2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

nasıl yaaa valla heryerim titredi yazdıklarını okurken.....ne denir ki.........canım hayırı değilmiş demek..biz ne dersek boş biliyorumm yıpratma kendini sözlerine dikkat et canım isyan gelme nolurrrrrrrrrrrr....ALLAH bigün vereecek o zaman senin hç haberin bile olmayacak ümidini duanı yitirmeeee ..kuzum yaaaa keseleri mi göremedi doktor yanı o kanamda m gitmiş nasıl olmuş nedenine ne diyor

neden yokkkkkkkk hiç birşy söylemiyor bana hiçç:43::43::43::43::43::43:

canımm[/url] gerizekaglı doktorun söyledik tek şey allahtan açıklama yapmıyor bana ya allahtan diyip duruyo anlamıyosan anlamıyorum se benı baska bırıne yönlerdin ama hiç birşey söylemiyor peki ben sana neden o zaman okadar para verdim 13000 tl paramı yedi 1 senede bnm bunun açıklaması birtek bu olmaz öyle degilmi :43::43::43::43:

Vardır bunun da bir hikmeti. Allah sabır versin. Şimdi çok üzgünsün, ama yine toparlanacaksın. Kendini bırakma. Rabbimin hazinesi çok büyük. Eğer bu gün vermediyse mutlaka bir hayır vardır. Denilecek pek fazla söz yok. Sadece pes etme. Bir de mutlaka bunu oku.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/341476-canimin-cogu-kaldi-sizde.html

Son düzenleme:
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende pozitifle sonuçlanan arkadaşları tebrik ediyorum negatifle sonuçlananlarada rabbim sabır versin benimde yarın transferim var çok heycanlıyım

canımm gerizekaglı doktorun söyledik tek şey allahtan açıklama yapmıyor bana ya allahtan diyip duruyo anlamıyosan anlamıyorum se benı baska bırıne yönlerdin ama hiç birşey söylemiyor peki ben sana neden o zaman okadar para verdim 13000 tl paramı yedi 1 senede bnm bunun açıklaması birtek bu olmaz öyle degilmi :43::43::43::43:

istanbulda oturuyosa mustafa bahçecide bi denemeni tavsiye ederim canım çok başarılı bi doktor bende ona gitmek çok istedim ama eşimin işe gidip gelme dolayısıyla medicalparkta yaptırıyorum imkanın varsa bide orda dene bence birde cerrah paşa hastanesinde tüp bebek yaptıran bi kaç kişi bana orayı tavsiye etmişti kadının 15 sene çocuğu olmamış 4.defa özel hastanede denemiş adını unuttum olmamış ama cerrah paşadaki doktor demişki onlara sizin bu hastane paralarınızı almış sadece demiş o hastaneye dava açardım yerinizde olsam demiş... bence sende doktorunu değiştirmelisin diğer doktora başından geçenleri anlaınca daha itinalı davranacağına eminim...
ha bu arada o bahsettiğim kadının çok tatlı bi kızı doğdu o kadar tatlıki çok duygulandım....

Son düzenleme:
hayat bi üflüyor darma dağın oluyorsunuz he valla tam sopalıksınız :D

yahu verende allah alanda verirken kabul edip seviniyoruzda aldığında niye aynı olgunlukla karşılayamıyoruz herşeyin bir vakti saati var napalım rabbim ne eylerse güzel eyler, şimdi düşmeseydi 7-8 ayda düşseydi ne olacaktı? siz düşüklere ağlıyorsunuz ben diyom ki bi çocuk düşürem yaw :D ya allah aşkınıza bir insan hiç mi kimsayal gebelik yaşamaz hiç mi düşük yapmaz hiç mi adeti filan gecikmez ya :D

sabah doktor görüşmemiz vardı ne etcez diye :D onada dedim 32 yaşındayım 12 yaşından beri adet oluyorum 2 kere beyin gücümle adetimi geciktirdim tek gebelik deneyimim bu hahahahahaha :D koşum koşum test yaptırmıştımda 0.100 çıkmıştı :D şimdi tüp bebek denedim 15 tane iğne 182 tane progesteron 30 tane östrojen vs.. vs.. 1 gün gecikmedi ya bugün adet oldum misler gibi :D

şimdi ben miyon tane şey yaşamışım hayatta bebek konusuna gelirsek 8 senelik kapı gibi kısırlık var :D ne olmuş negatif çıkmış! bu hayat bırak beni yıkmayı eğim vereceğini filan mı sanıyor acaba diye düşünmeden edemiyorum :D

21.de doktora gidicem benim rahme çentik atacaklarmış :D birde genetik test istediler yada ben istedim onlar tamam dedi tam emin değilim :D

aralıkta bakacağız 2. denemeye :D

yanlış anlamayın sakın beni, acınızı hafife almıyorum tam tersi o nasıl yakar çok iyi bilirim fakat yılmak falan zaten yıpratıcı bir süreçte kafada kurup kurup hepten yıpranmak doğru gelmiyor bana, kaderde ne varsa onu yaşarsın ama 2 tercih hakkın var o ağlayarak yaşarsın yada savaşarak yaşarsın hani kim kazanır bilemeyiz de sanırım bizler 1-0 öndeyiz ve 90 dakika daha bitmedi ;)

bi akrabamın yaşadığı olayı anlatıcam size 12 senedir çocuk yapmak için uğraştılar 7 defa tüp bebek yaptıdılar ve hamile kaldı 7.sinde yatarak 9 ayını geçirdi doğumhanede doğumdan hemen sonra bebek doktorun elinden yere düşmüş ve yapılan bütün müdahalelere ramen kurtarılamamış...Allah ne erirse hayırlısını versin kimseye evlat acısı vermesin inşallah illede olsun demeyelim hayırlısı olsun diyelim Rabbim bu işi bizim için hayırlı eyle diyelim bol bol dua edelim o bizim hakkımızda en doğrusunu bilen... Tabiki bende negatif alırsam üzülücem hatta ağlayacağım.. olmadıysada vazgeçmeyeceğim Allahım imkan versin bizde bu denememizde kredi çektik herkese Allah yardım etsin... dediğim gibi önce hayırlıysa sonra hayırlısıyla rabbim anne olabilmeyi nasip etsin hepimize...

bi akrabamın yaşadığı olayı anlatıcam size 12 senedir çocuk yapmak için uğraştılar 7 defa tüp bebek yaptıdılar ve hamile kaldı 7.sinde yatarak 9 ayını geçirdi doğumhanede doğumdan hemen sonra bebek doktorun elinden yere düşmüş ve yapılan bütün müdahalelere ramen kurtarılamamış...Allah ne erirse hayırlısını versin kimseye evlat acısı vermesin inşallah illede olsun demeyelim hayırlısı olsun diyelim Rabbim bu işi bizim için hayırlı eyle diyelim bol bol dua edelim o bizim hakkımızda en doğrusunu bilen... Tabiki bende negatif alırsam üzülücem hatta ağlayacağım.. olmadıysada vazgeçmeyeceğim Allahım imkan versin bizde bu denememizde kredi çektik herkese Allah yardım etsin... dediğim gibi önce hayırlıysa sonra hayırlısıyla rabbim anne olabilmeyi nasip etsin hepimize...

BÜTÜN BEBEGI OLUP VEYA OLMAYAN ARKADASLARIM HERSEYIN HAYIRLISI VE VAKTI SAATI GELINCE OLSUN...Amin canim agzina saglik, herseyin hayirlisi olsun, bnmde bi yakin arkadasimin ablasi 5tane düsük yapti, rahmine girildi operasyonlar oldu, en son cok unlu bilinen bi hastaneye 30bin tl verdi doktor garanti verdi olucak diye hamile kaldi ama yine dustu,,, ve kac sene gecti ustunden,, ama kari koca ayrilma asamasindalar ama bu durumdan diil, anlasamadiklarindan ve kiz dioki iyiki olmamis cocugum.......... HERSEY KISMET... canim sen testini yarin sabah yapsana zaten bnmkide ole, yaniii sana ndn 1gun gec verdilerki anlamadim??? Bnce yarin yap kurtul :))))) cnku hamilesin,,, bnde meraklaniorum acikcasi ama kndimi psikolojik tam hamile hissediorum, ilk defa oluo bna bole , hamile olduguma eminim rabbe biraktik herseyi ama isteyip diledikte, allah hayirlisini nasip etsin her istiyen ve diliyene....

okadar çok böyle olay varki aslında, benim komşum tüp bebek yaptı tutmadı 2 ay bekleme süresinde kendiliğinden hamile kaldı doğurdu arkasından yine hamile kaldı, bir kızı bir oğlu var şimdi :)

yine annemin bir arkadaşı 15 sene çocuk sahibi olmaya çalıştı herşeyi denediler olmadı vazgeçti evlat edindi aynı yıl kendiliğinden hamile kaldı 40 yaşında :D

allah ol derse olacak olmasın derse kim ne derse desin yapacak bişey yok

herşey Allahtan çocuk sahibi olmamakta dünyanın sonu değil bi hayır vardır elbet bizim kul aklımızın ermediği

benim arkadaşlarım var biri 41 yaşında daha bekar evlenemedi o ne yapsın ya, ne bir eş ne bir aile

allaha çok şükür sağlık sıhhat yerinde sevdiklerimiz ailemiz yanımızda bizlere tüp bebek gibi pahalı bir tedaviyi yapacak imkanda tanınmış , allah büyüktür derdini veren dermanınıda verecek elbet

arkadaşlarım merhaba,bugün pozitif sonucumu aldım Allahın izniyle değerim 142.95 çıktı..ikinci denememdi medicalpark bahçelievlerde.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla..

arkadaşlarım merhaba,bugün pozitif sonucumu aldım Allahın izniyle değerim 142.95 çıktı..ikinci denememdi medicalpark bahçelievlerde.

Cnmmmmm hayirli olsunnnnn bnde medicalparkta yaptirdimmm,,,, sen hangi doktora yaptirdin cnmmmm???????????

gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmedi :43::43::43: yapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı :14::14::14: benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm:43::43::43:

allah sabırlar versin bitanem ki veriyor biliyorum , umudunu yitirme hemen kendini bırakma önünde sonunda biz bu işi başaracağız biliyorsun sadece bir zamanı var işte

bak bugün doktor çok enteresan bişey dedi, rahmin dölleme kabiliyetinin yüksek olduğu dönemler varmış tespit edilemiyor ama belki bu tutan denemeler o dönemlere denk geliyor tesadüfen :) bizde denk geleceğiz elbet Allahtan ümit kesilmez, o çocuk o kucağa gelecek! biraz daha sabret birada dinlen moral topla ve yepyeni bir sayfa aç :16::16:

BÜTÜN BEBEGI OLUP VEYA OLMAYAN ARKADASLARIM HERSEYIN HAYIRLISI VE VAKTI SAATI GELINCE OLSUN...Amin canim agzina saglik, herseyin hayirlisi olsun, bnmde bi yakin arkadasimin ablasi 5tane düsük yapti, rahmine girildi operasyonlar oldu, en son cok unlu bilinen bi hastaneye 30bin tl verdi doktor garanti verdi olucak diye hamile kaldi ama yine dustu,,, ve kac sene gecti ustunden,, ama kari koca ayrilma asamasindalar ama bu durumdan diil, anlasamadiklarindan ve kiz dioki iyiki olmamis cocugum.......... HERSEY KISMET... canim sen testini yarin sabah yapsana zaten bnmkide ole, yaniii sana ndn 1gun gec verdilerki anlamadim??? Bnce yarin yap kurtul :))))) cnku hamilesin,,, bnde meraklaniorum acikcasi ama kndimi psikolojik tam hamile hissediorum, ilk defa oluo bna bole , hamile olduguma eminim rabbe biraktik herseyi ama isteyip diledikte, allah hayirlisini nasip etsin her istiyen ve diliyene....

ya işte neler yaşayan insanlar var çok şükür rabbim beden sağlığı vermiş elimiz ayağımız tutuyo gözümüz görüyo Rabbimin verdiklerine binlerce şükürler olsun muhteşem bi evliliğimizde var onada şükürler olsun bunlar sahip olamayan bir sürü insan var. o yüzden sürekli şükretmek lazım... bebeyim bu arada evet yarın yapıyım diyorum biyandan kararsızım eşime söylicem akşam yarın belki yaparız çıkar heralde varsa 1 günden nolucak dimi hem sanada 12 gün vermişler..evet yaptırırım belki oooooffff karasız kaldımmmm ne diyosun sence yaaptırsammı:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:

allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

ya işte neler yaşayan insanlar var çok şükür rabbim beden sağlığı vermiş elimiz ayağımız tutuyo gözümüz görüyo Rabbimin verdiklerine binlerce şükürler olsun muhteşem bi evliliğimizde var onada şükürler olsun bunlar sahip olamayan bir sürü insan var. o yüzden sürekli şükretmek lazım... bebeyim bu arada evet yarın yapıyım diyorum biyandan kararsızım eşime söylicem akşam yarın belki yaparız çıkar heralde varsa 1 günden nolucak dimi hem sanada 12 gün vermişler..evet yaptırırım belki oooooffff karasız kaldımmmm ne diyosun sence yaaptırsammı:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Cnmmm kararsiz kalma cnku,, bnada 12.gun test tarihi vermisler,,, 1gunden hic bise farketmez, zaten verdikleri kagitta 1gun once 1gun sonra hafta sonuna denk geliosa yapilabilir diyo,,, tabiiii kndini psikolojik olarak rahat hissediosan yaptir :)))

tebrikler canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin çocukoloji ve bende medicalpark bahçelievlerde yaptırdık... latif beyin hastasıyız biz.. sende anlatırmısın çok merak ettim kaç embriyo kaçıncı gün embriyosu ve doktorn kimdi cevaplarsan çok seviniriz:16::16::16::16::16::16::16:

Back