- 20 Nisan 2013
- 274
- 11
- 68
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #10.061
Sizi takip ediyorum aranizda konya novafertilde tedavi goren kzlar var hamilelik oldumu onlarda bilgi veririseniz sevinirim canim
Evet beklediğim gibi hislerimde yanılmadım büyük bir hayal kırıklığı ve gözyaşlarımla eve dönüyorum..
canın sağolsun demekten başka birşey gelmiyor elimden. İnşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin. Kaçıncı denemendi[/QUOTE
Çok sağol canım, valla 6,5 yıldır bekliyoruz kendiliğinden gelmedi bebiş, buda ilk denememizdi olmadı hayırlısı böyleymiş ama şubatta dondurulmuşlarla deniycez inşallah Rabbimin izniyle.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Bugün 9. Gün değerim 2.0 çıktı dr u aradım ilaçları bırak dedi bir hafta içinde adet olmazsan testi tekrarlarsın dedi ama sanmıyorum artık 2 den ne çıkar ki
Cok cok gecmis olsun. Ve en kısa zamanda kendinizi toparlayin insallah. Allah dualarinizi kabul etsin
Perimasalı ve sara geçmiş olsun inş bidakine Rabbim kısmet etsin. Herkes defalarca deniyoruz ama yılmadık. Benm şuam dörtüncüde oldu. Her seferde umuttur olana kadar sabırla bekledk. Çok iyi anlıyorum sizi.
Canım Rabbim hangisi hayırlıysa hakkında onu nasip etsin sana, ben 8. günü yaptırmıştım 2.0 çıkmıştı seninki gibi ama 12. günü 18 çıkmıştı pozitifti yani ve değer gün geçtikçe arttı taki geçen haftaya kadar sonra bi düştü bi yükseldi kese gözüktü ama büyümedi ve boş gebelik olarak pazartesi kürtaj olucam. Umarım benim yaşadıklarımı sen dahil hiçbi arkadaşım yaşamaz
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Bugün 9. Gün değerim 2.0 çıktı dr u aradım ilaçları bırak dedi bir hafta içinde adet olmazsan testi tekrarlarsın dedi ama sanmıyorum artık 2 den ne çıkar ki
Yaa off aklım karıştı tekrar ümitlenmek istemiyorum ama demek ki olabiliyormuş
Çok sağol canım, valla 6,5 yıldır bekliyoruz kendiliğinden gelmedi bebiş, buda ilk denememizdi olmadı hayırlısı böyleymiş ama şubatta dondurulmuşlarla deniycez inşallah Rabbimin izniyle.
Allah kolaylık versin canim inşallah bebeğin kendiliğinden gelir bugünlerin geride kalır inşallah dondurulmuslarin varmı canim benim 5 çıkmıştı doktor ıki gun sonra testi tekrarla dedi yine aynı cikti yani negatif buseferde tedavi yarım kaldı Allah hepimusinde hakkında hayirlusini versin bebislerimuzi kucagimizi almaya nasip etsin en kıza zamanda
kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var, pazartesi akşam kürtaj olucamda salı günü izin alıp dinleniyim mi yoksa işe gidiyim mi ben çalışmak istiyorum ama kararsız kaldım
Doktrum ilaçları bırak bir hafta içinde adet olmazsan tekrarla testi dedi ama iki gün daha kullansam mı
Amin inş malesef dondurulmuş yok 7 embriyo vardı aslında beşinci güne geldiğimizde iki tane kalmıştı tek transfer oldu tek kaldı geride oda kalitesi iyi olmadığı için dondurmak istemedim
ALLAH C.C sabır versin arkadaşım zor bir süreç ama atlatıyoruz.inşaALLAH bir dahaki tedavinde bebeklerini kucağına alırsınEvet beklediğim gibi hislerimde yanılmadım büyük bir hayal kırıklığı ve gözyaşlarımla eve dönüyorum..
Slm arkadaşlar, az önce kontrolden geldim kan değerim yine düşmüş, kese hiç büyümemiş ve için bebiş yok anlıycağınız boş gebelik, doktor artık takibe gerek yok dedi pazartesi kürtaj olucam, ilk gebeliğim hüsran
Kislar benim tedaviyi yarım kalmistivya doktor yumurta catlamak üzere demistü ilaclarida bıraktık ya kendiliğinden olurmu acaba galiba öyle olmasını istiyoruz Allahım herşeyin hayirlusini versin
kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var, pazartesi akşam kürtaj olucamda salı günü izin alıp dinleniyim mi yoksa işe gidiyim mi ben çalışmak istiyorum ama kararsız kaldım
testi tekrar istemesinin nedeni belki dış gebelik var mı?diye olabilir.dr.bana da yaptırmıştı.çok geçmiş olsun inşaALLAH çok bekletmeden gelir yavrularınDoktrum ilaçları bırak bir hafta içinde adet olmazsan tekrarla testi dedi ama iki gün daha kullansam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?