• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

senın boyun kackı ? ben 70 kıloyla hamıle kaldım.. ılk basta banada zayıfla dedıler.. demekle kaldılar :) -10 ıle baslaaydım hamılelıge ıı olurdu buyuk ıhtımalle 100 kıloyla kapanış yapcam :D

merhaba canım benim boyum 1.55 kilom 66 biraz fazlalığım var onu vermeye çalışıcam inşallah. bende kendime 3 aylık bir süre verdim bu zaman içinde dikkat edicem. oldu oldu olmadı tüp bebek :D

Tecrubeli arkadaslar yazabilirmi 9 kasim transfer tarihim 04 kasim opu gunum ben suan kac haftalik gebe oluyorum doktorum bisey demedi 25 kasim da cok cok minik kese gorundu kalp atisini tahmini ne zaman duyarim lutfrn yasayanlar yazsin

reallove ; canım inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Transfer tarihine göre (4 hafta 6 gün), opu tarihine göre (5 hafta 2 gün) hamileliğin var. Doktorlar transfer değil opu tarihine göre hamileliği söylüyolar yani sen tam 5 hafta 2 günlük gebesin canım, kalp atışları için acele etme ama 6+5 gibi anca duyarsın belki daha geçte duyabilirsin. :36:

reallove ; canım inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Transfer tarihine göre (4 hafta 6 gün), opu tarihine göre (5 hafta 2 gün) hamileliğin var. Doktorlar transfer değil opu tarihine göre hamileliği söylüyolar yani sen tam 5 hafta 2 günlük gebesin canım, kalp atışları için acele etme ama 6+5 gibi anca duyarsın belki daha geçte duyabilirsin. :36:

Canim cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin sen kacta duymustun kalp atisini?

günaydın hanımlar bugün benim transferimin 7. Günü 4.-5. Günlerde adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrılarım oldu dün sadece bel ağrım oldu oda hafif ama bugün göbek deliğimin çevresi ağrıyo ve karnıma dokunduğumda hafif ağrı hissediyorum böyle bi ağrı yaşayanınız oldumu çok endişeliyim

Canim belirtilere takilma bende hic belirti olmadi halen yok bol bol dua et ve bekle ALlah kardincin olsin transeferin 7 gunu yazmissin buarada benim 8. Guni kanda cikmisti insallaj tutmustur

Canim cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin sen kacta duymustun kalp atisini?

Rica ederim istediğini sorabilirsin, benim 3 haftadır lekelenmelerim vardı geçmedi, gelişimi durdu, bebeğimi gördüm ama malesef kalp atışları duyulmadı o yüzden cuma kürtaj olucam.

canim belirtilere takilma bende hic belirti olmadi halen yok bol bol dua et ve bekle allah kardincin olsin transeferin 7 gunu yazmissin buarada benim 8. Guni kanda cikmisti insallaj tutmustur

cnm benim bugün 8. Günüm oldu yarın sabah idrar testi yapıcam inşallah bebeğim benimledir ve kendini belli eder

Rica ederim istediğini sorabilirsin, benim 3 haftadır lekelenmelerim vardı geçmedi, gelişimi durdu, bebeğimi gördüm ama malesef kalp atışları duyulmadı o yüzden cuma kürtaj olucam.

Canim Allah sana hayirlisi ile tez zamands bebisler nasip etsin benimde cumartesi pazar
Kanamam oldu insallah benimledir bebegim

Bugün drum negatif sonucu değerlendirme için aradı başarızsızlığın nedenini yumurta kalitesizliğine bağladı notmal yumurta şekli yuvarlak iken benim ki yassı görünümde çıkmış birde birkaç yıkama işlemi sonrasında yumurtaların çıktığını söyledi ve zor bir toplama işlemi olduğunu şimdi bunları bana neden o aşamada söylemediler ki birde önemli ölçde kalitesiz oldaydı döllenme olur muydu sonuçta beşinci güne gitmiş iki embriyo vardı biri kötü kaliteydi birde opu işleminden bir gün önce e2 değerim 1800 den 650 ye düşmüş bunu fizyolojik olarak açıklayamayız nedeni belli değil dedi bi dahaki deneme böyle mi olur iyi mi olur belli olmaz dedi moalim bozuldu açıkçası birde biz eşimin sperm tahlililini yaşadığımız yerde yağtırdık96 milyon sayı orda opuda verdiği sperm 7 milyon şaştım kaldım kime güvenicem bu denli yanılma payı nasıl olur offf :(

Bugün drum negatif sonucu değerlendirme için aradı başarızsızlığın nedenini yumurta kalitesizliğine bağladı notmal yumurta şekli yuvarlak iken benim ki yassı görünümde çıkmış birde birkaç yıkama işlemi sonrasında yumurtaların çıktığını söyledi ve zor bir toplama işlemi olduğunu şimdi bunları bana neden o aşamada söylemediler ki birde önemli ölçde kalitesiz oldaydı döllenme olur muydu sonuçta beşinci güne gitmiş iki embriyo vardı biri kötü kaliteydi birde opu işleminden bir gün önce e2 değerim 1800 den 650 ye düşmüş bunu fizyolojik olarak açıklayamayız nedeni belli değil dedi bi dahaki deneme böyle mi olur iyi mi olur belli olmaz dedi moalim bozuldu açıkçası birde biz eşimin sperm tahlililini yaşadığımız yerde yağtırdık96 milyon sayı orda opuda verdiği sperm 7 milyon şaştım kaldım kime güvenicem bu denli yanılma payı nasıl olur offf :(

Canım çok geçmiş olsun sıkma canını rabbim hayırlı ve tez zamanda bebeğine kavuşturur inşallah.

sağol canım, inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur canım sen stres yapma, dinlen ve bol bol su iç...

cnm bu sabah yaptım idrar ama çıkmadı gidip kan versemmi diyorum bugün 9. günüm azda olsa çıkarmı diyorum yoksa pazarımı beklesem diyorum kafam karışık

Canin idrarda cikmiyor hic morelini bozma ben idrarda hoc yapmadim direk kanda yaptm

Peri masali eger tereddudlerin varsa baska merkezleri arastirir e2 nin e surekli belli seviyede yuksekmesibi istiuo drlar sana yeditepeyi ve umut tup bebek merkezink onerebolirim insallah hersey iyi olucak besmele ile basla yeni tedavine canim insallah sende hamilee kalicaksin

perimasalı canım bazı doktorlar çok ihmalkar oluyo. İşi ticarete dökmüşler malesef. Ben ikinci tüp denememde opudan bir gün önce kan testi istediler e2 te baktılar bendede e2 1600 den 500 e düşmüştü doktorum bunun kötüye işaret olduğunu söyledi ve tedavimi iptal etti neden diye sorduğumda ise bana şunları söyledi: e2 nin aniden düşmesi yumurtaların kalitesiz yada boş olduğuna işarettir dedi. Bu yumurtaları toplasak dahi ya döllenemez döllense dahi kalitesiz olur ve tutunamaz demişti. Tabi ben bu açıklamayla hiç tatmin olmamıştım. Tedavim yarıda kaldı diye günlerce ağlamaktan gözlerim şişmişti. Bana üzülme önümüzdeki ay bidaha deneriz dedi. Bizim ne çektiğimiz onların umurunda bile değil. Sende kendini toparla inşaallah tüp bebeğe muhtaç olmadan kendiliğinden hamile kalırsın. Ben 2.gün 4 hücreli ve kalitesiz embriyoyla hamile kaldım. Daha öncekilerde kaliteliydi ama olmadı. Allah ol derse herşey oluverir.

Back