2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Rüyamda o kadar güzel adet oldumki böyle tam olması gerktiği gib kahverengi koyu kırmızı capcanlı kırmızı ve kahverengili kapanış valla ketdimi takdir ettim hani normal hayatta bile böle zor olurum..ölmüş dedemin gençlik halini gördüm hani nerden biliosun gençliini demeyin gördüm yani napayım:52:dokt r bebek mebek yok git adet olmayı bekl diye muayenesinden kovdu bunların hepsini nasıl bir geceye sığdırdın demeyin sığdı valla:52:kısaca kokrunç bi gece geçirdim rüyalarımdan kelli:9::9:

Saat 13te randevum geçer mi bu iki saat şu an geçmez gibi geliyo ama geçer tabi neleri geçirdik teeeeee..bu ayrı bi heyecanlı hani küçükken çok istediğiniz çok istediğiniz elma şeker elinizdedir ambalajı açınca şahane bişiy çıkmasını beklersiniz çıkmazsa hiç elma şekerinizin olmamasını tercih edersiniz ya öle bişiy en azından ben böle hissediorum ay matyadım galiba:52:

Derinsuu kuzummmmmmmmm allah hayırlısını versin diyoruz hep kuzum biliosun daha hiçbişiy bitmedi yeni başkıo unutma biraz daha dayn sadece..merkezin için böyle düşünüosan değiştir o güven çok önemli sonra hep keşke dersin hbaer vizede kafanı toplayınca biz hep yanındayız unutma..

merhaba,

yaş 29
ilk tüp bebek denemem
sorun yumurta rezerv düşüklüğü sağ yumurtalık yok ve morfoloji % 4
merkez. Pembe mavi
şehir bursa

herkese allah bu yolda yardımcı olsun
inşallah aldığımız onca ilaca verilen çabaya değer hayırlısı ile anne oluruz
tedaviye 27 eylülde başladık yarın opu olacak inş

Son düzenleme:
ilk olacağı için insan çok meraklı bir o kadar da tedirgin oluyor ama tedavi başladı zaman öyle böyle bir şekilde bitiyor canım valla osman hoca çok çalışıyo onun bayram yapacağını sanmıyorum sen o konuda rahat ol zaten bursada oturuyormuşsun bayram çok bu bayramda böyle olsun yapacak bişey yok nelere katlanıyoruz evlat için.senin yazdıklarını okudum şikayetlerimiz aynı benimde rahim üstten basıkmış ama çok değil operasyonluk değil yani.2 sene oldu bizimde evleneli ilk yıl korunduk aynı siz gibi şimdi niye korunduk diye kendime çok kızıyorum bu arada yaşıtız

benim sanırım basıklık fazlaki ilk ona müdahale etmemiz gerek çünkü eğer hamile kalınırsa düşüğe neden oluyo dedi osman hoca bayramda çalışmaz bidahaki aya kalır diye endişeliyim inşallah çalışırda bu ay operasyonumu olurum sonrada tedavime başlarım senin rezerv azlığını kanda falanmı baktı yoksa yoksa yumurtamı saydı bana tahlil falan yapmadı altan yaptığı muayenede sağda 4-soldada 4 yumurtan var dedi başka tatlil falan yapmadı sana ne gibi tahliller yaptı cnm

Kızlar günaydın ben maalefef ii haberler veremıcem dun kan testı yaptırdım negatif..
Bundan sonrasını düşünücem artık geriye bakmak can yakıcı oluyor Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin çok da bekletmesin bizi inşallah..

canım senin testten önce kanama yada lekelenme şeklinde akıntılar olmuşmuydu.benim artık kan gelmeye başladı ya :18::14::14::14::14:

canım senin testten önce kanama yada lekelenme şeklinde akıntılar olmuşmuydu.benim artık kan gelmeye başladı ya :18::14::14::14::14:

olmuştu cnm ama yerleşme kanaması da olabılır üzme kendinii.
benım transferden 5 gün sora aza az geliyordu. test gunum kahverengi gelmişti. bugun adetım başladı

benim sanırım basıklık fazlaki ilk ona müdahale etmemiz gerek çünkü eğer hamile kalınırsa düşüğe neden oluyo dedi osman hoca bayramda çalışmaz bidahaki aya kalır diye endişeliyim inşallah çalışırda bu ay operasyonumu olurum sonrada tedavime başlarım senin rezerv azlığını kanda falanmı baktı yoksa yoksa yumurtamı saydı bana tahlil falan yapmadı altan yaptığı muayenede sağda 4-soldada 4 yumurtan var dedi başka tatlil falan yapmadı sana ne gibi tahliller yaptı cnm

ben bütün tahlillerimi filmimi çektirip tam techizat gittim o benden ekstra bi tahlil istemedi fsh 8.72 çıkmıştı birde ultrasonda aynı seninki gibi sağ ve solda 4 adet yumurta çıktı benim sağ tıkalı üstelik düşün ameliyat olmam lazım benimde dr ameliyatla zaman kaybetmek istemessen hemen başlayalım dedi bizde başladık.yani yumurta azsa ultrasonda da belli oluyo sen endişelenme o çağırır ben sanmıyorum o bayram yapsın 7/24 çalışıyo adam. sen ameliyatını ol hiç zaman kaybetmeden dr gerçekten işinde uzmanmış güven yani.

özel bişey yok canım anlatmışlardır zaten, göbüş deliğinin 2 parmak etrafı uygun yer, hafif bi kolonyalı pamukla temizle etini elinin arasına al batır iğnenin ucu tamamen girecek şekilde enjekte et çek :)

evet doktorum anlattı bunu içinde bi broşürverdi resmili ona göre yapıyorum.. iğne yaptktan sonra dikkat edilecek şeyler var mı peki sanıırm kafaya çok takmaya basladım ben bu tüp tedAVİSİNİ :25::26:

heryazdııgnı bır heyecanlla okuyorum ve en umutsuz oldugum anlarda bıle benı gulduruyosun ıcıme acayıp pozıtf enerjı verıyosun Allah razı olsun senden nasıl bı enerjın var anlıyamadım :))) ben daha tedavıye baslıyamadan bu haldeyım ınsallahhh senın ıcınde hersey yolunda gıderr sgalıkla kollarına gelır bebegın canım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
olmuştu cnm ama yerleşme kanaması da olabılır üzme kendinii.
benım transferden 5 gün sora aza az geliyordu. test gunum kahverengi gelmişti. bugun adetım başladı

benimde 9.gün hafiften açık kahveydi 10-11 açık pembe geliyo arada sonra gelmiyo anlamadım gitti şu tahlil bi çıksa rahatlıcam yaa şiştim resmen arada ağlıyorum sonra teselli ediyorum kendimi çok zor eşimde sulu göz bazen yakalıyorum oda ağlıyo tabi ben bu sefer daha da üzülüyorum Allah YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN İNŞ.

benimde 9.gün hafiften açık kahveydi 10-11 açık pembe geliyo arada sonra gelmiyo anlamadım gitti şu tahlil bi çıksa rahatlıcam yaa şiştim resmen arada ağlıyorum sonra teselli ediyorum kendimi çok zor eşimde sulu göz bazen yakalıyorum oda ağlıyo tabi ben bu sefer daha da üzülüyorum Allah YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN İNŞ.

cnm lekelenme olanların çogu pozitif sonuç alıyor öyle düşünme sen,
be negatıf aldıktan sora bile ağlayamadım eşimi de üzmemek için o kadar emindi ki bebek olduğuna,
Allah yardımcımız olsun.
Şimdi hastaneden aradılar bı sorakı adetle başlayalım tekrar diye ama hiç emın değılım onlarla devam etmekte... kafam çok karışık

Rüyamda o kadar güzel adet oldumki böyle tam olması gerktiği gib kahverengi koyu kırmızı capcanlı kırmızı ve kahverengili kapanış valla ketdimi takdir ettim hani normal hayatta bile böle zor olurum..ölmüş dedemin gençlik halini gördüm hani nerden biliosun gençliini demeyin gördüm yani napayım:52:dokt r bebek mebek yok git adet olmayı bekl diye muayenesinden kovdu bunların hepsini nasıl bir geceye sığdırdın demeyin sığdı valla:52:kısaca kokrunç bi gece geçirdim rüyalarımdan kelli:9::9:

Saat 13te randevum geçer mi bu iki saat şu an geçmez gibi geliyo ama geçer tabi neleri geçirdik teeeeee..bu ayrı bi heyecanlı hani küçükken çok istediğiniz çok istediğiniz elma şeker elinizdedir ambalajı açınca şahane bişiy çıkmasını beklersiniz çıkmazsa hiç elma şekerinizin olmamasını tercih edersiniz ya öle bişiy en azından ben böle hissediorum ay matyadım galiba:52:

Derinsuu kuzummmmmmmmm allah hayırlısını versin diyoruz hep kuzum biliosun daha hiçbişiy bitmedi yeni başkıo unutma biraz daha dayn sadece..merkezin için böyle düşünüosan değiştir o güven çok önemli sonra hep keşke dersin hbaer vizede kafanı toplayınca biz hep yanındayız unutma..

psikolojin ne kadar bozuldugu bellı çok kafayatakma bak gidecen keseyi görüp geleceksin bu kadar kendini yıpratma hayırlı haberlerle gel canım inşallah

biz yine bugün erkenden kalktık .. kuzum oğlum sağolsun 2 yaşına geldi halen gece uykusu yok..o kadar alıştım ki uykusuzluğa 2.yi kucağıma alırsam İNŞALLAH hiç zorlanmayacam galiba.....bizim bugün kontrolümüz var keseye bakacak doktor ALLAH ımmmmm aksilik olmadan görürüz İNŞALLAH....

bugün testi olan varmıydı..?????? .şu mübarek ayın (zihillce ayındayız artık) hürmetine RABBİM herkesin yüzünü güldürsün,veripte geri almasın ..hayırlarla evlat -evlatlar nasip etsin.
demek bugün kese kont var canım rabbim inş hayırlara vesile etsin :16::16:sen tabi alışkınsım canım tecrübeli bi annesin :81:üstsinden de gelirsin rabbim inş benim de kucağıma aldığım günleri gösterir :16:
Kızlar günaydın ben maalefef ii haberler veremıcem dun kan testı yaptırdım negatif..
Bundan sonrasını düşünücem artık geriye bakmak can yakıcı oluyor Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin çok da bekletmesin bizi inşallah..
:14::14:ya canım inan çok üzüldüm herşeyin rabbin takdiri işte olmayınca olmuyo işte kuzum üzülme sakın

inşş hayırlı haberlerle gelirsin kuzum :16:

canım nasıl kanama yaa lekemı geldı geçtı bnmde leke gelmişti 6.günümde bnde korkmuştu ama anında kesilmşti kaçıncı günün bugün kaçıncı gun embrıosu test yaptır 11.gününse bugün bence bekleme

yatarken üstünü sıkıca ört tatlım, hiç bi yerin açıkta kalmasın :)))))herşey çok güzel olacak, bak görcen dediydi dersin gari :)

canım nasıl kanama yaa lekemı geldı geçtı bnmde leke gelmişti 6.günümde bnde korkmuştu ama anında kesilmşti kaçıncı günün bugün kaçıncı gun embrıosu test yaptır 11.gününse bugün bence bekleme

test yaptırdım canm 5. gün embriyosu normalde test yarın ama ben sabredemedim sabah gidip yaptırdım devamlı gelen bi akıntı değil peçeteye silince geliyo bazen çok açık pembe bazen açık kahve değişik bişey 2 gündür böyle anlamadım kıpkırmızı kan hiç görmedim daha açık pembe işte dediğim gibi peçeye silince geliyo oda

Kızlar sizin tedavi olduğunuz merkezler embriyo gelişimiyle iligili bilgi verdiler mi size sizi her aradııklarnda. Benim opum oldu transferi bekliyorum. Bana sadece sayı bilgisi veriliyor. Kaç hücreli olduğu söylenmiyor. Normal mi bu?

Kızlar simdi doktordan geldik kendi doktorum persembe gel dedi dayanamadim baska doktora gittim bi tane kese gördü 8ml dedi 5 haftalik dedi. Yani tup bebek vs hic bisey anlamadi. Esim kayinvaliden ben bi tuaf oldum demekki kendimizi hep 2 diye sartlamisiz bi tuaf olduk.allahima binlerce şükür ki bunu nasip etti oy oy ne kadar doyumsuz varligiz bundan önce çocuk yoktu bi tane diye dolaniyordum simdi ikiz olmadi diye buruldum sanırım ;)) önerim kendizi sakin sartlamayin. Ama allahim affet sana binlerce şükür. Kalp atisini 2 hafta sonra gel dedi

Back