- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #6.641
tüp bebek yaptıran arkadaşlar çalışıyor musunuz ev hanımı mı? tüp bebek masraflarını nasıl karşılıyosunuz ilaçları falan. ben çalışıyorum ama tedavi sürecinde işime adapte olamıyorum artık işi bırakmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum tedavim,masrafları düşünüyorum siz nasıl uğraşıyosunuz fikirlerinize ihtiyacım var...
canım ben devlet memuruyum... mersinde çalışıyorum tedavi için adanaya git gel yaptım.. kendi aracımız olduğundan hiç izin almadan trafnsfer gününe kadar geldim... kontrollerimde şefimden 3-4 saat izin alıyordum sabah için ve 10.30 gibi işimin başında oluyordum.. ben çalışırken hiç bi sıkıntısını yaşamadım ama transfer sonrası için 3 gün rapor 5 günde izin aldım ... psikolojik bişi araba ile işe git gel yapmak istemedim sonucumu almadan ...
benim bir oğlum olduğu için devlet benim masraflarımı karşılamıyor bende kredi çektim 6500-7000 arası bişi tuttu şimdiye kadar ilaçlar dahil...
saol canım allahda senın gönlüne göre versin inşallah bnmde moralım bozuk kanamam kesiliyo dıye sevındım geri artıyoryaaa![]()
sultan duam seninle canım inş bu badireyi atlatacak bebeğin