- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #6.901
Rüyamda o kadar güzel adet oldumki böyle tam olması gerktiği gib kahverengi koyu kırmızı capcanlı kırmızı ve kahverengili kapanış valla ketdimi takdir ettim hani normal hayatta bile böle zor olurum..ölmüş dedemin gençlik halini gördüm hani nerden biliosun gençliini demeyin gördüm yani napayım
dokt r bebek mebek yok git adet olmayı bekl diye muayenesinden kovdu bunların hepsini nasıl bir geceye sığdırdın demeyin sığdı valla
kısaca kokrunç bi gece geçirdim rüyalarımdan kelli![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Saat 13te randevum geçer mi bu iki saat şu an geçmez gibi geliyo ama geçer tabi neleri geçirdik teeeeee..bu ayrı bi heyecanlı hani küçükken çok istediğiniz çok istediğiniz elma şeker elinizdedir ambalajı açınca şahane bişiy çıkmasını beklersiniz çıkmazsa hiç elma şekerinizin olmamasını tercih edersiniz ya öle bişiy en azından ben böle hissediorum ay matyadım galiba![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Derinsuu kuzummmmmmmmm allah hayırlısını versin diyoruz hep kuzum biliosun daha hiçbişiy bitmedi yeni başkıo unutma biraz daha dayn sadece..merkezin için böyle düşünüosan değiştir o güven çok önemli sonra hep keşke dersin hbaer vizede kafanı toplayınca biz hep yanındayız unutma..
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Saat 13te randevum geçer mi bu iki saat şu an geçmez gibi geliyo ama geçer tabi neleri geçirdik teeeeee..bu ayrı bi heyecanlı hani küçükken çok istediğiniz çok istediğiniz elma şeker elinizdedir ambalajı açınca şahane bişiy çıkmasını beklersiniz çıkmazsa hiç elma şekerinizin olmamasını tercih edersiniz ya öle bişiy en azından ben böle hissediorum ay matyadım galiba
Derinsuu kuzummmmmmmmm allah hayırlısını versin diyoruz hep kuzum biliosun daha hiçbişiy bitmedi yeni başkıo unutma biraz daha dayn sadece..merkezin için böyle düşünüosan değiştir o güven çok önemli sonra hep keşke dersin hbaer vizede kafanı toplayınca biz hep yanındayız unutma..