- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #7.141
kızlar ben biraz dinlenecem sonra aranıza dönecem tekrar hepinize teşekkürler saoln![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım darısı başına..ali ihsan gönençti benim doktorum sizin dr unuz kim?
benimde 28 inde transfer edildi canım yarın 12. günüm yapsammı testi yoksa bi gün dahamı beklesem bilemedim....
Cnmmm kararsiz kalma cnku,, bnada 12.gun test tarihi vermisler,,, 1gunden hic bise farketmez, zaten verdikleri kagitta 1gun once 1gun sonra hafta sonuna denk geliosa yapilabilir diyo,,, tabiiii kndini psikolojik olarak rahat hissediosan yaptir :)))
kızlar ben biraz dinlenecem sonra aranıza dönecem tekrar hepinize teşekkürler saoln![]()
amin canım çok sağol..Allahım sizlerede nasip etsin..iki embriyo konuldu,Ali ihsan gönenç doktorum..3.gün embriyosu ama birinci kalite embriyo diğeri iyi kalite imiş.bu benim ikinci denememdi.ilkini geçen şubatta yaptım olmamıştı sizlerin kaçıncı deneme? latif bey iyide çok yoğun yaa.tebrikler canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin çocukoloji ve bende medicalpark bahçelievlerde yaptırdık... latif beyin hastasıyız biz.. sende anlatırmısın çok merak ettim kaç embriyo kaçıncı gün embriyosu ve doktorn kimdi cevaplarsan çok seviniriz![]()
Benim doktorum dr latif küpelioglu cnm,,, bnde gun sayiorum hftya ogrenicem sonucumu beklemedeyim:)))) sizdeki problem neydi cnm?? Peki memnun kaldinmi???
bence beklemelisin acele etme canım
amin canım çok sağol..Allahım sizlerede nasip etsin..iki embriyo konuldu,Ali ihsan gönenç doktorum..3.gün embriyosu ama birinci kalite embriyo diğeri iyi kalite imiş.bu benim ikinci denememdi.ilkini geçen şubatta yaptım olmamıştı sizlerin kaçıncı deneme? latif bey iyide çok yoğun yaa.
bizde problem eşimdeydi sayı çok azdı..ben hastaneden memnun kaldım açıkcası ikinci denemem olmasına rağmen ali ihsanda çok iyi bi dr..fiyatlarda cazip sonuçta ilgide iyi..iyi bir ekip açıkcası sizlerin sonuçları ne zaman hangi gün??
amin canım çok sağol..Allahım sizlerede nasip etsin..iki embriyo konuldu,Ali ihsan gönenç doktorum..3.gün embriyosu ama birinci kalite embriyo diğeri iyi kalite imiş.bu benim ikinci denememdi.ilkini geçen şubatta yaptım olmamıştı sizlerin kaçıncı deneme? latif bey iyide çok yoğun yaa.
bizde problem eşimdeydi sayı çok azdı..ben hastaneden memnun kaldım açıkcası ikinci denemem olmasına rağmen ali ihsanda çok iyi bi dr..fiyatlarda cazip sonuçta ilgide iyi..iyi bir ekip açıkcası sizlerin sonuçları ne zaman hangi gün??
olabilir görmüşüz olabiliriz birbirimizi ama genelde orda herkes sus pus oluyo:)) ben transferden sonraki 12.günümdü bugün günümde yaptırdım testimi.bence erken test yaptırmayın azıcık sabır..erken yapınca sonuç farklı çıkabilir..belki var ama düşük çıkar o yüzden riske atmayın moralinizi bozmayın..canım seni görmüşümdür kesin orda... benim test perşembe 4. gün embriyosu 2 tane 1. kalite... oldumu olmadımı bilmiyorum yarın 12.günüm belki yarın test yaptırırım... sen kaçıncı gününde test yaptın
ilk denememde tek embriyo konulmuştu..belirtim sürekli adet ağrısı gibi bir ağrı vardı bazı zaman çok oluyodu bu ağrı bazı zaman az oluyodu hatta hiç olmuyodu ama şuan mesela çok ağrım var adet olucakmışım gibi..başkada sabahları kalkınca felaket göğüs ağrısı oluyodu..Ilk denemende de mi iki embriyo koydu doktorun cnm????? Bnm 17ekim test sonuc tarihim cnm bnmde esimde problem sperm yavas, ilk denemem, doktor cok ii gectigini soledi:))) cokkk memnunum doktorumdan.... cnm belirtilerin nelerdiiii???
olabilir görmüşüz olabiliriz birbirimizi ama genelde orda herkes sus pus oluyo:)) ben transferden sonraki 12.günümdü bugün günümde yaptırdım testimi.bence erken test yaptırmayın azıcık sabır..erken yapınca sonuç farklı çıkabilir..belki var ama düşük çıkar o yüzden riske atmayın moralinizi bozmayın..
ilk denememde tek embriyo konulmuştu..belirtim sürekli adet ağrısı gibi bir ağrı vardı bazı zaman çok oluyodu bu ağrı bazı zaman az oluyodu hatta hiç olmuyodu ama şuan mesela çok ağrım var adet olucakmışım gibi..başkada sabahları kalkınca felaket göğüs ağrısı oluyodu..
en az 3 ay geçmesi gerekiyor..Kızlar negatif sonuç alınca 2. Deneme en erken ne zaman oluyor biliyormusunuz?
Anladim cnmmm,, peki suan ikiside tuttumu senin cnmmm????
Kızlar negatif sonuç alınca 2. Deneme en erken ne zaman oluyor biliyormusunuz?
inşallah sende güzel sonuç alırsın..perşembemiydi test tarihin..bu arada benimde 2.denemem latif beyde,aynı benim eşiminde sperm sayısı az o yüzden tüp bebek yaptırıyoruz canımmm
en az 3 ay geçmesi gerekiyor..
ikisi tuttumu onu bilemiyorum sordum ultrasonda belli olaca dedi yani iki hafta sonra
en az 3 ay geçmesi gerekiyor..
ikisi tuttumu onu bilemiyorum sordum ultrasonda belli olaca dedi yani iki hafta sonra
ya sana şöyle birşey söyliyim sanırım bu sonuçlarda belirliyo yada dr lar anlıyo diyim sana neden çünkü benim ilk denememde e2 ve progestreton sonucum bu seferkine göre çok düşük çıkmıştı ama bu sonuncuda yaptığım çok yüksek çıktı değerler. mesela benim e2 2104,3 progesteron da 60,00 çıkmıştı ama ilk denemede tutmadığında e2 600 pro da 14,64 çıkmıştı tabi yinede yüzde yüz değildir amaCnmm bn yarin e2 ve progesteron testi yaptiricam acaba orda belli olurmu hamilelik, yani hani belirtidir diyebilicegimiz?????
biraz sabır yahuuu bir gün var sankiiiyasize ve herkese 12. gün test vermiş bana iye 13. gün ya dayanamıyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya sana şöyle birşey söyliyim sanırım bu sonuçlarda belirliyo yada dr lar anlıyo diyim sana neden çünkü benim ilk denememde e2 ve progestreton sonucum bu seferkine göre çok düşük çıkmıştı ama bu sonuncuda yaptığım çok yüksek çıktı değerler. mesela benim e2 2104,3 progesteron da 60,00 çıkmıştı ama ilk denemede tutmadığında e2 600 pro da 14,64 çıkmıştı tabi yinede yüzde yüz değildir ama
biraz sabır yahuuu bir gün var sankiii