2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

slm kızlar eylülde dondurulmuşumla başlicem buzamana kadar ne yapmam lazım tutunması için bebeyimin bana nebilim neler yapmam lazım şuanda eylüle kadar polik asit içiyorum daha ne yapmam lazım __

slm kızlar eylülde dondurulmuşumla başlicem buzamana kadar ne yapmam lazım tutunması için bebeyimin bana nebilim neler yapmam lazım şuanda eylüle kadar polik asit içiyorum daha ne yapmam lazım __
inş hayırlısıyla bebişin olur cnm bende bilmiyorum bende ilk defa yaptırıcam tüp bebek burda 2 veya 3.cü deneme yapanlar açıklama yapıcaklar cnm zaman zaman

herkese merhabaaa

Eklentiler

• $sirin-bebek-resimleri-2.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 220
Son düzenleme:
bizde ağustosta tahliller için gidicez.eğer doktorumuz uygun görürse eylülde başlıycaz.benide listeye eklermisiniz.yaş 29 eşim 34.sorun eşimde sperm sayı ve hareket azlığı..allahım inşallah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin..

Merhaba arkadaslar. Biz de nasipse agustosta dusunuyoruz. Ama adetim denk gelmeyecek gibi. Olmadi eylulde yapacagiz. Hepimizin Allah yardimcisi olsun.Emsey'de yapacagiz ins

evet yaa hala oluyorum kızzz
cnm gözünaydın rabbim sağlıklı sıhhatli analı bablı büyütsün
darısı sana olsun inşllh
ayyy halalık güzeldir ben 1 kere hala oldum 4 kere teyze oldum 4 .cü yeğende yolda kızkardeşim hamile
rabbim o müthiş duyguyu bizlerde yaşatsın inşlhhh

maşallah ne cabuk daha dün gibiydi düğün hazırlığı
evet canım zaten 4-5 mayısta evlendiler 22 mayısta adet oldu dün biraz rahatsızdı bende dr a gitmeden test yapın dedim cıkmış akşama kadar yerimde duramadım inşallah sağlıkla kucaklarınada alırlar..

amin canım darısı cümlemizin başına olsun..
bizim ailenin ilk torunu olacak sağsalim doğarsa..o yüzden nasıl bi duygudur ilk defa tadıcaz...
ama su var eltimin oğlan için bile cıldırıyorum bu kendi canımızdan abimin gelinimizin bi parçası olacak daha cok severim herhalde

ayyy ne güzel hemen hamile kalmış ohhh
sağlıklı doğsun da cnm inşllh kucağına al bak ne kadar acayip bi duygu
sen kendi bebişinde çıldırısın herhalde ( ebnde deli olurum galiba )inş o anlar gelir bizim içinde ....

günaydın kızlar nasılsınız? Bu zaman hiç geçmiyor sanki eylül ayına daha çok var puff (
selam cnm aynen ya bende diyorum şu ramazan geçse bir an önce hayırlısıyla başlasak tüp bebeğe
sağlık ve hayırla geçsin eylül su gibi gelsin hepimizeee

bi gelsin o sıpalar popolarını ısırcaz zaten
benim annem daha ben ilk evlendiğimde bana sen abinden önce evlencen ama onun senden önce cocugu olacak ben öyle hissediyorum demişti ve o zaman abim daha nişanlı bile değildi...dün ağladı annem ben sana öyle demiştim ama keşke hislerimi söylemeseymişim 2 senedir evlat diye için yanıyo anlıyorum seni annem dedi (anneminde 3 sene çocugu olmamış 4. sene abim olmuş)
hem mutlu hem duygusal bi gün geçirdik dün...
ayrıca evet yaaaaaaaa ramazan gececek yavas yavas başlıcaz tedavilere

oo sıpalar gelsin bende popolarına vurucam nerde kaldınız diye
annedir içine doğmuş yazık cnm sonra da üzülmüş demek olsun kader be güzelim
olsun sonunda bizde alallım meleklerimizi kucağımıza da olsun bekleriz sonu güzel olsun
sende bu tedavinde tutunur bebişin annene dersin anne bak üzülme bende hamişim dersin önce gelin ardından seninki gelir doğar ikisi bir büyür ne güzel olur

annem tüple olan ilk bebeğimi kaybettiğimde bnden cok ağlamıştı zaten biz 1 hafta önce öğrendik bebein kalp atısı durdugunu herkes bitti diye ağladı etti ben hiç ağlamadım belki dedim bi umut yasar ama sterese girip ona zarar veririm diye çok tuhaf bi halde ağlamadan 1 hafta geçirdim en son kürtaja alıyoruz kelimesi bitirmişti beni..
amam inanıyorum bu seferde benimle olacak bebeişim ve bırakmıcak beni

bu arada kızlar tedaviye agustos adetimi eylül adetiylemi başlıcaksınız karar verdinizmi:44:

ayy cnm ya ana yüreği dayanamadı tabiii
benim anenme ilk cocuğumuz olmuyo dediğimde rahmetli annem nasıl ağlamıştı o günden ölene kadar hep bemni görünce gözleri sulanırdı annecimin
senin durumun da zor tutunduğunu bilip sonra kürtajla almaları büyük bir yıkım ..
ama dediğin gibi bu sefer sana sıkı sıkı tutunacak bebeğin allahın izniyle güzel haberi vereceksin herkeslere..
o bizim tablomuz da hepimizin karşısına resim konacak ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…