2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bak şişersin ama haberin olsun bebegene yazık degılmı orası daha tam ıyılışmedı bunu unutma sıkıntısını sen çekersin bnden söylemesi canım yanına koy iç ya tuzlu bışeyler ye ıç ama iççççç

daha risk geçmedi mi yani canım ben geçti diye biliyorum :18::18::18::18::18:demek ki eksik biliyomuşum :44:tama canım bundan sonra zorla da olsa içmeye çalışacağım bebeğim için :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bak şişersin ama haberin olsun bebegene yazık degılmı orası daha tam ıyılışmedı bunu unutma sıkıntısını sen çekersin bnden söylemesi canım yanına koy iç ya tuzlu bışeyler ye ıç ama iççççç

Su ic tabi canim benim 1 litrelik cam sisem var bitince hemen dolduruyorm boylece gunde kac litre içtiğimi biliyorum ve şişe sürekli yanımda olunca aklıma geliyor içiyorum 4 litre filan en asagisi içiyorum eşin iyi yapiyor canim;) sultan teyzesi onlarda seni öpüyorlarmis :13:

biz yine bugün erkenden kalktık .. kuzum oğlum sağolsun 2 yaşına geldi halen gece uykusu yok..o kadar alıştım ki uykusuzluğa 2.yi kucağıma alırsam İNŞALLAH hiç zorlanmayacam galiba.....bizim bugün kontrolümüz var keseye bakacak doktor ALLAH ımmmmm aksilik olmadan görürüz İNŞALLAH....

bugün testi olan varmıydı..?????? .şu mübarek ayın (zihillce ayındayız artık) hürmetine RABBİM herkesin yüzünü güldürsün,veripte geri almasın ..hayırlarla evlat -evlatlar nasip etsin.

Son düzenleme:
kızlar merhaba naılsınız??

bende geçen pazartesi transferimi oldum test günüm 12 ekim ancak 11 ekimde yapmayı planlıyorum çünkü eğer bişeler varsa eşime süpriz olsun istiyorum:1:

bugun 7. günüm trasferde hiçbişeyi belirti olarak saymıyorum çünkü hormon ilacı kullanıyoruz haliyle her türlü değişiklik olacaktır,umarım bende mutlu haberi alanlardan olurum, allah her isteyene,bu yolda yürüyen ya da yürümeden evladına kavusmak ısteyen herkese yardım etsin...

biz yine bugün erkenden kalktık .. kuzum oğlum sağolsun 2 yaşına geldi halen gece uykusu yok..o kadar alıştım ki uykusuzluğa 2.yi kucağıma alırsam İNŞALLAH hiç zorlanmayacam galiba.....bizim bugün kontrolümüz var keseye bakacak doktor ALLAH ımmmmm aksilik olmadan görürüz İNŞALLAH....

bugün testi olan varmıydı..?????? .şu mübarek ayın (zihillce ayındayız artık) hürmetine RABBİM herkesin yüzünü güldürsün,veripte geri almasın ..hayırlarla evlat -evlatlar nasip etsin.

Cnmmm gunaydinnnn bnde sabahtan beri ayaktaim normalde işe gitmem gerekirdi bugun transferimin 3.gunu bugunde dinleniyim dedim artik yarin gdicem işe,,, canimmm hayirlisi ile bebeginin kesesini görürsün,,, cokkk seviniorummm bole bebek haberlerinde,, Allah her istiyen ve diliyene versin bnm hic belirtim yok sadece ilaclar biraz bnde mantar yapti onada doktor fitil verdi bisi olmaz dediiiiiii... hepimizzzz bebeklerimiziiiiiiiiii kucaklarimiza alalimmmmm RABBIMIN ELIYLE......

Kızlar günaydın ben maalefef ii haberler veremıcem dun kan testı yaptırdım negatif..
Bundan sonrasını düşünücem artık geriye bakmak can yakıcı oluyor Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin çok da bekletmesin bizi inşallah..

QUOTE=derinsuuu;32200041]Kızlar günaydın ben maalefef ii haberler veremıcem dun kan testı yaptırdım negatif..
Bundan sonrasını düşünücem artık geriye bakmak can yakıcı oluyor Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin çok da bekletmesin bizi inşallah..[/QUOTE]

Canımmmmmm yaaaaa Rabbim sabrını versin, Herşeyin hayırlısı canım böle düşün,, zamanı vakti geldimiiii,,, hemencicik olur,, her şey kısmet, Rabbim herşeyi en doğru şekilde en uygun zamana göre planlıoo,,, bizim değil onun planı olsun, onun düşünceleri en doğru zaman,, Dileyin size verilicektir, kapıyı çalın size açılıcaktır diyor, ama bizim değil fakat senin isteğin olsun dioruz diymi,,, çnkü onun planı en kusursuz ve en doğru plan canımmm,,, her zaman umutlu ol, daima rabbime sığın o en doğrusunu yapıcak cnmmmm....:5::5::5::5::5:

Kızlar günaydın ben maalefef ii haberler veremıcem dun kan testı yaptırdım negatif..
Bundan sonrasını düşünücem artık geriye bakmak can yakıcı oluyor Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin çok da bekletmesin bizi inşallah..

canım hayırlısını istedik en başından beri demek ki bu hayırlıymış senin için bende az önce gittim kan verdim test aslında yarın ama ben bekleyemedim bende çok hafif kan ve lekelenme var olmadı gibime geliyor hayırlısı akşama doğru haberi alıcam ama yine pembe pembe kan geliyo :50: ALLAH en kısa zamanda nasip etsin ne diyelim herşeyin hayırlısı...canım düşünüp üzme kendini daha çok yolumuz var güçlü olmamız lazım...

günaydın arkadaşlar bende geçen salı egedeydim dosyam açıldı gerekli testler eşime ve bana yapıldı perşembe günü sear testimin sonucuda çıkacak ve dosyamı heyete koyacaklarmış sabırsızlıkla bekliyorum raporumun çabucak çıkmasını ve tedavime başlamayı ben ekime yetişemem ama arkanızdan sağlam adımlarla gelicem :)

canım Allah sabır versin çok üzüldüm ..donmuş embriyon vardı dimi

canım hayırlısını istedik en başından beri demek ki bu hayırlıymış senin için bende az önce gittim kan verdim test aslında yarın ama ben bekleyemedim bende çok hafif kan ve lekelenme var olmadı gibime geliyor hayırlısı akşama doğru haberi alıcam ama yine pembe pembe kan geliyo :50: Allah en kısa zamanda nasip etsin ne diyelim herşeyin hayırlısı...canım düşünüp üzme kendini daha çok yolumuz var güçlü olmamız lazım...

meraba karaincim sanırım art osman hocaya gidiyorsun bende oraya başladım senin ilk denemenmi sorun neydi cnm

Rabbim hepimize manevi güç maddi imkan versin... inşallah Rabbim herkesin yüzünü zamanı gelince güldürsün

Son düzenleme:
meraba karaincim sanırım art osman hocaya gidiyorsun bende oraya başladım senin ilk denemenmi sorun neydi cnm

merhaba canım evet osman hocanın hastasıyım ilk denemem benim sağ tüp tıkalı ve yumurta rezervimde azmış vakit kaybetmeden tüp yapalım dedi bizde başladık 26 eylülde transfer oldu bugün test yaptırdım sonuç belli değil ama benim umutlarım azaldı iyice hayırlısı olsun. sen hangi aşamadasın ilk mi canım inş hayırlısıyla olumlu sonuilar alırsın

merhaba canım evet osman hocanın hastasıyım ilk denemem benim sağ tüp tıkalı ve yumurta rezervimde azmış vakit kaybetmeden tüp yapalım dedi bizde başladık 26 eylülde transfer oldu bugün test yaptırdım sonuç belli değil ama benim umutlarım azaldı iyice hayırlısı olsun. Sen hangi aşamadasın ilk mi canım inş hayırlısıyla olumlu sonuilar alırsın

benimde ilk denemem olucak benimde yumurta rezervim azmış ama benim ondan önce histeskopi yapıcak şimdi adet oldum doğum kontrol hapı kullanıyorum adetim bitince histeskopi yapacak çünkü benim rahmimde şekil bozukluğu varmış onu düzeltecek daha sonra başlıycak tedaviye ama benim adet bitimim bayrama denk gelicek nasıl yapıcaz bilmiyorum

QUOTE=derinsuuu;32200041]Kızlar günaydın ben maalefef ii haberler veremıcem dun kan testı yaptırdım negatif..

Canımmmmmm yaaaaa Rabbim sabrını versin, Herşeyin hayırlısı canım böle düşün,, zamanı vakti geldimiiii,,, hemencicik olur,, her şey kısmet, Rabbim herşeyi en doğru şekilde en uygun zamana göre planlıoo,,, bizim değil onun planı olsun, onun düşünceleri en doğru zaman,, Dileyin size verilicektir, kapıyı çalın size açılıcaktır diyor, ama bizim değil fakat senin isteğin olsun dioruz diymi,,, çnkü onun planı en kusursuz ve en doğru plan canımmm,,, her zaman umutlu ol, daima rabbime sığın o en doğrusunu yapıcak cnmmmm....:5::5::5::5::5:[/QUOTE]

umutluyum zaten cnm hepimizin evlatları olucak inşallah..

canım hayırlısını istedik en başından beri demek ki bu hayırlıymış senin için bende az önce gittim kan verdim test aslında yarın ama ben bekleyemedim bende çok hafif kan ve lekelenme var olmadı gibime geliyor hayırlısı akşama doğru haberi alıcam ama yine pembe pembe kan geliyo :50: ALLAH en kısa zamanda nasip etsin ne diyelim herşeyin hayırlısı...canım düşünüp üzme kendini daha çok yolumuz var güçlü olmamız lazım...

inşallah sen güzel haberler verirsın cnm saol

canım Allah sabır versin çok üzüldüm ..donmuş embriyon vardı dimi

yok cnm maalesef.. gittiğim hastaneyi kötülemek istemiyorum ancak bence yanlış birşeyler oldu ama neyse hayırlısı buymuş

allah yardımcın olsun canımm:14::14::14::14::14::14::14::14:

saol cnm

benimde ilk denemem olucak benimde yumurta rezervim azmış ama benim ondan önce histeskopi yapıcak şimdi adet oldum doğum kontrol hapı kullanıyorum adetim bitince histeskopi yapacak çünkü benim rahmimde şekil bozukluğu varmış onu düzeltecek daha sonra başlıycak tedaviye ama benim adet bitimim bayrama denk gelicek nasıl yapıcaz bilmiyorum

ilk olacağı için insan çok meraklı bir o kadar da tedirgin oluyor ama tedavi başladı zaman öyle böyle bir şekilde bitiyor canım valla osman hoca çok çalışıyo onun bayram yapacağını sanmıyorum sen o konuda rahat ol zaten bursada oturuyormuşsun bayram çok bu bayramda böyle olsun yapacak bişey yok nelere katlanıyoruz evlat için.senin yazdıklarını okudum şikayetlerimiz aynı benimde rahim üstten basıkmış ama çok değil operasyonluk değil yani.2 sene oldu bizimde evleneli ilk yıl korunduk aynı siz gibi şimdi niye korunduk diye kendime çok kızıyorum bu arada yaşıtız

valla ben kendimce hakettiğimi düşünüyorum canım şimdi keyif sürme zamanı:52::52::52::52::52::52::52:öyle bitanem hepimiz ne kadar bekliyoruz bu günleri görebilmek için :16::16:
az önce tevtiş ettim canım 10 verdim :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
evet canım hepimiz zorlu süreçlerden geçtik zaten cefayı çekmeyen sefayı süremez derler rabbim daim etsin herkesin mutluluğunu olmayan arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip etsin inş.
10 vermişsen demekki işin hakkını vermiş maşallahhhh

Yarını bekle şekerim artık haberler ilk yarın ben de bu konuda :34::34:
hayırlı haberler ver inş.ikizmi bdekliyorsun daha keseyi görmemişsin galibaaa kız değerin kaçtııı :52:
:52::52:
ben komple 9 ay yatacam canım askerlik çok yaniii:1: aman sonunda bebegni kucagma alayımda yatayım önemli degil ilk 3 ay kanamadan sonrada dikiş atılacak bnde orun çok allahın vedine çok şükür canımm
amin inş.rabbim yavrunu bağışlar sana hayırlı tezkereler şimdiden
rabbim korusun sizleri inş.

Rabbim yardımcın olsun canım....

canım ben senin sonucunu merakla bekliyorum. osman hoca çok metediliyo... gerçi merkezimden şikayetçi değilim ama dondurulmuşta da negatifi görürsem merkez değiştireceğim.... o yüzden senin sonucunu baz alacağımmmm gibi... gerçi soranus ve Ayşe hanımdan memnunum ama bilemiyorum işte yaaaa

Back