2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

gözünüz aydın tatlım... tabi ikizin tadı da bi başkadır ama Rabbim bebişine can versin, ömrü billah seninle olsun, hayırlı bi evlat olsun... sağlıklı, sıhatli, zeki ve gazsız bi bebiş inşallah :))))

Sagol tatlim tez zamanda allahim sana nasip etsin tatlim güzel haberlerini almak icin sabirsizlaniyorum :) sagol canim allah razi olsun güzel dileklerin icin ;)

Ne guzel buraya ne zaman baksam hamilelerde artis var kendimi iyi hissediyorum :) benim de yarin buyuk ihtimal transferim yapilacak arnizda progestan igne kullanan var mi cok canimi yakiyo acaba agriyi gecirecek bisey var mi?

tamamdır canım :46::46::46::46::46::46::46::46:
Ne guzel buraya ne zaman baksam hamilelerde artis var kendimi iyi hissediyorum :) benim de yarin buyuk ihtimal transferim yapilacak arnizda progestan igne kullanan var mi cok canimi yakiyo acaba agriyi gecirecek bisey var mi?

hayırlısı olsun inşş pozitif haberini almayı nasip eder canım :16::16:ben iğne kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar sana kuzum :34::34:

tamamdır canım :46::46::46::46::46::46::46::46:

hayırlısı olsun inşş pozitif haberini almayı nasip eder canım :16::16:ben iğne kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar sana kuzum :34::34:

Ben kullaniyorum canim benimde bazen aciyor bazen acimiyor igne vurulduktan sonra ustunu bastir demisti hemsire bi de yagli bi ilac oldugundan acitiyormus birde igne vurulurken bebisini hayal et unutuyorsun o an aciyi ben oyle yapiyorum canım

aşkitolarım desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim aaayy... olmazsada yapıcak bişey yok. Rabbim sizin karnınızdakilere uzun ömürler versin sizin bebişlerinizi severim artık burdan :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54::54::54:

Merhaba bizler geldik:16:
Kese diil keseLER var teyzeleri:16:
Ama biri diğerinden bariz derecede küçükkkkk dr cuma günü diğerinin gelişimi için bakmaya kontrole çağırdı küçülüp kaybolabilirmiş yada büyürmüş işte cuma belli olucakmış ...dua edin kızlar nolur yaaaaa büyüsün yazık onaaaaa
Herkes nasıl kimlerde ne haberler var okuyamadım geçmişi??

Amanda iki tanelermiiis büyür o annesi yetişir kardeşine ins..darısı kalp atışlarına ins..

Akmelek sende görmüşsün keseyi maşallah allah kalbinin pitpitlarini da duyursun..

aydın günlerimiz olsun inşallah kızlar. bugün test yaptırack flyinmom ve nfy merakla sonuçlarınızı beliyorumm.... inşallah topiğimizde yeni gebişler olurrrrr :) tabi önce herşeyin hayırlısı diyelimmm......
geçen gün haberlerde şey gördüm güneşte volkanik patlamalar oluyomuş, onun manyetik etkileri dünyayı sarmış. hatta diyolardı ki kalp ve tansiyon hastaları ilaçlarını mutlaka düzenli alsınlar her zamanda yanında bulundursunlar. insanların dengesi bi nebze bozuk olcakmış bu ara. aniden ağlama, birden çığlık atma, sinir olma, birden gülme halleri olabilirmiş.... aman dedim bende; sürekli ilaçlara bahane buluyoduk meğer sebebi aynı zamanda bu manyetik patlamaymışşşşş....

sultanaci gebiş takvimin ne de güzel yakışmış maşallah bebişineeee.....

sultan33 doktora gidecektin sanırım canım, nasıl oldun varmı bi değişiklik bi gelişme??

hasretim senin içinci değerine maşallah dedim mi hatırlayamadım, dedim se de zaten 41 kere maşallah demek lazım...

elif saat 6dan sonra gidecekti doktora galiba, noldu kuzum o doktoruna bikaç kelam edeydin bari içinde kalmayaydı. transferde de sorun olmuştu galiba dimi?

havva12 kaç günün kaldı tatlım? inşallah pozitif sonucu alırsın ve bunlarda bebişine anlatacağın gülümseten anılar olarak kalır...

azracım senin yeni transferin mi olmuştu? tam hatırlayamadım canım ya :(

Mrsbeyaz senin gebişlik nası gidiyo tatlım? pozitif haber sonrası daha mı zor ne? daha mı endişeli oluyo bekleyiş? gerçi şey gibi bu durum ya; bilgisayar oyunu gibi.... her işlem sonrası level atlıyoruz ama sonraki level galiba hep daha zor :)))) Rabbim yardımcımız olsun....

tatlım ben o ilacı kullanmadım ama burada daha önce yazan arkadaşlardan aklımda kalan iğneyi vurdurduktan sonra yürümek iyi geliyo diyolardııııı....

Kızlar günaydın! Ben kan verip geldim :34: ve her türlü sonuca da hazırlıklıyım :34: saat 11'de çıkacak sonucum şans dileyin :37::37:

selam kızlar transferin 5 gününde yine ben... dün kasıklarımda hafffiiiifffffffff bir sancı dışında hiç bişey olmadı... ayaklarım çok üşüyor ısıtmak için baya uğraşmam gerekiyor... evdekilerim üşüdüm dediği anlarda ben yanıyorum yandım dedikleri anlarda donuyorum... ne iş anlamadım....

yeni hamiş haberleri var mı bilmiyorum varsa tebrikler.... negatif alanlarada rabbim hayırlısını nasip etsin vakti zamanı değilmiş demekkki...

bazılarnın bebek haberi bebekler olmuş sevindim hep hayalimdi benim ikiz annesi olmak umarım bana da nasip olur...

sultan33 canım senin kanama ne durumda azalma devam ediyor mu

kızlar günaydın,
canım çok sıkkın inanılmaz şiddetli sancılarım var yarın test günü fakat gerek kalmicak sanırım her an hasta olabilirim. dün ağrı o kadar şiddetliydi ki yere yığıldım. herhalde tutunma sancısı bu kadar şiddetli olamaz. zaten hiç bir belirtim de yok :(( kendimi çok kötü hissediyorum.

kızlar günaydın,
canım çok sıkkın inanılmaz şiddetli sancılarım var yarın test günü fakat gerek kalmicak sanırım her an hasta olabilirim. dün ağrı o kadar şiddetliydi ki yere yığıldım. herhalde tutunma sancısı bu kadar şiddetli olamaz. zaten hiç bir belirtim de yok :(( kendimi çok kötü hissediyorum.
normalde adet sancıların böylermi oluyor

kızlar günaydın,

Benimse hiçbir belirtim yok.Sen hamile olabilirsin ve ben olmayabilirim.Herşey nasip kısmet.Hiç moralini bozma bence:45:

kızlar günaydın,

canım böyle diyenlerin çoğu hamile kalıyo bence sende hamilesin Allahın izniyle....:52::52::52::52::52:

Back