2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bir kaç günden beri nette bir problem vardı giremedim henüz geçmişide okuyamadım yeni arkadaşlar katılmış galiba hepsine allah kolaylık versin diyorum

SULTAN canım çok üzüldüm ama pes etmek yok tekrar deneyeceksin rabbim gönlüne göre evlatlarını sana nasip edecektir .kendini hırpalama gülüm demekki vakti saati değilmiş şunu unutma her şerde bir hayır , her hayırda bir şer vardır kendine çok dikkat et

eşimi okadar çok seviyorum ki 1 çocugmuz olsun o kadar çok istedim ki olmuyor ama biz çok yıprandık bn evledm 3.ayda düşük yaptım sonra tedavıye basladık taki bu zamana kadar gören doktoramı doktoramı demelerinden bıktım o derece ama vermiyor işte ben de onun gözünde bırakamam ayrılacam artık ondan gitsin baska biriylle mutlu olsun işte o yüzden bu son umudum anlıyomusunuz benii :43::43::43::43:eriyorum onun kucanda başkasının çocugunu görünce sevince eriyorum resmen:43::43:

eşimi okadar çok seviyorum ki 1 çocugmuz olsun o kadar çok istedim ki olmuyor ama biz çok yıprandık bn evledm 3.ayda düşük yaptım sonra tedavıye basladık taki bu zamana kadar gören doktoramı doktoramı demelerinden bıktım o derece ama vermiyor işte ben de onun gözünde bırakamam ayrılacam artık ondan gitsin baska biriylle mutlu olsun işte o yüzden bu son umudum anlıyomusunuz benii :43::43::43::43:eriyorum onun kucanda başkasının çocugunu görünce sevince eriyorum resmen:43::43:

bak gülüm anlattıkların hiç basit olaylar değil ama rabbime dua et asla isyan etme o ol derse oluyor belkide seni rabbim sınıyor canım belki biraz fazla ama rabbim kimsenin kaldıramayacağı yükü vermezmiş bak sana bişey anlatıcam

Canim cok uzuldum allah sabir versin her serde vardir bi Hayır canim demek suan zamani degilmis tez zamanda bebislerine kavusursun ins
esinden ayrilmakta ne demekk oyle seyler dusunme lutfen aglattin beni de allahhh gucc kuvvet versin canim benimm

benimde 3 gün falan şişti şimdi normal ilk günler çokta gaz vardı bende

5. gündeyim ama hala şişim hala gazım var...

gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmedi :43::43::43: yapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı :14::14::14: benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm:43::43::43:

sultan canım inan çok üzüldüm.. her kk ya girişimde ilk sana bakıyorum ne oldu durumu diye.. nasip değilmiş.. rabbim herşeyim hayırlısını versin canım evet şuan kimse seni teselli edemez ve anlayamaz ama rabbime sığın ... yapabileceğin başka birşey yok şu aşamada

bak gülüm anlattıkların hiç basit olaylar değil ama rabbime dua et asla isyan etme o ol derse oluyor belkide seni rabbim sınıyor canım belki biraz fazla ama rabbim kimsenin kaldıramayacağı yükü vermezmiş bak sana bişey anlatıcam

kendimle ilgili annem Allahtan kız evlat dilemiş enküçük abimle aramda 7 yaş var annesinin adını koymak için anneannem annem 1 yaşındayken vefat etmiş annemde o yüzden beni dilemiş ve benim ayağımda doğuştan kalça çıkıklığı var gençlik dönemlerimde kendimi aşamamış olduğum süreçlerde annemin bana dediği bir şey var ben Allahtan seni diledim allahım bana nasip etti ve hediyesiyle verdi ben bu hediyeyide kabul ettim sende kabul et rabbim bizleri sınıyor o yüzden ayağım böyle demiyceksin derdi harbiden şimdi şimdi annemin dediklerini algılıyorum şükürler olsun her işimi yapabiliyorum evet sınama dünyası normal yolla çocukta olmadı 3 yıllık evliyim ve rabbimden dileğim hayırlısını nasip etsin o yüzden sabret gülüm isyan etme

Kızlar tahmin ettiğim gibi benim sonucum negatif.Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.

sultan bak şu an üzüntünden ne dediğini bilmiyosun.. bu senin suçun ada hatan diyil öyle bişey söz konusu bile olamaz... Bak benim eşimin sperm sayısı az o yüzden tüp bebek yaptırıyoruz bizde birbirimizi çok çok seviyoruz benim çocuğumuz hiç olmasa bile asla onu bırakmam.. Allah bunu çiftlerden birine diyil her ikisinede sınav bu diye vermiş... sakın böyle şeyler düşünme zaten eşinde bukadar çok seven birini asla bırakmaz hem şuan üzüntülüsün aradan bi kaç ay geçsin yine denersiniz doktorunu değiştir falan ama asla vazgeçme Rabbim vericek inşallah ondan ümidini kesme şuan çok dua et mesela o sesimizi duyan Allahtır. sen hamile kalabiliyosun sonuçta doktorların bu düşüğü engelleyecek yöntemler bulması lazım sadece bence..

gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmedi :43::43::43: yapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı :14::14::14: benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm:43::43::43:

Rabbim kolylıklar ihsan etsin arkadaşım, yazını görünce etkilendim ve yazamadan geçemedim, acın tarifi yok biliyorum hepimiz aynıyız arkadaşım,inşlh Rabbim en kısa zamanda anneliği tatırır...

Kızlar tahmin ettiğim gibi benim sonucum negatif.Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.

canım senin adınada çok üzüldüm ama vazgeçmek yok Allah imkan verdiği sürece... inşallah bidahaki sefer anne olursun canım Rabbim dualarla,önce hayırlısıysa sonra hayırlısıyla nasip etsin cümlemize.

o seni bırakacak mı sanıyorsun böyle bir sebepten dolayı... sultancım eminim o seni herşeyden çok seviyordur evet çocuk sevgiyi çok çok katlayan bambaşka bir duygu ama insanın eşi,herşeyi... sen ömrüne ömür katan birini bulduğun için şükret ve bence ona böyle saçmasapan bir teklif yapma.. eğer sorun onda olsaydı sen napardın onu düşün..

negatif alan arkadaşlarım allahım sabırlar versin...en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

sultan33 her şerde bir hayır vardır cnm.öyle düşün lütfen..çok zor gerçekten anlıyorum seni ama allah binlerce şükür yumurta ve sperminiz var tekrardan niye olmasın.allahım seninle olsun ve en kısa zmanda göndersin meleğini inşallah.allahım sabırlar versin...

bugün sonuç alacak arkadaşlar umarım müjdeli haberlerle dönersiniz.dualarımız sizinle...

Bu dediklerin acıyla söylenmiş sözler.. Insanin tek mutluluğu cocuk mudur? Düzine düzine cocuğun olsa kocan seni sevmese aldatsa icse sizi dövse daha mı iyi mesela? veya bi tane cocuğun olsa hayirsin olsa dunyayı sana da esine de zindan etse? Allah herseyin en hayırlısını bilir kuzum üzülme..vardır bi bildigi.. Sende yumurta esinde sperm olduktan sonra hiç bir zaman umud kaybedilmez..hatta olmasa bile kaybedilmez..

Kendini uzmemeye çalış.. Benim de eşimden kaynaklı cocuğumuz olmuyodu aklımdan bi kere bile geçirmedim onu bırakmayı.. Olamazsa da edı budu yasarız ikimiz dedim..nolacak sanki gelen bebegin hayatımızı bundan daha guzel yapacağına bi garantimiz var mı?kendini teselli et yoksa psikolojini yıpratırsın bu söylediklerim saka degil gercekler canım.. Ins bigun anne olursun.. Olacaksın..
Hayırlısı olsun canım umudunu yitirme..

Kızlar 2 yaşında tüp bebek bir oğlum var. 6. Haftama kadar hiiiç bir belirti hissetmedim. 6. Haftada biraz midem bulanmaya başladı o kadar. Belirtim var yok vs kendinizi üzmeyin. Valla sanki bana Cumartesi günü bebek transfer etmemişler gibi çok rahatım. Oğlum bar bir tane onun için sanırım. Testi negatif olan arkadaşlar Allah kucaklarınızı doldursun inşallah :(

nasıl yaaa valla heryerim titredi yazdıklarını okurken.....ne denir ki.........canım hayırı değilmiş demek..biz ne dersek boş biliyorumm yıpratma kendini sözlerine dikkat et canım isyan gelme nolurrrrrrrrrrrr....ALLAH bigün vereecek o zaman senin hç haberin bile olmayacak ümidini duanı yitirmeeee ..kuzum yaaaa keseleri mi göremedi doktor yanı o kanamda m gitmiş nasıl olmuş nedenine ne diyor

sende üzülme ağlaMA NOLURRR kısmet değilmiş belki hayırlı olmayacaktı..aö ellerini dua et sakın ümidini yitirme..

karıncaların sesini duyan rabbim Elbette bizim sesimizi dualarımızı duyuyo bizim için neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz o bilir...bizim derdimizden daha çok derdi olan insanlar var bu halimizede şükürler olsun kızlar... Allah hepimize merhameti ile muamele etsin dualarımızı kabul etsin hatalarımızı affetsin inşallah...

sende üzülme ağlaMA NOLURRR kısmet değilmiş belki hayırlı olmayacaktı..aö ellerini dua et sakın ümidini yitirme..

Merak etmeyin kızlar ben çok iyiyim :) Hatta 2.yi nerde yapıcağımı araştırıyorum bile :) Hırs yaptım olacak! ;) Sağlık olsun bu ay kısmet değilmiş.Hepinizi çok seviyorum.Tanımasam bile yanımda olduğunuzu hissetmek çok güzeldi.İnşallah bekleyenlerden güzel haberi alırız da ben benimkini unuturum :34:

Sultancumhuriyet Allah sabır versin Bitanem bu kadar olumsuzluğa kapılma kalbini bozma tatlım elbet bi vakti zamanı vardır....

Flamingo üzülme bebeğim birkaç ay sonra denersin ALlahın bi bildiği vardır ikinizin üzüntüsüne yapacağımız birşey yok keşke elimizden birşey gelse ne olur kalbinizi bozmayın:5::5::5::5:om:2::2:

sultan bak şu an üzüntünden ne dediğini bilmiyosun.. bu senin suçun ada hatan diyil öyle bişey söz konusu bile olamaz... Bak benim eşimin sperm sayısı az o yüzden tüp bebek yaptırıyoruz bizde birbirimizi çok çok seviyoruz benim çocuğumuz hiç olmasa bile asla onu bırakmam.. Allah bunu çiftlerden birine diyil her ikisinede sınav bu diye vermiş... sakın böyle şeyler düşünme zaten eşinde bukadar çok seven birini asla bırakmaz hem şuan üzüntülüsün aradan bi kaç ay geçsin yine denersiniz doktorunu değiştir falan ama asla vazgeçme Rabbim vericek inşallah ondan ümidini kesme şuan çok dua et mesela o sesimizi duyan Allahtır. sen hamile kalabiliyosun sonuçta doktorların bu düşüğü engelleyecek yöntemler bulması lazım sadece bence..

canımm gerizekaglı doktorun söyledik tek şey allahtan açıklama yapmıyor bana ya allahtan diyip duruyo anlamıyosan anlamıyorum se benı baska bırıne yönlerdin ama hiç birşey söylemiyor peki ben sana neden o zaman okadar para verdim 13000 tl paramı yedi 1 senede bnm bunun açıklaması birtek bu olmaz öyle degilmi :43::43::43::43:

Back