2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

ayrıca belirtiden bahseden arkadaşlar bu kadar erkenden nasıl belirti olabilir ki..transfer sonrası zaten 12.güne kadar bekleme daha hücre halinde ve bölünme aşamasında ben belirti olacağını sanmıyorum bu aşamada bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum..göğüslerde ağrı hassasiyet oluyor vet ama bu kullandığımız östojen ilacından kaynaklanıyor..8 ekim salı günü sonucu öğreneceğim Allahım hayırlısını versin hepimize..benim ikinci demem bu arada medicalpark bahçelievler.

meraba :) benim de 8 ekim test günüm.inşallah olumlu sonuç alırız.buarada benm de ikinci denemem.

İnşallah öyledir :( Buradaki arkadaşlık ve dayanışma beni çok etkiledi.Birbirinize moral vermeniz de öyle. Ben hiç stres yapmıyordum...ta ki bugüne kadar :ssz:

O zamn bugunden sonrada stres yok canm dikkat et sadece agr is yapma dinlen ins pozitif sonucla gelirsn. Nerdensin canm hangi merkezde yaptrdn

Tebrikler allahım hayırlısı ile kucaginada almayıda nasip etsin inşAallah:nazar:
sağol canım çok tşk ederim rabbim isteyen dileyen bekleyen herkeze nasip etsin inşş :16::16::16::16:
doktorunuz kimdi?? size hiç e2 progesteron bakıldı mı??? herhangi bir aşamada kan testi yaptırdı mı size???? opu öncesi sonrası transferde....lütfen cevap verinn..
bana da yapıldı canım transferimin 3. günüm de dr yapılmasını istedi e2 progesteron testini
1 saat önce transferim yapıldı. Çözülürlerken biri bozulmuş. Tek embriyo transfer ettiler. Üzüldüm sanki kendimi ikiye alıştırmışım. Sez. Olmak çok kötü :( Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin :(
canım hiç üzülme o tek embriyon sana can olsun kan olsun inşş sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın seni :16::16:
Kızlar Merhaba :) ben siteye yeni üye oldum ilk denemem sorun çikolata kisti 1. Kalite 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi 26 Eylülde.8 Ekim test tarihim ancak benim hiççç belirtim yok şimdiden ümitsizim :(
şimdiden hayırlısı olsun rabbim inşş nasip eder bebişlerini sana canım :16::16:benim de pek bi belirtim yoktu canım çok takılma belirtilere
amin canım çok sağol inşallah.dua et bana.hamilenin duasıkabul olurmuş:) Allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin:)bizim de evliliğimizin 4.yılı. Rabbim inşallah OL demiştir benim bebişlerime de :)
etmezmiyim canım canı gönülden hepiniz için ediyorum bende olana kadar neler çektim neler yaşadım o günleri asla unutamam rabbim inşş bebişini sana nasip etmiştir :16::16::16:
hay allah razı olsun canımm yaaa yalnız benim özelliklle lavobaya giderken çok ağrım oluyooo sanki rahmim çatlayacak gibi merkezde kapalıı şimdi arayamıyorumm :(((normaldir umarım herseyyy bu arada benim transfer tarihim pzt olacakmışş cuma sabah toplandı pzt yapılacak..
bende de öyle oluyodu canım ee olacak tabi o kadar yumurta toplandı hasar gördü orası gelip geçer o ağrılar :34:transferin de hayırlara vesile olur inşş rabbim nasip eder :16::16:
Kızlar bugün benim transferden sonra 11. Günüm ama ben 1 gün daha dayanamayıp idarar testi yaptım:(( çooook silik hatta ben mi yanılıyorum diyorum.. Fotoğrafı yükleyip sormak istedim ama beceremedim...

inşş canım vardır canım allah tamamına erdiri inşş :16::16:

moralim sıfır hiç zannetmiyorum kanda pozitif olacağını sanırım bu kezde olmadı:43::43::43::43::43::43::43

Çok erken yapmışsın canım :26: negatifi çağırma...İnşallah gününde pozitif çıkar da sen de bir daha kendini böyle üzmezsin :34:

inşallah öyle olur ama insan çok kötü oluyo canım ya..iki tane transfer edilmişti.:14::14::14::14: amaaa

meraba :) benim de 8 ekim test günüm.inşallah olumlu sonuç alırız.buarada benm de ikinci denemem.
inşLLh olumlu sonuç alırız Allahım bizede nasip eder anne olmayı..
kızlar bugün idrar testi yaptım negatiffffffffff.... 4.gün embriyosu benimki bugün 7.günüm:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bu ne acele bu ne sabırsızlık...neden böyle erkenden yapıpta moralinizi bozuyorsunuz erkenden...şimdi kan testini yapacağın gün daha heyecanlı olacaksın..kendi kendinize yapmayın bu zulmü..bana kayınvalidem bundan 3 gün önce cuma günü test alayım test yap dedi bende hayır yapmam dedim erkenden neden moralimi bozayım dedim belki var ama erken olduğu için idrarda çıkmayacak ondan çok yıkımı ben yaşayacağım..

inşallah öyle olur ama insan çok kötü oluyo canım ya..iki tane transfer edilmişti.:14::14::14::14: amaaa

Bak sen böyle moralini bozarsan ben ağlarım ona göre:43: İlk denemem ödüm kopuyo valla.buarada bana da 2 tane transfer edildi. Bir de ben burda kanda gebeliği tespit edilip halen idrarda çıkmayan okudum o yüzden hiiiç idrar testi yapmicam :20:

inşLLh olumlu sonuç alırız Allahım bizede nasip eder anne olmayı..

bu ne acele bu ne sabırsızlık...neden böyle erkenden yapıpta moralinizi bozuyorsunuz erkenden...şimdi kan testini yapacağın gün daha heyecanlı olacaksın..kendi kendinize yapmayın bu zulmü..bana kayınvalidem bundan 3 gün önce cuma günü test alayım test yap dedi bende hayır yapmam dedim erkenden neden moralimi bozayım dedim belki var ama erken olduğu için idrarda çıkmayacak ondan çok yıkımı ben yaşayacağım..

inşallah erken olduğu için öyledir canım sağol... hayırlısı neyse o olsun:25::25::25::25::25::25:

tüp bebek yaptıran arkadaşlar çalışıyor musunuz ev hanımı mı? tüp bebek masraflarını nasıl karşılıyosunuz ilaçları falan. ben çalışıyorum ama tedavi sürecinde işime adapte olamıyorum artık işi bırakmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum tedavim,masrafları düşünüyorum siz nasıl uğraşıyosunuz fikirlerinize ihtiyacım var...

kızlar bugün idrar testi yaptım negatiffffffffff.... 4.gün embriyosu benimki bugün 7.günüm:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Canm neden uzuluyosun ki idrarda cikmaz zaten cok erken benim 9. Gunumde bile cikmamisti idrarda en garantisi kanda bakmk hemn uzulup strese sokma kendini. Hatta ben 10. Gun tekrar idrar bakmistm onda da negatifti suan gebeyim ins bolede devam eder. Bosuna uzulme en garantisi kan herzamn icin.

Back