2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

neresı kötuuuu süper seyler soylemıs esınle sen kecıboynuzu pekmezı yıyın sende kansızlık kalmaz ondada enerjı bol olur bazı arkadaşlar sanslarını cogul gebelik ıcın tup bebge zorluyorlar ... tup bebek aşamalarını ceken bılır hıcte kolay bısey degıl maddı manevı ınsanı bozguna uğratıyor..boş yere stres yapmayın kendınıze

canım günaydın geçmiş olsun. rabbim evladını sana bağışlasın inşallah. allahın izniyle bebeğin seninle canını sıkma bol bol dinlen inşallah

Kızlaaaaarrr bebeğimi gördüm bugün çok ama çok mutluyum. Rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın. İnşaallah kucağımıza almayıda nasib etsin....

Amin canim hayirli olsun bende bugum keseyi gordum cok cok minikti kalp atisi na zaman?bisey dedilermi

evet canım bitanecik var. Sağlıklı olsunda bir yada iki farketmez. Kalp atışlarıda başlamış daha yeni hamile olduğumun farkına varıyorum. Buradaki kızlar benim en büyük destekim. Rabbim burdaki arkadaşlarımın hepsine tez zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin(amiiin)

Tedavin ne zaman başlayacak canım yarınki rutin kontrol mi bende adet olunca gidip kontrol olacağım

Kızlaaaaarrr bebeğimi gördüm bugün çok ama çok mutluyum. Rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın. İnşaallah kucağımıza almayıda nasib etsin....
Maşallah Subhanallah ne güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Hadi hayırlı olsun canım ne mutlu sana ben keseyi gördüğümde ağlamıştım eşim dalga geçmişti "peçete alabilirmiyim" demiştim muayene esnasında çok güzel bir duygu gerçekten Rabbim herkese nasip etsin içinde bizlere de kesen tek mi göründü canım değerlerin çok güzel ya sanki ikiz gibi öbürü saklanmış olmasın sakın

Canım ben 2 yıldır bebek sahibi olmayı istiyorum. 1 negatif aşılamam var tüp bebeği de kendim yaptırmak istedim cem beyle görüştüm gerek olmadığını acele ettiğimi söyledi. en az 6 ay daha beklemem gerekirmiş bu arada stres yapma kilo vermeye çalış kendiliğinden hamile kalırsın dedi gönderdi neden böyle oldu anlamadm işte üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.Şimdi bende işte yediğime içtiğime dikkat edicem kansızlık problemim var onon için ilaç kullanıcam 6 ay daha beklicem mecburrr senin içinde çok sevindim canım evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah. napsam bilemedim başka bir doktora gitmeye gerek varmı sence napmalıyım?

canım dr bebegi düşürdükten sonra gel adet kanaman btkten snra demişti bnm fırsatm olupta gdememiştim.. yarın gtcem bakalım.. 2. tedviyi henüz düşünmyüyorum 4-5 aya erteledim kendimi toparlmayıp herşeye hazır olmam lazım

Canim sen bilirsin ama cem hocayi dinle derim kilo cok onemli kilo vermeye calis belki kendiliginden kalirsin tio bebek cok masrafli tedaviler yasin kac ?gerci benimde yasm cok genc ama ben hergun agladigim icin pskilojim cok bozulmustu lutfen yapin dedmistidoktoeum bana ssna bu yasta devlette tup bebek yapmazlar

günaydın hanımlar bugün benim transferimin 7. Günü 4.-5. Günlerde adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrılarım oldu dün sadece bel ağrım oldu oda hafif ama bugün göbek deliğimin çevresi ağrıyo ve karnıma dokunduğumda hafif ağrı hissediyorum böyle bi ağrı yaşayanınız oldumu çok endişeliyim

Canım inşallah pozitifi görürsün şöyle söyleyeyim ben oğlumun transferinde çok fazla adet sancısı çektim her an adet olacakmışım gibi oldu sürekli batmalar vardı sonuç pozitif, sonra dondurulmuş embriyo transferi oldum hiç bir belirti yoktu ne sancı ne batma ne ağrı hiç birşey yok sonuç negatif, daha sonra tekrar tedaviyle transferim oldu yine adat sancılarım batmalar gece kasılmalar falan ama sonuç yine negatif var şimdi sen düşün yani bence belirti aramak boşmuş ama insan duramıyor elinde değil beklemek zor inşallah sende pozitif sonç alırsın

Günaydın canım ben 26 yaşındayım dün itibariyle diyete başladım inşallah rabbim kolaylık versin 3 ay diyet yapıcam çok kilolu değil 66 kiloyum. 10 kilo vermeye çalışacağım yine olmazsa tüp bebekte kararlıyım :)

Canım kilon fazla değilmiş ki ama sen yinede ver tabi bence plates de yap çok eğlenceli ben geçen hafta başladım çok keyifli ama yavaş yavaş başla ben birden yaptım tutldum kaldım :26:2 gün hareket edemedim namazımı bile oturarak kılabildim tır çarpmışa döndüm anlayacağın

inşallah cnm allahım isteyen bekleyen herkeze nasip etsin:))))))))))

Sağolasın canım evet ama 10 kilo vermeye kararlıyım. bugün b fite yazıldım. diyette 2. günüm rabbim yardım etsin :) inşallah verebilirim yaklaşık 1 yıldır şeker kullanmıyordum şimdi de ekmeği bıraktım hayırlısı :)

senın boyun kackı ? ben 70 kıloyla hamıle kaldım.. ılk basta banada zayıfla dedıler.. demekle kaldılar :) -10 ıle baslaaydım hamılelıge ıı olurdu buyuk ıhtımalle 100 kıloyla kapanış yapcam

Canim aslinda kilolu degilmissin bende 27 yasindayim 65 kiloyum boyum 172 bana zayifla felan dememisti eger kararliysan yapyir tup bebegi ALlah yardimcin olsu

Cok saol canim suan da tek ggozukuyor cuma gene kontrol var kanama alanima bakicaklar o zaman gene sorucam tek mi diye ben hep ikiz ozenmistim ama saglikli olsunda farketmez

Tecrubeli arkadaslar yazabilirmi 9 kasim transfer tarihim 04 kasim opu gunum ben suan kac haftalik gebe oluyorum doktorum bisey demedi 25 kasim da cok cok minik kese gorundu kalp atisini tahmini ne zaman duyarim lutfrn yasayanlar yazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…