- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.641
tüp bebek yaptıran arkadaşlar çalışıyor musunuz ev hanımı mı? tüp bebek masraflarını nasıl karşılıyosunuz ilaçları falan. ben çalışıyorum ama tedavi sürecinde işime adapte olamıyorum artık işi bırakmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum tedavim,masrafları düşünüyorum siz nasıl uğraşıyosunuz fikirlerinize ihtiyacım var...
saol canım allahda senın gönlüne göre versin inşallah bnmde moralım bozuk kanamam kesiliyo dıye sevındım geri artıyoryaaa
canım ben devlet memuruyum... mersinde çalışıyorum tedavi için adanaya git gel yaptım.. kendi aracımız olduğundan hiç izin almadan trafnsfer gününe kadar geldim... kontrollerimde şefimden 3-4 saat izin alıyordum sabah için ve 10.30 gibi işimin başında oluyordum.. ben çalışırken hiç bi sıkıntısını yaşamadım ama transfer sonrası için 3 gün rapor 5 günde izin aldım ... psikolojik bişi araba ile işe git gel yapmak istemedim sonucumu almadan ...
benim bir oğlum olduğu için devlet benim masraflarımı karşılamıyor bende kredi çektim 6500-7000 arası bişi tuttu şimdiye kadar ilaçlar dahil...
sultan duam seninle canım inş bu badireyi atlatacak bebeğin
merhaba kızlar bgn tedavime baslayalı 2 gün oldu. iğnelerle basladım.. bu igneyi kendim yaparken çok zorlanıyorum cesaretimi toplayamıyorum nerdeyse yarım saat elimde tutuyorum iğneyi... Şimdiden stres olmya basladım ben :18::18:
merhaba kızlar bgn tedavime baslayalı 2 gün oldu. iğnelerle basladım.. bu igneyi kendim yaparken çok zorlanıyorum cesaretimi toplayamıyorum nerdeyse yarım saat elimde tutuyorum iğneyi... Şimdiden stres olmya basladım ben :18::18:
iki gün olduysa alışmış olmalısın... hızlı soktuğunda çok da acımıyor hissedilmiyor bile.
alışırsın, zamanla eğlenceli bile geliyor insana
Canm neden uzuluyosun ki idrarda cikmaz zaten cok erken benim 9. Gunumde bile cikmamisti idrarda en garantisi kanda bakmk hemn uzulup strese sokma kendini. Hatta ben 10. Gun tekrar idrar bakmistm onda da negatifti suan gebeyim ins bolede devam eder. Bosuna uzulme en garantisi kan herzamn icin.
kızlar bugün idrar testi yaptım negatiffffffffff.... 4.gün embriyosu benimki bugün 7.günüm
saol canım allahda senın gönlüne göre versin inşallah bnmde moralım bozuk kanamam kesiliyo dıye sevındım geri artıyoryaaa
Cnmmmmm idrardaaa çıkmazzzzzzzzzz boşuna yapıp kendini üzmeeeeeeeee!!!!! Bnmde bugün transferimmmm olduuuu,,, ama 12.gün sadece kanda çıkar dedilerrr,,, ben senin hamileee olduğuna eminimmmm canımmmm hiçççç bu şelerleee uğraşma gününü bekleee dinlen duanı et cnmmmmm
Cnmmmmm idrardaaa çıkmazzzzzzzzzz boşuna yapıp kendini üzmeeeeeeeee!!!!! Bnmde bugün transferimmmm olduuuu,,, ama 12.gün sadece kanda çıkar dedilerrr,,, ben senin hamileee olduğuna eminimmmm canımmmm hiçççç bu şelerleee uğraşma gününü bekleee dinlen duanı et cnmmmmm
inşallah bitanem ya..bu arada seninde aynı benim gibi salı toplandı cumartesi transferin oldu nasıl geçti transferin latif bey yaptı dimi...
bak bnmkide 4.gün embriyosu bgn yaptı latif bey,, sen kalan kaç embiriyonu dondurdun cnmmm??????????????
evettttt cnmm ikimzde herşeyiiiii aynı günlerde oldukkkk,,,, ikimizdeeeee hamileyizzzzzzzzzzzzzzzzzz ben sana sölimmmmmmmmmmmmmm
evet canım bize çok iyi kalitede var demişti cemile hanım sonra bide dediki 2 tanesi dondurulmaya uygun yani 2 tane dondurulmuş var..
senin kaçtane var canım
bunu duymak rahatlattı gerçekten canım çok sağol inşallah öyle olur benimde..inşallah herkez muradına erer..Rabbim senin bebişlerinide sana bağışlasın
cnmm bizie yarın cemile hanım aricak kaç tane kaldığını sölicek şimdi bilmioruzz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?