- 5 Eylül 2012
- 238
- 113
- 103
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #10.261
GÜNAYDIN HANIMLAR CUMARTESİ DR. GİTTİM DR İYİ Mİ KÖTÜ MÜ DEDİ ANLAYAMADIMHERŞEYİN NORMAL OLDUĞUNU ÇOK ACELE ETTİĞİMİ BİR SORUN OLMADIĞI İÇİNDE TÜP BEBEK ve AŞILAMANINDA OLAMAYACAĞINI SÖYLEDİ. EN AZ 6 AY DAHA BEKLEYECEKMİŞİM. STRES YAPMAYI BIRAKTIĞINDA 100% ÇOCUĞUN OLUR DEDİ.BİRDE KAN DEĞERLERİM KÖTÜ KANSIZLIK DEMİR EKSİKLİĞİ VAR. ONUN İÇİN İLAÇ VERDİ. BİRDE BİRAZ KİLO VER HAMİLE KALACAKSIN DEDİ ÜZÜLEYİM Mİ SEVİNEYİM Mİ ANLAYAMADIM. YUMURTA REZERVLERİ İLE İLGİLİ BİR KAN TAHLİLİ VARMIŞ O YAPILDI BİR HAFTA SONRA ÇIKIYORMUŞ. TAHLİLDE DE SORUN ÇIKMAZSA KENDİ KENDİME HAMİLE KALMAYI BEKLİCEM
canım günaydın geçmiş olsun. rabbim evladını sana bağışlasın inşallah. allahın izniyle bebeğin seninle canını sıkma bol bol dinlen inşallah
Kızlaaaaarrr bebeğimi gördüm bugün çok ama çok mutluyum. Rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın. İnşaallah kucağımıza almayıda nasib etsin....
ohhhh beeeee :) sımdıde sağlıklı gebelik ıcın dua etcez bıde burda olan arkadaslarımızında bıran önce bu mutluluğu yasaması ıcın dua etcez... cok sevındım 1 tanecıkmı varmısss daha mercımek bızımkılerrr
Amin canim hayirli olsun bende bugum keseyi gordum cok cok minikti kalp atisi na zaman?bisey dedilermi
Tedavin ne zaman başlayacak canım yarınki rutin kontrol mi bende adet olunca gidip kontrol olacağıminşallah canım..Annelik nedir bilmem ama evlat acısı denilen yara bu olsa gerek bebegimi düşürdügüm andan itibaren herşeyden vazgeçmiş modundyım..umarım diger denememizde aynı durumla karsılasmayız. yarın tüp bebek merkezime gidip konuscam kontrollerim var ..2. denememde daha tecrubeli olcagaım
Maşallah Subhanallah ne güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlaaaaarrr bebeğimi gördüm bugün çok ama çok mutluyum. Rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın. İnşaallah kucağımıza almayıda nasib etsin....
Hadi hayırlı olsun canım ne mutlu sana ben keseyi gördüğümde ağlamıştım eşim dalga geçmişti "peçete alabilirmiyim" demiştim muayene esnasında çok güzel bir duygu gerçekten Rabbim herkese nasip etsin içinde bizlere de kesen tek mi göründü canım değerlerin çok güzel ya sanki ikiz gibi öbürü saklanmış olmasın sakınCanimm sen ne kadar zamandir ugrasiyorun ki ?bende deesimdede hicbir sorun yoktu ama olmafi henuz yeni deniuorsan o yuzden kendin dene demistit stres 100 de 100 etkiliyor.kizlar buarada bugin keseyo gorduk cok cok minik 2 hafta sonrada kalp atisi halen dusuk tehlikem ve kahverengi kanamam var dua edin
Canimm sen ne kadar zamandir ugrasiyorun ki ?bende deesimdede hicbir sorun yoktu ama olmafi henuz yeni deniuorsan o yuzden kendin dene demistit stres 100 de 100 etkiliyor.kizlar buarada bugin keseyo gorduk cok cok minik 2 hafta sonrada kalp atisi halen dusuk tehlikem ve kahverengi kanamam var dua edin
Tedavin ne zaman başlayacak canım yarınki rutin kontrol mi bende adet olunca gidip kontrol olacağım
Maşallah Subhanallah ne güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Hadi hayırlı olsun canım ne mutlu sana ben keseyi gördüğümde ağlamıştım eşim dalga geçmişti "peçete alabilirmiyim" demiştim muayene esnasında çok güzel bir duygu gerçekten Rabbim herkese nasip etsin içinde bizlere de kesen tek mi göründü canım değerlerin çok güzel ya sanki ikiz gibi öbürü saklanmış olmasın sakın
Canım ben 2 yıldır bebek sahibi olmayı istiyorum. 1 negatif aşılamam var tüp bebeği de kendim yaptırmak istedim cem beyle görüştüm gerek olmadığını acele ettiğimi söyledi. en az 6 ay daha beklemem gerekirmiş bu arada stres yapma kilo vermeye çalış kendiliğinden hamile kalırsın dedi gönderdineden böyle oldu anlamadm işte üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.Şimdi bende işte yediğime içtiğime dikkat edicem kansızlık problemim var onon için ilaç kullanıcam 6 ay daha beklicem mecburrr senin içinde çok sevindim canım evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah. napsam bilemedim başka bir doktora gitmeye gerek varmı sence napmalıyım?
canim sen bilirsin ama cem hocayi dinle derim kilo cok onemli kilo vermeye calis belki kendiliginden kalirsin tio bebek cok masrafli tedaviler yasin kac ?gerci benimde yasm cok genc ama ben hergun agladigim icin pskilojim cok bozulmustu lutfen yapin dedmistidoktoeum bana ssna bu yasta devlette tup bebek yapmazlar
günaydın hanımlar bugün benim transferimin 7. Günü 4.-5. Günlerde adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrılarım oldu dün sadece bel ağrım oldu oda hafif ama bugün göbek deliğimin çevresi ağrıyo ve karnıma dokunduğumda hafif ağrı hissediyorum böyle bi ağrı yaşayanınız oldumu çok endişeliyim
Canim sen bilirsin ama cem hocayi dinle derim kilo cok onemli kilo vermeye calis belki kendiliginden kalirsin tio bebek cok masrafli tedaviler yasin kac ?gerci benimde yasm cok genc ama ben hergun agladigim icin pskilojim cok bozulmustu lutfen yapin dedmistidoktoeum bana ssna bu yasta devlette tup bebek yapmazlar
Günaydın canım ben 26 yaşındayım dün itibariyle diyete başladım inşallah rabbim kolaylık versin 3 ay diyet yapıcam çok kilolu değil 66 kiloyum. 10 kilo vermeye çalışacağım yine olmazsa tüp bebekte kararlıyım :)
canım inşallah pozitifi görürsün şöyle söyleyeyim ben oğlumun transferinde çok fazla adet sancısı çektim her an adet olacakmışım gibi oldu sürekli batmalar vardı sonuç pozitif, sonra dondurulmuş embriyo transferi oldum hiç bir belirti yoktu ne sancı ne batma ne ağrı hiç birşey yok sonuç negatif, daha sonra tekrar tedaviyle transferim oldu yine adat sancılarım batmalar gece kasılmalar falan ama sonuç yine negatif var şimdi sen düşünYani bence belirti aramak boşmuş ama insan duramıyor elinde değil beklemek zor inşallah sende pozitif sonç alırsın
Canım kilon fazla değilmiş ki ama sen yinede ver tabi bence plates de yap çok eğlenceli ben geçen hafta başladım çok keyifli ama yavaş yavaş başla ben birden yaptım tutldum kaldım :26:2 gün hareket edemedim namazımı bile oturarak kılabildim tır çarpmışa döndüm anlayacağın
Sağolasın canım evet ama 10 kilo vermeye kararlıyım. bugün b fite yazıldım. diyette 2. günüm rabbim yardım etsin :) inşallah verebilirim yaklaşık 1 yıldır şeker kullanmıyordum şimdi de ekmeği bıraktım hayırlısı :)
Günaydın canım ben 26 yaşındayım dün itibariyle diyete başladım inşallah rabbim kolaylık versin 3 ay diyet yapıcam çok kilolu değil 66 kiloyum. 10 kilo vermeye çalışacağım yine olmazsa tüp bebekte kararlıyım :)
Tedavin ne zaman başlayacak canım yarınki rutin kontrol mi bende adet olunca gidip kontrol olacağım
Maşallah Subhanallah ne güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Hadi hayırlı olsun canım ne mutlu sana ben keseyi gördüğümde ağlamıştım eşim dalga geçmişti "peçete alabilirmiyim" demiştim muayene esnasında çok güzel bir duygu gerçekten Rabbim herkese nasip etsin içinde bizlere de kesen tek mi göründü canım değerlerin çok güzel ya sanki ikiz gibi öbürü saklanmış olmasın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?