- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #7.081
normalde adet sancıların böylermi oluyor
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo beklemek
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaaaaaaarrr bişey sorucam benim test günüm perşembe 4.gün embriyosuydu benimkiler,yarın12.günüm yarın yaptırsammı testi yoksa doktorun dediği gündemi yaptırsam yani perşembe13.gün oluyo oooofff ne yapsam bilemedim.bi yandandanda yarın yapıp kurtulmak istiyorum
Benimse hiçbir belirtim yok.Sen hamile olabilirsin ve ben olmayabilirim.Herşey nasip kısmet.Hiç moralini bozma bence![]()
canım böyle diyenlerin çoğu hamile kalıyo bence sende hamilesin Allahın izniyle....![]()
Canim ben bekleyemez yaptirirdim herhalde ya gerci 1 gun kalmis sadece bekle bosver aayy arada kaldim vallaa ins hayirli haberlerini aliriz
benimde test gunum 19 unda bende 15 ekimde idrardan bakicam diyorumda esim kiziyor ama bakarim gibime geliyor 5. Gun embriyosuydu
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo beklemek![]()
ADETLERİM SANCILI OLUYOR AMA BU KADAR DEĞİL HEM AĞRI HEM YANMA ÇOK FENA TARİFİNİ BİLE EDEMİYORUM O DERECE :s
inşallah dediğin gibi olur dile benden ne dilersen ama hiç umudum yok benim![]()
nasıl olsun beklemedeyim... yanlız karnım sürekli şiş arkadaş davul gibiyim.. ilaçların etkisimidir bilemedim sizdede mi öyle oldu
inş tam tersi durumdurtest yaptırmadan kesin konuşmamak lazım
hamiledirsin merak etme canımmm inşallaaaah belki bende yarın yaptırırım seninki 5. gün embriyosumuydu canım
Ufff son yarım saatama ben ne zaman bu kadar heyecanlansam sonuçlarım hep negatif olur ( her konuda)
![]()
az kaldı canım hamileyim yazmana![]()
gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmediyapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı
benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm
![]()
yok benim 3.gün embriyosuydu doktor çok ümitliydi yumurtamın biri çok kaliteli dedi iki tane transfer edildi 27 eylülde transferim oldu benim senin ne zaman olmuştu?
Ne olur böyle söyleme ağlarımmBüyük geçmiş olsun sen de anne olacaksın birgün görürsün...Hem de inşallah üçüz beşiz olsun Amin!!!
gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmediYapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı
Benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm
![]()
gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmediyapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı
benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm
![]()