2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar sizin tedavi olduğunuz merkezler embriyo gelişimiyle iligili bilgi verdiler mi size sizi her aradııklarnda. Benim opum oldu transferi bekliyorum. Bana sadece sayı bilgisi veriliyor. Kaç hücreli olduğu söylenmiyor. Normal mi bu?

Banada sayi söylemişlerdi canim hergun ariyacaklar kalitesini soyledi ama kac hücreli oldugunu soylememisti belki benimde hic sormak aklima gelmemisti.transfer aninda ogrenmistim

Banada sayi söylemişlerdi canim hergun ariyacaklar kalitesini soyledi ama kac hücreli oldugunu soylememisti belki benimde hic sormak aklima gelmemisti.transfer aninda ogrenmistim

GErçi döllenen şu kadar bölünen bu kadar diyorlar. Sonuçta kaliteli olmasa o sayıyı da vermezler herhalde di mi?

kızlar benim test sonucumda negatif, allah sizlerin bebelerini bağışlasın, isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah

GErçi döllenen şu kadar bölünen bu kadar diyorlar. Sonuçta kaliteli olmasa o sayıyı da vermezler herhalde di mi?

Aynen öyle canim takma kafana dicem ama olmuyor biliyorum ;) benim 16 yumurta cikti 13u isleme alindi ertesi gun bi aradilar 6 si döllendi diye ben yikildim orda dedim bi günde yaridan fazlasi gittiyse transfere kalmaz diye cok şükür 6 sida kaldi transfer anina o anda soyledi embriyoloğ 2 si 1.kalite gerisi 2. Kalite dedi suan cok şükür hamileyim ;) kalp atisini duymadım ama cok şükür yaradana

Aynen öyle canim takma kafana dicem ama olmuyor biliyorum ;) benim 16 yumurta cikti 13u isleme alindi ertesi gun bi aradilar 6 si döllendi diye ben yikildim orda dedim bi günde yaridan fazlasi gittiyse transfere kalmaz diye cok şükür 6 sida kaldi transfer anina o anda soyledi embriyoloğ 2 si 1.kalite gerisi 2. Kalite dedi suan cok şükür hamileyim ;) kalp atisini duymadım ama cok şükür yaradana

Ayyy Maşallah maşallah. Darısı başımıza inşallah. BEnim 20 toplandı. 15 tanesi döllendi. 9 tanesi bölündü. Bugün aradılar 8 tanesi bölünmeye devam ediyomuş. Bugün 2. günümüz döllenme sonrası. Bİde bu ara her an transfere çağırabiliriz sizi dediler. Bir gün öneden belli olmuyor mu bu transfer olayı onu anlamadım?

kızlar benim test sonucumda negatif, allah sizlerin bebelerini bağışlasın, isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah
Rabbim iç sızını dindirsin tez vakitte ve kucağını doldursun inşallah. bu tarz durumlarda içimden çok şey geçiyo, kelimeler yetmiyo tatlımmmm :(

Ayyy Maşallah maşallah. Darısı başımıza inşallah. BEnim 20 toplandı. 15 tanesi döllendi. 9 tanesi bölündü. Bugün aradılar 8 tanesi bölünmeye devam ediyomuş. Bugün 2. günümüz döllenme sonrası. Bİde bu ara her an transfere çağırabiliriz sizi dediler. Bir gün öneden belli olmuyor mu bu transfer olayı onu anlamadım?

Evet tatlim bana bi gun onceden soylediler zaten benim 3.gun transferin olacagi belliydi ama zaten ya 1 gun oncesi yada 3 saat öncesinde söylerler çünkü su iceceksin mecbur :)

test yaptırdım canm 5. gün embriyosu normalde test yarın ama ben sabredemedim sabah gidip yaptırdım devamlı gelen bi akıntı değil peçeteye silince geliyo bazen çok açık pembe bazen açık kahve değişik bişey 2 gündür böyle anlamadım kıpkırmızı kan hiç görmedim daha açık pembe işte dediğim gibi peçeye silince geliyo oda

canım hayırlı haberler alırsın inşallah hayatım doktoruna haber verseydin progestan felan kullanıyomusun crionel jel kuallanıyomusun hangi ilaçları kullanıyorsun

Benim uzin protokol du canim tedavim oyle olunca 3,gun transfer oluyor.ben hastalanmaya baslamadan igne kullanmaya baslamistim tedavim 1 ay sürmüştü

Hımmm anladım şimdi. Benimki kısa protokol. Bakalım ne olacak? Muhtemelen yrına hazırlıklı olun demedikleri için 3. günü de atlatırız gibi geliyor.

Kızlar sizin tedavi olduğunuz merkezler embriyo gelişimiyle iligili bilgi verdiler mi size sizi her aradııklarnda. Benim opum oldu transferi bekliyorum. Bana sadece sayı bilgisi veriliyor. Kaç hücreli olduğu söylenmiyor. Normal mi bu?

Merhaba canim bana da sayi bilgisi verildi sadece bekliyorun bende bugun transferim olcak

kızlar bende çok heyecanlıyım bugün..kese görmeye gidicez.umarım güzel haberlerle dönerim...
:nazar:hayırlı haberlerin olsun inşş canım rabbim yardımcın olsun :16::16::16:

canım rabbim inş bidaha ki denem de nasip eder evladını rabbim inş senin de yüzünü güldürür :25::25:

geçmiş olsun tatlım..ben de adeti bekliyorum artık bugün 12. gün.. biz elimizden geleni yaptık..Allah'ın takdiri.. dondurulmuş var mı senin??

Back