- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.101
eşimi okadar çok seviyorum ki 1 çocugmuz olsun o kadar çok istedim ki olmuyor ama biz çok yıprandık bn evledm 3.ayda düşük yaptım sonra tedavıye basladık taki bu zamana kadar gören doktoramı doktoramı demelerinden bıktım o derece ama vermiyor işte ben de onun gözünde bırakamam ayrılacam artık ondan gitsin baska biriylle mutlu olsun işte o yüzden bu son umudum anlıyomusunuz beniieriyorum onun kucanda başkasının çocugunu görünce sevince eriyorum resmen
eşimi okadar çok seviyorum ki 1 çocugmuz olsun o kadar çok istedim ki olmuyor ama biz çok yıprandık bn evledm 3.ayda düşük yaptım sonra tedavıye basladık taki bu zamana kadar gören doktoramı doktoramı demelerinden bıktım o derece ama vermiyor işte ben de onun gözünde bırakamam ayrılacam artık ondan gitsin baska biriylle mutlu olsun işte o yüzden bu son umudum anlıyomusunuz beniieriyorum onun kucanda başkasının çocugunu görünce sevince eriyorum resmen
benimde 3 gün falan şişti şimdi normal ilk günler çokta gaz vardı bende
gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmediyapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm
bak gülüm anlattıkların hiç basit olaylar değil ama rabbime dua et asla isyan etme o ol derse oluyor belkide seni rabbim sınıyor canım belki biraz fazla ama rabbim kimsenin kaldıramayacağı yükü vermezmiş bak sana bişey anlatıcam
gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmediyapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm
Kızlar tahmin ettiğim gibi benim sonucum negatif.Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.
Bu dediklerin acıyla söylenmiş sözler.. Insanin tek mutluluğu cocuk mudur? Düzine düzine cocuğun olsa kocan seni sevmese aldatsa icse sizi dövse daha mı iyi mesela? veya bi tane cocuğun olsa hayirsin olsa dunyayı sana da esine de zindan etse? Allah herseyin en hayırlısını bilir kuzum üzülme..vardır bi bildigi.. Sende yumurta esinde sperm olduktan sonra hiç bir zaman umud kaybedilmez..hatta olmasa bile kaybedilmez..eşimi okadar çok seviyorum ki 1 çocugmuz olsun o kadar çok istedim ki olmuyor ama biz çok yıprandık bn evledm 3.ayda düşük yaptım sonra tedavıye basladık taki bu zamana kadar gören doktoramı doktoramı demelerinden bıktım o derece ama vermiyor işte ben de onun gözünde bırakamam ayrılacam artık ondan gitsin baska biriylle mutlu olsun işte o yüzden bu son umudum anlıyomusunuz beniieriyorum onun kucanda başkasının çocugunu görünce sevince eriyorum resmen
Hayırlısı olsun canım umudunu yitirme..Kızlar tahmin ettiğim gibi benim sonucum negatif.Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.
sende üzülme ağlaMA NOLURRR kısmet değilmiş belki hayırlı olmayacaktı..aö ellerini dua et sakın ümidini yitirme..
sultan bak şu an üzüntünden ne dediğini bilmiyosun.. bu senin suçun ada hatan diyil öyle bişey söz konusu bile olamaz... Bak benim eşimin sperm sayısı az o yüzden tüp bebek yaptırıyoruz bizde birbirimizi çok çok seviyoruz benim çocuğumuz hiç olmasa bile asla onu bırakmam.. Allah bunu çiftlerden birine diyil her ikisinede sınav bu diye vermiş... sakın böyle şeyler düşünme zaten eşinde bukadar çok seven birini asla bırakmaz hem şuan üzüntülüsün aradan bi kaç ay geçsin yine denersiniz doktorunu değiştir falan ama asla vazgeçme Rabbim vericek inşallah ondan ümidini kesme şuan çok dua et mesela o sesimizi duyan Allahtır. sen hamile kalabiliyosun sonuçta doktorların bu düşüğü engelleyecek yöntemler bulması lazım sadece bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?