2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar kesemizi gördük çok şükür:)10 mm miş.allahım isteyen herkese göstersin...şimdi 23 ekimde kalp atışı için çağırdı..

olumlu sonuç alan arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum.allahım kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.allahım evlatlarımızın acılarını göstermesin..

olumsuz sonuç alan arkadaşlar allah yardımcınız olsun.lütfen üzülmeyin.allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin.hayırlısı böyleymişş.

tedavide olan arkadaşlarım allahım bu yolda sizin yanınızda olsun.çabucak geçsin tedavileriniz bebişleriniz sizinle olsunnnn..

canım o kadar güzel dileklerde bulunmuş ve dua etmişsin ki.Allah hepimize yardım etsin.Çok sevindim.Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah.b enim de transferim cumartesi yapıldı. 2 gündür yatıyorum karnım bir arıyo bir ağırmıyor.tuhaf bir durum .bir iki gün ağrı olabilir dedi doktorum.heyecan içinde bekliyorum bende ayın 18 ini.
:49::49::49::49::49::49::49:inşallah herşey gönlümüze gore olsun.

Merhaba bizler geldik:16:
Kese diil keseLER var teyzeleri:16:
Ama biri diğerinden bariz derecede küçükkkkk dr cuma günü diğerinin gelişimi için bakmaya kontrole çağırdı küçülüp kaybolabilirmiş yada büyürmüş işte cuma belli olucakmış ...dua edin kızlar nolur yaaaaa büyüsün yazık onaaaaa
Herkes nasıl kimlerde ne haberler var okuyamadım geçmişi??

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar Ankara da olup tüp bebek merkez ve fiyatlarını bilen var mı? Bi de Zekai Tahir Burak Hastanesinde tüp bebek deneyen var mı?Rapor çıkartacağım burada mı özel klinikte mi karar veremedim hem maddi açıdan sıkışacağım hemde diğer merkezler işi artık tamamen paraya dökmüşler :19: maalesef :50: tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz :3:

canım çooookkk üzüldüm inan ki, Allah acını en yakın zamanda dindirsin. inşallah dondurulmuşların sana sıkıca tutunur tatlım :14:
Rabbim yüreğinden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallahhhh, pozitifle dönüp sağlıcakla kucağına alırsın inşallah tatlım. hep dualarımdasınız..... özlem, sen, karaincim, sultanların ikisi de :), benekli,naz, elmaveturta,aksu81,fatoş ve tüm dahil olduğum topikteki
hayırlısı olsun canım, ne kadar uzun dışarda yaşarsa içerdeki şansı daha çok diyorlar ama 3. gün olup da tutunanlarda var.... hayırlısı olsun tekrar... "Anneye tutunmak Hayata tutunmaktır!!" bebişlerin hem anneye hem hayata tutunsunlar inşallah

kötü şeyler getirmiyoruz aklımıza iyi düşünüyoruz, güzel dualar ediyoruz, pozitif düşünce gücü yaşasın diyoruzzzzz:34:

sultancım canım adaşcım sende korkuyu, endişeyi bir yana bırakıyorsun. bak bi arkadaş ne güzel demiş, burdakiherkes sana dua ediyo diye..... seni tanımayan, yüzünü bile görmeyen bunca insan gerçekten senin için dua ediyor. inşallah canım iyi güzel haberlerle gel. Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah....

veeeee beneeeeekkkkkkkkkkllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... nasıl yoğun işim bu ara anlatamam. işten geldiğim gibi hemen pcyi açtım, kaldığım yerden okumaya başladım ama hala yazmamışsın.... :15: noldu kraliçem yaaaa, susamcanların keseciklerini gördün mü? resmini çekti mi doktor???? nasıllarmış? öpmüyolar mı ayşegül teyzesinin ellerinden:25::25::25:

Beneklibonibon niye yazmıyorsun bebeklerin mı var bebekin mı biz de öğrenelim??;)

Anaaaaammmmmmmm ne güzellll merak etmişler beni:16::16:
Valla kuzum doktor bekledik sonrada hava çok güzeldi maaile kızımızda aldık sahile gezmeye çıktık eşimle koştular oynadılar benden kenardan oturdum izledim arada bi top attım falan sonra yemek yedik anca geldik inanınnn
Yarında işvar
Ha bu arada sölemeyi umuttum alt tarafta kanama varmış eskiden olan doktor geçmiç ama dedi hani o kahverengi geldiğinde proluton depot yapmıştım ya onu dedi sanırsam

Ama biri diğerinden bariz derecede küçükkkkk dr cuma günü diğerinin gelişimi için bakmaya kontrole çağırdı küçülüp kaybolabilirmiş yada büyürmüş işte cuma belli olucakmış ...dua edin kızlar nolur yaaaaa büyüsün yazık onaaaaa

Ay hadi gözün aydın. Allah ikisine de can versin inşallah.

tebrikler canım çok şükürrr :46::46::46::46:inşallah onada bişe olmaz kucagın çifter çifter dolar canım seni bekliyodukk :24: çok şükürr yaaa :nazar:

hayırlı olsun, gözün aydın canım, Allah hayırlı ömür versin ikisine de:nazar::nazar::nazar:

test sonucu 0ın altında cıktı kızlar.. 2 embriyo uzun süre istirahat beslenme.....olmadı... allah sizlere versin inş.

geçmiş olsun canım, hakkında hayırlısı böyleymiş, Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inş...

Kızlar kesemizi gördük çok şükür:)10 mm miş.allahım isteyen herkese göstersin...şimdi 23 ekimde kalp atışı için çağırdı..

gözün aydın canım, sırakalp atışında hadi bakalım:16::16:

Anaaaaammmmmmmm ne güzellll merak etmişler beni:16::16:
Valla kuzum doktor bekledik sonrada hava çok güzeldi maaile kızımızda aldık sahile gezmeye çıktık eşimle koştular oynadılar benden kenardan oturdum izledim arada bi top attım falan sonra yemek yedik anca geldik inanınnn
Yarında işvar
Ha bu arada sölemeyi umuttum alt tarafta kanama varmış eskiden olan doktor geçmiç ama dedi hani o kahverengi geldiğinde proluton depot yapmıştım ya onu dedi sanırsam
nneyyyyyynn.... o demek ki acep? proluton depot???? inşallah büyük kardeşini yakalar minik susamcan..... seviyom seni yürekten, öpüyorum göbekten şeker :54::34:

kızlar Ankara da olup tüp bebek merkez ve fiyatlarını bilen var mı? Bi de Zekai Tahir Burak Hastanesinde tüp bebek deneyen var mı?Rapor çıkartacağım burada mı özel klinikte mi karar veremedim hem maddi açıdan sıkışacağım hemde diğer merkezler işi artık tamamen paraya dökmüşler :19: maalesef :50: tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz :3:[/QUOTE
Tatlım ben başkent hastanesinde Hulusi hocaya gidiyorum ilk denemem benim çocuğum olduğu için özel yaptırıyorum hastane 2.700 alıyor ilaçlarka 4000 tl yi buluyor ilk muayene için 55Tl. Alıyorlar biraz kalabalık ama gayet ilgililer

Cok şükür tatlim darisi kalp atisini duymaya olsun bebiklerin ;) senden once gittim bebege baktirdm 1 tane varmis teyzesi. Bizde ailece ikize kendimizi sartlamisiz demek ki hepimiz bi tuaf olduk yaradana binlerce şükür tabiki ; ) persembe kendi doktoruma gidicem 8,3 ml mis bebis

Cok şükür tatlim darisi kalp atisini duymaya olsun bebiklerin ;) senden once gittim bebege baktirdm 1 tane varmis teyzesi. Bizde ailece ikize kendimizi sartlamisiz demek ki hepimiz bi tuaf olduk yaradana binlerce şükür tabiki ; ) persembe kendi doktoruma gidicem 8,3 ml mis bebis

gözünüz aydın tatlım... tabi ikizin tadı da bi başkadır ama Rabbim bebişine can versin, ömrü billah seninle olsun, hayırlı bi evlat olsun... sağlıklı, sıhatli, zeki ve gazsız bi bebiş inşallah :))))

Kizlar merhaba
yasimdan dolayi tek embriyo transfer edildi ins bebisim beni birakmaz annesi ve babasi onu birakmak istemiyor cunkuu :))))
Ben bisi hissetmiyorum yani bole bilemedim hizlica yataktan kalkmaya calisiyorum vs alisamadim sanirim gerci bugun ilk gun 19 ekimde test günüm
guzel haberlerimi size bildirmek istiyorum allahin izni ilee

Test gunune kadar oneriniz var mi ananas yesemmi acaba yoksa daha mi erken yemem lazimdi :(

:nazar:maşallah canım rabbim nazarlardan saklasın inşş rabbim pıt pıtları da görmeyi nasip etsin inşş:16::16::16::16::16:
darısı biizm de başımıza canım inşşş :16::16::16::16:
:nazar::nazar:ayy maşşalah canım demek gördün minnoşlarını canım çok şükür rabbime :16::16::16:inş diğeri kardeşinin peşinden koştura koştura gelir canım :16::16::16::16:
bi ağlıyorum bi bağrıyorum gülüyorum kafayı sıyırdım iyce ben:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
ah canım iğnelerden hep dayan biraz daha az kaldı kuzum rahatlaman inşş :16::16:
Kizlar merhaba
yasimdan dolayi tek embriyo transfer edildi ins bebisim beni birakmaz annesi ve babasi onu birakmak istemiyor cunkuu :))))
Ben bisi hissetmiyorum yani bole bilemedim hizlica yataktan kalkmaya calisiyorum vs alisamadim sanirim gerci bugun ilk gun 19 ekimde test günüm
guzel haberlerimi size bildirmek istiyorum allahin izni ilee

Test gunune kadar oneriniz var mi ananas yesemmi acaba yoksa daha mi erken yemem lazimdi :(

inşş canım rabbim pozitif haberini almanızı nasip eder :16::16::16::16:

Back