- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #6.941
geçmiş olsun tatlım..ben de adeti bekliyorum artık bugün 12. gün.. biz elimizden geleni yaptık..Allah'ın takdiri.. dondurulmuş var mı senin??
allahın izniyle o günlerde gelecek canım rabbim sizlerede nasip edecek
![KK19 :38: :38:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![KK19 :38: :38:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun tatlım..ben de adeti bekliyorum artık bugün 12. gün.. biz elimizden geleni yaptık..Allah'ın takdiri.. dondurulmuş var mı senin??
senin bugün değilmiydi normalde kan testin? testini erken yapmıştın, bugün tekrarlamıycak mıydın? bırakmışmıydın sen ilaçlarını?geçmiş olsun tatlım..ben de adeti bekliyorum artık bugün 12. gün.. biz elimizden geleni yaptık..Allah'ın takdiri.. dondurulmuş var mı senin??
Allahim sabir versin canim en kisa zamanda yuzunu güldürsün
canım en kısa zaman da muradına erersin inş umudunu kaybetme.
İnan çok üzüldüm..Daha zamanı gelmemiş demekki...Allah bir dahaki sefere yüzünü güldürsün inşallah.
Sen çok olumlu bir insansın. Eminim bununda üstesinden geleceksin.
Rabbim iç sızını dindirsin tez vakitte ve kucağını doldursun inşallah. bu tarz durumlarda içimden çok şey geçiyo, kelimeler yetmiyo tatlımmmm![]()
kan sonucumu bekliyorum inşş hayırlı haberler alırım :18::18::26:
inşallah canım rabbim sizin mutlu haberlerinizle teselli etsin bizleri :*
yoktu tatlım, onuda nasip etmedi allah demek bir sınava daha ihtiyacım var mışkısmetse sıfırdan başlayacağız herşeye rabbim sağlık sıhhat ve maddi imkan verirse tabi, inşallah
ben bütün tahlillerimi filmimi çektirip tam techizat gittim o benden ekstra bi tahlil istemedi fsh 8.72 çıkmıştı birde ultrasonda aynı seninki gibi sağ ve solda 4 adet yumurta çıktı benim sağ tıkalı üstelik düşün ameliyat olmam lazım benimde dr ameliyatla zaman kaybetmek istemessen hemen başlayalım dedi bizde başladık.yani yumurta azsa ultrasonda da belli oluyo sen endişelenme o çağırır ben sanmıyorum o bayram yapsın 7/24 çalışıyo adam. Sen ameliyatını ol hiç zaman kaybetmeden dr gerçekten işinde uzmanmış güven yani.
Kızlar simdi doktordan geldik kendi doktorum persembe gel dedi dayanamadim baska doktora gittim bi tane kese gördü 8ml dedi 5 haftalik dedi. Yani tup bebek vs hic bisey anlamadi. Esim kayinvaliden ben bi tuaf oldum demekki kendimizi hep 2 diye sartlamisiz bi tuaf olduk.allahima binlerce şükür ki bunu nasip etti oy oy ne kadar doyumsuz varligiz bundan önce çocuk yoktu bi tane diye dolaniyordum simdi ikiz olmadi diye buruldum sanırım) önerim kendizi sakin sartlamayin. Ama allahim affet sana binlerce şükür. Kalp atisini 2 hafta sonra gel dedi
kızlar benim test sonucumda negatif, allah sizlerin bebelerini bağışlasın, isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah
kızlar 12. gün değerim nasıl iyi mi8. günde ki değerim 85.99
![]()
Güzel olmazmı süper harika muhteşem çok güzel hayırlı olsun tatlım darısı başımıza![]()
kızlar benim test sonucumda negatif, allah sizlerin bebelerini bağışlasın, isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah
oyyyy yerim ben onun kesesini, gözün aydın canım, Rabbim hayırlı eylesin inş...hayırlısı böyleymiş demekki
evet canım gördüm darısı sana olsun alallahım kalp atışlarını duyursun bize dün msj atmıştım yapamadın mı canım fırsatın mı olmadı
kızlar 12. gün değerim nasıl iyi mi8. günde ki değerim 85.99
![]()
maşallah canım 5 yumurta da za değil yani bence en önemlisi kaliteli olsun kuzum inşş bebişler sana sıkı sıkı tutunur canımKızlar bende bugün toplama işini hallettik şükürler olsun5 yönelmiş iyiyse iki tanesi transfer olacak perşembe günü 5 yumurta nasıl sizce
:26:
maşallah canım artarak devam etsin inşallah![]()
kızlar yarın benim için büyük gün dualarinizi bekliyorum..
inşallah pozitif sonuçla gelirim aranıza ama olmasada hayirlisi demekten başka çarem yok
dualarinizi eksik etmeyin olurmu
kızlar yarın benim için büyük gün dualarinizi bekliyorum..
inşallah pozitif sonuçla gelirim aranıza ama olmasada hayirlisi demekten başka çarem yok
dualarinizi eksik etmeyin olurmu
Hadi hayırlısı olsun inşallah. NE zaman söylediler sana transferinin olacağını? Kaçıncı günün bugün ?