudan :)

kızlar benımde bugun adetın 2. günü, uzun protokol uygulanıyor.
yarın gonal f iğnelere başlıcam gunde 225 ml.
hepimize bu ay hayırlısıyla nasip olsun inşallah,
dualaımızı eksik etmeyelim hiç bu süreçte,,,,
transferi olan arkadaşlar güzel haberlerle bizi de motive ederler inşş..:48::49::49::49::49::49:

hemen hemen aynı zamanda başlamışız..ben de 9 ylül itibariyle ilk iğnemi vuruldum

cnm stres yapma buralaara bile gelemk güzel yumurta toplama işlemin işlh kolay gecer
transferden sonra gönlünce yaşa çükiii oralara daha gelemeyenler var ( ben mesela ):14:

aynen katılıyorum canım benimde yumurtalarım toplandı ama kaliteli değildi ve döllenmedi :( her anın tadını çıkar dualarımız seninle...

Ola bilir tabiii. Aylarca adet görerek hamilelik geçirenler var. O yüzden kanamaya aldırmamak gerekir. Adet olmak tutunmadığına büyük bir gösterici, ancak kesin değil. O yüzden ilaçları brakmadan önce mutlaka test yapılması gerekiyor (tabii tüp bebekde). Kendim kk defalarca şahit oldum.

Ben de diyorum ne zaman trabsferi olmuş da gözümden kaçmış. Allah hayır neredeyse hepimize onu nasip eylesin.

kısmetse yarın doktora gidiyorum orda anlarlar herhalde... Allah hepimizin yardımcısı olsun :S

4 eylülde başladık iğnelere ve az önce son iğnemi yaptım.akşam 21.30 da çatlatma iğnemi olucam.toplamda 5-6 tane yumurta toplanıcak.bana çok az geldi.çok mutsuzum.korkmaya başladım iyice:(ya transfere kadar kalmazsa yumuşlarım...:(bilemiyorum çok karışığım kızlar..perşembe sabah 9 gibi toplanıcak yumurtalarım.umarım opu rahat geçer..

kısmetse yarın doktora gidiyorum orda anlarlar herhalde... Allah hepimizin yardımcısı olsun :S
rabbim yardım etsin cnm sana da bizlere de:26:

4 eylülde başladık iğnelere ve az önce son iğnemi yaptım.akşam 21.30 da çatlatma iğnemi olucam.toplamda 5-6 tane yumurta toplanıcak.bana çok az geldi.çok mutsuzum.korkmaya başladım iyice:(ya transfere kadar kalmazsa yumuşlarım...:(bilemiyorum çok karışığım kızlar..perşembe sabah 9 gibi toplanıcak yumurtalarım.umarım opu rahat geçer..
niye korkuyorsun attlım herhalükarda yumoşun var üzme canının boşuna onlar sağlıklı kallacak ve sağlıklı bi şeklde döllenecekler inşllhhhhhhh:34:

cnm 5-6 az diil ki kalıteli olsunlar da yeterki biliyosun 1 tane de yetiyor hiç canını sıkma boşu boşuna üzülme

yarın sabah yumurtalarım toplanıyor. çatlatma iğnemi bu defa koldan yaptırdılar. Inşallah doğru yapmışımdır ve yarın 2 yumurtam da sağlıklı, toplanmaya hazır olur ve döllenip bana tutunurlar. çevremdekilerin çoğu bilmiyor yaşadığım süreci :( söyleyip stres olmak istemedim. Söylemeyince de stres oluyorsun ama, bunu gördüm. Hayırlısıyla tutunurlar inşallah da öyle paylaşırım.
hadi bakalım inşallah 2 tanecik yumurtan sana kaliteli embiryo ve bebiş olara geri döner canım
bence de çevrene söyleme ben de 3.denemem de sadece annem bilecek başka kimseye söylemiycem sonuçta
transfer dönemini rahat geçir önemli olan bu bence:34:

bence yumurta sayın az değil normal inşallah transfer sürecinde kaliteli embiryoların olur
sakın mutsuz olma inşallah herşey güzel olacak

niye korkuyorsun attlım herhalükarda yumoşun var üzme canının boşuna onlar sağlıklı kallacak ve sağlıklı bi şeklde döllenecekler inşllhhhhhhh:34:[/QUOTE]

aminn cnm inşallah.ne bileyim bir arkadaşımın 12 yumurtası olmuştu benimde böyle az olunca çok üzüldüm.inşallah kaliteli olurda 1 tanesi evlat olur bize..çok teşekkür ederim..

cnm 5-6 az diil ki kalıteli olsunlar da yeterki biliyosun 1 tane de yetiyor hiç canını sıkma boşu boşuna üzülme

bilmiyorum cnm ya sanki bana az gibi geliyor:((evet tabiki 1 tane yetiyor ama işte biraz panik yaptım.umarım kaliteli olur yumoşlarım güzel bir şekilde döllenir ve tutunur annesine...allahım hepimize nasip etsin inşallah..

aminn cnm inşallah.ne bileyim bir arkadaşımın 12 yumurtası olmuştu benimde böyle az olunca çok üzüldüm.inşallah kaliteli olurda 1 tanesi evlat olur bize..çok teşekkür ederim..
cnm önemli olan yumuratnın çokluğu değil döllenmenin sağlıklı olması 1 tane olur ttutar seninle olur bebeğin belli olmaz bu işler vakti gelmişse kim tutar onları:52::52:hadi dualarımız seninle inşlh sağlıklı emriyoların olup transferin olacak 12 gün sonra da hamiş haberini yazacaksın buraya kız:34:

Back