• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canim kac gun surdu benim dun kirmiziyfi rengi bugun az geliuor ve kahverengi kan degerim yukeelmis 1269 olmus doktor fis gebelik yada yerlesme kanamaso olabilir dedi senin az mi oldu kanamam ins benimde seninki gibidir bugun doktor uzaktan bi kese goruyorum ama emin olamiyorum dedi kese kacta goxukur ku
Canım bhcg güzel yükseliyor bir kaç güne kesen de görünür inşallah kanaması olup sağlıkla kucağına alan çok arkadaşım oldu sen doktorun söylediklerini yap ve hiç kalkma bol su iç umarım sağlıkla devam eder gebeliğin

Canım sen hiç bi is yapma dinlen sırt üstü yat ayaklarının altına yastık koy..tuvalet harici kalkma bile..ins bisi olmaz bir sürü arkadas boyle kanama geçirdi bise olmadı bebeklerine..:)

Canım bhcg güzel yükseliyor bir kaç güne kesen de görünür inşallah kanaması olup sağlıkla kucağına alan çok arkadaşım oldu sen doktorun söylediklerini yap ve hiç kalkma bol su iç umarım sağlıkla devam eder gebeliğin

Cok tesekkurler kizlar morel verdiginiz icin insallah bisey olmas bebegime

Canım korkma degerin çok guzel yükseliyor maşallah tup bebekte oluyor bu kanamalar sen yat dinlen inşallah yakinda keseyide görürsün keseler demek geliyor içimden çünkü degerin ikiz gibi geliyor bana

Kizlar kanamam basladi kosarak doktors gittim 12 gun deger 447 di 14 gun kanamdan sonraki dwger 956 olmus ultr4asyonda bisey cikmadi dusuk tehlikesi var dedi gunluk pedi dolduracak kadar kirmizi ve yogun hepsi is stresinden sabahtan beri dua ediyorum lutfen dua edin bisey olmasin benim gibi olan varmi cok kotuyum kizlar cokkk

Geçmiş olsun. İçini rahat tut, inşallah bebeğine birşey olmayacak. Büyük ihtimalle kanama alanın oluşmuştur. Doktor ultrasonda keseyi göremese de kanama alanının yerini görmesi gerekir. Ben keseyi 5.hafta dolduğu gün görmüştüm. Kanama olduktan sonra da acildeki doktor karından göstermişti. İğne yaptılar mı? Kan sulandırıcı kullanıyor musun?
Benim transferimin 5. haftası içinde kanamam oldu, adet kanaması gibi, çok korktum ve acile gittim, ama panik yapmamaya çalıştım, çünkü kanaması olan başka bir arkadaştan panik yaparsak bebeğin kendini atacağını okumuştum, 2 gece hastanede kanamanın geçmesini beklediler. Kanama alanı devam ettiği için evde ıstirahat verdiler. O gün ve 3 gün arayla kanama alanı geçene kadar proluton depot iğne vuruldum. Kanamam geçene kadar 2 gün kan sulandırıcı hapı yani coraspini bıraktım, sonra yeniden başladım. Şimdi 10. hafta içindeyim, rapor aldım, evde genelde yatıyorum. Diğer arkadaşların dediği gibi evde yatarak dinlenmeni tavsiye ederim.
Allah tüm hamilelilerin bebeklerini sağlıklı, hayırlı, vakitli, analı-babalı kucaklarına almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Canim tesekkur ederim kanamam azaldi yogun gelmiyor kahverengi olarak geliuor kanamamin oldugu gun acilde igne vurdular birde progestan arti serum.oksabar igne ve coraspirini kesti doktor ultrasonda uzaktan minik bi kese goruyorum ama emin olamiyorum dedi icerde pihtilar kalmis dunden kalan onu atiyo olabilirsin dusuk ihtimal dis gebelik olabolir dedi yarin kontrol var dua edin bebegim beni birakmasin

Canım korkma degerin çok guzel yükseliyor maşallah tup bebekte oluyor bu kanamalar sen yat dinlen inşallah yakinda keseyide görürsün keseler demek geliyor içimden çünkü degerin ikiz gibi geliyor bana

Canim insallah 10 gun raporluyum tuvalet harici kalkmicam hep stresten oldu suanda uzaktan tek kese gozukuyor ama kesin degol insallah keseler olur cnm

Meraba kızlar hepinize iyi akşamlar. Kızlar çok heyecanlıyım salı günü keseyi görmeye gidecektik ama doktorun ameliyatı olduğu için yarın gidiyorum. Dua adin ne olur bu defa göriyim. Allah hepimize nasib etsin inşaallah o güzel duyguları.

merhaba kızlar .. kendimi toparlayamadım sanırsam... bebegimi kaybetmemiş olsaydım 9 haftalık olcaktı.. Rabbim kimselere bu acıyı tattırmasın :14::14: Rabbim bize ve eşlerimize sağlık versin...

merhaba kızlar .. kendimi toparlayamadım sanırsam... bebegimi kaybetmemiş olsaydım 9 haftalık olcaktı.. Rabbim kimselere bu acıyı tattırmasın :14::14: Rabbim bize ve eşlerimize sağlık versin...

Amin canim inşallah bizde bu mutluluğu yaşayacağız RAbbim büyük onun hazinesi bol bizede nasp edecek inşallah şükür sabır dua

GÜNAYDIN HANIMLAR CUMARTESİ DR. GİTTİM DR İYİ Mİ KÖTÜ MÜ DEDİ ANLAYAMADIM :( HERŞEYİN NORMAL OLDUĞUNU ÇOK ACELE ETTİĞİMİ BİR SORUN OLMADIĞI İÇİNDE TÜP BEBEK ve AŞILAMANINDA OLAMAYACAĞINI SÖYLEDİ. EN AZ 6 AY DAHA BEKLEYECEKMİŞİM. STRES YAPMAYI BIRAKTIĞINDA 100% ÇOCUĞUN OLUR DEDİ.BİRDE KAN DEĞERLERİM KÖTÜ KANSIZLIK DEMİR EKSİKLİĞİ VAR. ONUN İÇİN İLAÇ VERDİ. BİRDE BİRAZ KİLO VER HAMİLE KALACAKSIN DEDİ :( ÜZÜLEYİM Mİ SEVİNEYİM Mİ ANLAYAMADIM. YUMURTA REZERVLERİ İLE İLGİLİ BİR KAN TAHLİLİ VARMIŞ O YAPILDI BİR HAFTA SONRA ÇIKIYORMUŞ. TAHLİLDE DE SORUN ÇIKMAZSA KENDİ KENDİME HAMİLE KALMAYI BEKLİCEM

canım günaydın geçmiş olsun. rabbim evladını sana bağışlasın inşallah. allahın izniyle bebeğin seninle canını sıkma bol bol dinlen inşallah

GÜNAYDIN HANIMLAR CUMARTESİ DR. GİTTİM DR İYİ Mİ KÖTÜ MÜ DEDİ ANLAYAMADIM :( HERŞEYİN NORMAL OLDUĞUNU ÇOK ACELE ETTİĞİMİ BİR SORUN OLMADIĞI İÇİNDE TÜP BEBEK ve AŞILAMANINDA OLAMAYACAĞINI SÖYLEDİ. EN AZ 6 AY DAHA BEKLEYECEKMİŞİM. STRES YAPMAYI BIRAKTIĞINDA 100% ÇOCUĞUN OLUR DEDİ.BİRDE KAN DEĞERLERİM KÖTÜ KANSIZLIK DEMİR EKSİKLİĞİ VAR. ONUN İÇİN İLAÇ VERDİ. BİRDE BİRAZ KİLO VER HAMİLE KALACAKSIN DEDİ :( ÜZÜLEYİM Mİ SEVİNEYİM Mİ ANLAYAMADIM. YUMURTA REZERVLERİ İLE İLGİLİ BİR KAN TAHLİLİ VARMIŞ O YAPILDI BİR HAFTA SONRA ÇIKIYORMUŞ. TAHLİLDE DE SORUN ÇIKMAZSA KENDİ KENDİME HAMİLE KALMAYI BEKLİCEM

Günaydın canim inşallah hayırlısıyla bebeğini tez zamanda kavusursun Allah gönlüne gore versin

Merhaba Kızlar Ben Elif,

Çocukluk aşkım olan eşimle 5 yıldır evliyiz.Evliliğimizin 4 yılı vajinismus hastalığıyla geçti.Eşimle 4 yıl ilişkiye giremedik.Gitmediğimiz doktor kalmadı tam umudumuzu kesmişken Ankarada bir doktor bitecek evliliğimizi kurtardı.Tam mutlu olduk derken bu seferde eşimden kaynaklanan bir sorunla hamile kalamadım.tüp bebek denedik ama ne yazıkki tutmadı.Kararlıydık herşeyin üstünden gelen biz bununda üstünden gelecektik.2.denememizde hamile kaldım hemde ikiz.Sonucu aldığım gün bütün hastaneyi ayağa kaldırmıştım.Şuan 14 haftalık ikizlere hamileyim ne kadar güzel bir duygu olduğunu anlatamam.Allah sizlerede versin inşallah.Lütfen umudunuzu kırmayın ve asla vazgeçmeyin.Bugün doktor kontrolüm var.Cinsiyetleri belli olacak çok merek ediyorum.İçinden cinsiyetleri ile ilgili tahmin yapmak isteyen varsa çok sevinirim.Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Amin canim inşallah bizde bu mutluluğu yaşayacağız RAbbim büyük onun hazinesi bol bizede nasp edecek inşallah şükür sabır dua

inşallah canım..Annelik nedir bilmem ama evlat acısı denilen yara bu olsa gerek bebegimi düşürdügüm andan itibaren herşeyden vazgeçmiş modundyım..:14::14::14: umarım diger denememizde aynı durumla karsılasmayız. yarın tüp bebek merkezime gidip konuscam kontrollerim var ..2. denememde daha tecrubeli olcagaım

Kızlaaaaarrr bebeğimi gördüm bugün çok ama çok mutluyum. Rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın. İnşaallah kucağımıza almayıda nasib etsin....

Canimm sen ne kadar zamandir ugrasiyorun ki ?bende deesimdede hicbir sorun yoktu ama olmafi henuz yeni deniuorsan o yuzden kendin dene demistit stres 100 de 100 etkiliyor.kizlar buarada bugin keseyo gorduk cok cok minik 2 hafta sonrada kalp atisi halen dusuk tehlikem ve kahverengi kanamam var dua edin

Kızlaaaaarrr bebeğimi gördüm bugün çok ama çok mutluyum. Rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın. İnşaallah kucağımıza almayıda nasib etsin....

ohhhh beeeee :) sımdıde sağlıklı gebelik ıcın dua etcez bıde burda olan arkadaslarımızında bıran önce bu mutluluğu yasaması ıcın dua etcez... cok sevındım 1 tanecıkmı varmısss daha mercımek bızımkılerrr :D

Back