- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #10.201
Canım inşallah mucize olur en son doktora gittiğinde kese kaç mm. idi
ay maşallah inşallah hep böyle güzel haberler alırız senden. Cumartesi günü cem beyle randevum var görüşmeye gideceğiz rabbim bana da nasip eder inşallah
canım burda rapor olayı yok. Sgk anlaşması yok. Bu arada kızlar 12. gün değerim 447 sizce nasıl ikiz olabilir mi ? salı yada çarşamba günü kese gözükücek. Meraktan ölebilirim.
Canım inşallah mucize olur en son doktora gittiğinde kese kaç mm. idi
sevduuuuuu ben gordum dun keselerı kalp atışlarıikizlerım oluyor kızlarrrrrrrrrrr... heyecan korku karışık duygulardayımm allah kımsenın kucağını boş bırakmasın bız hamılelerede sağlık sıhhatlı bebeklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsınn ınsallahhh
amin canım cumartesi randevun kaçta inşallah sana dua edicem hayırlı bi başlangıç olması için[/QUOTE
Allah razı olsun canım şuan o kadar duygulandım ki anlatamam. hamilelerin ve temiz ağızdan yani müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş rabbim dualarını kabul etsin. Yaşadığın bu güzel duyguları bana ve tüm evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin (amin) Rabbim evlatlarını hayırlı salih evlatlar etsin
amin canım cumartesi randevun kaçta inşallah sana dua edicem hayırlı bi başlangıç olması için
sevduuuuuu ben gordum dun keselerı kalp atışlarıikizlerım oluyor kızlarrrrrrrrrrr... heyecan korku karışık duygulardayımm allah kımsenın kucağını boş bırakmasın bız hamılelerede sağlık sıhhatlı bebeklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsınn ınsallahhh
Tebrik ederim benim de ikiz o yuzden vu korku bitmiyo bisey olur mu ikisi de duruyo mu panik halindeyim hep :)) 2014 ikiz anneleru topigine de ugra ama hep ileri gebelikler su an sadece okumakla yetiniyorum ama onlarin muhabbeti cok hosuma gidiyosevduuuuuu ben gordum dun keselerı kalp atışlarıikizlerım oluyor kızlarrrrrrrrrrr... heyecan korku karışık duygulardayımm allah kımsenın kucağını boş bırakmasın bız hamılelerede sağlık sıhhatlı bebeklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsınn ınsallahhh
Valla dogrusu istersen hergun girip okuyorum ama yazmiyorum cunku ben hic bisey hhissetmiyorumki daha ama ordakilerin bebeklerim surda kipirdadi boyle oldu etti demeleri bile beni heyecanlandiriyoBakıyorum ikiz anneleri çoğalıyor :) ne guzel :) allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin..pilise arada yaz 2014 ikiz anneleri topigimize ben 4,5 haftalıkken iki kese gordugum anda yazmaya başlamıştım:) cok şey öğreniyor insan:)
canım benim çok sevindim. Bebeklerin sana hayırlar getirir inşaallah. Rabbim kacağına almayıda nasib etsin. Ne olur banada dua ette hayırlısıya bende görüyüm. Kaç haftalıktı canım.
artık buralara kimse uğramıorrr ben tedaviye başladım hiç destekçim yok tecrübeliler azcık sohbet edelim yaa
merhaba canım rabbim emeklerini boşa çıkarmaısn inşallah. ne zaman başladın tadeviye hangi aşamadasın
artık buralara kimse uğramıorrr ben tedaviye başladım hiç destekçim yok tecrübeliler azcık sohbet edelim yaa
tedavileriniz hayırlı olsun rabbim göbüşlerinizi bebişlerle doldursun emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?