2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlaaaaaaaaaarrr bişey sorucam benim test günüm perşembe 4.gün embriyosuydu benimkiler,yarın12.günüm yarın yaptırsammı testi yoksa doktorun dediği gündemi yaptırsam yani perşembe13.gün oluyo oooofff ne yapsam bilemedim.bi yandandanda yarın yapıp kurtulmak istiyorum

Canim ben bekleyemez yaptirirdim herhalde ya gerci 1 gun kalmis sadece bekle bosver aayy arada kaldim vallaa ins hayirli haberlerini aliriz

benimde test gunum 19 unda bende 15 ekimde idrardan bakicam diyorumda esim kiziyor ama bakarim gibime geliyor 5. Gun embriyosuydu

ben 7. gün idrarda bakmıştım ama negatif çıktı... kanda kesin sonuç alınıo bazılarınınki idrarda silikte olsa çıkıyo bazıarınınkide çıkmıyo bence idrarda yapma moralim bozulmaz diyosan sen bilirsin tatlııııııımmm

sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo beklemek

nasıl olsun beklemedeyim... yanlız karnım sürekli şiş arkadaş davul gibiyim.. ilaçların etkisimidir bilemedim sizdede mi öyle oldu

ADETLERİM SANCILI OLUYOR AMA BU KADAR DEĞİL HEM AĞRI HEM YANMA ÇOK FENA TARİFİNİ BİLE EDEMİYORUM O DERECE :s

inş tam tersi durumdurtest yaptırmadan kesin konuşmamak lazım

Ufff son yarım saat ama ben ne zaman bu kadar heyecanlansam sonuçlarım hep negatif olur ( her konuda)

nasıl olsun beklemedeyim... yanlız karnım sürekli şiş arkadaş davul gibiyim.. ilaçların etkisimidir bilemedim sizdede mi öyle oldu

inş tam tersi durumdurtest yaptırmadan kesin konuşmamak lazım

benimde 3 gün falan şişti şimdi normal ilk günler çokta gaz vardı bende

gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmedi yapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm

Ne olur böyle söyleme ağlarımm Büyük geçmiş olsun sen de anne olacaksın birgün görürsün...Hem de inşallah üçüz beşiz olsun Amin!!!

Ne olur böyle söyleme ağlarımm Büyük geçmiş olsun sen de anne olacaksın birgün görürsün...Hem de inşallah üçüz beşiz olsun Amin!!!

5.kez yıkılışım benim bu normal oldu düştü aşılama oldu düştü tüp bebek oldu erken dogum gittii al bidah ben ne yapacam nasıl olacak yaaaaaaaaaaanasıl daha ne yapim yaptırmadım test histereskopi rahim filimi yapılmadık işlem kalmadı daha ne yapim allah layık görmüyor işte

yaaa canım ne denir ki.. öyle düşünme vakti zamanı gelmemiş, hayırlsıı değilmiş de .. Yapma nolur, önce ağla rahatla evet ama sonra kalk ayağa toparla kendini sen değil misin bizim de içimize ümit serpen,kuvvetlendiren.. Olacak allah bize de nasip edecek,çocuklarımızın odalarını düzeceğiz , cennet kokusunu da içimize çekeceğiz.. Sen yeter ki vazgeçme sarıl eşine ve allah sana onu verdiği için şükret... Inan bana zamanı gelince içten yaptığımız tüm dualar bize geri dönecek.. Allah bunun için bize sabır ve kuvvet versin yeter ki

canımm ah kıyamam ben sana yaaa çok ama çok üzüldüm...Allah sana bol sabır versin,,, hem vaz geçme lütfen Rabbim sana güç versin toparlanman için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…