2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

tüp bebek yaptıran arkadaşlar çalışıyor musunuz ev hanımı mı? tüp bebek masraflarını nasıl karşılıyosunuz ilaçları falan. ben çalışıyorum ama tedavi sürecinde işime adapte olamıyorum artık işi bırakmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum tedavim,masrafları düşünüyorum siz nasıl uğraşıyosunuz fikirlerinize ihtiyacım var...

canım ben devlet memuruyum... mersinde çalışıyorum tedavi için adanaya git gel yaptım.. kendi aracımız olduğundan hiç izin almadan trafnsfer gününe kadar geldim... kontrollerimde şefimden 3-4 saat izin alıyordum sabah için ve 10.30 gibi işimin başında oluyordum.. ben çalışırken hiç bi sıkıntısını yaşamadım ama transfer sonrası için 3 gün rapor 5 günde izin aldım ... psikolojik bişi araba ile işe git gel yapmak istemedim sonucumu almadan ...

benim bir oğlum olduğu için devlet benim masraflarımı karşılamıyor bende kredi çektim 6500-7000 arası bişi tuttu şimdiye kadar ilaçlar dahil...

saol canım allahda senın gönlüne göre versin inşallah bnmde moralım bozuk kanamam kesiliyo dıye sevındım geri artıyoryaaa:14:

sultan duam seninle canım inş bu badireyi atlatacak bebeğin

kızlar bir şey söylemek istiyorum affınıza sığınarak,

şu geçireceğimiz 12 günlük süreç gerçekten çok yorucu ve stresli merakımıza yenik düşüp idrar testleri yapıyoruz hemde çok erken zamanlarda :) burada bir sıkıntı yok kişinin kendine verdiği üzüntü kendi tercihi neticede yorum yapamayız fakat evde kaset şeklinde yapılan gebelik testleri en erken beklenen adetin 1. günü sonuç vermeye başlar ve o sonuçta %100 değildir, adet ne kadar gecikirse sonuç okadar gerçeğe yakın olur

bir gebelik testinin transferin 5. günü 7. günü hatta 11. günü doğru sonuç verme şansı yoktur, biz o testlerin içinde yazanıda inkar ediyoruz doktorların idrarda çıkması mümkün değil şeklindeki açıklamalarınıda

sonra ne oluyor? ayşe test yaptım 6.gün çift çizgi gördüm diyor, fatmada bende yapayım o halde demek ki çıkıyormuş diye yapıyor sonuç nagatif, hoppaaaa ilaçları bıraktım, tutmadı bu, gebe değilim ah vah

şunu unutuyoruz ki bizler normal bir gebe kalma süreci yaşamıyoruz, kendimden örnek vermem gerekirse, 152 tane progesteron hapı 30 tane esterojen tableti 15 tane hormon iğnesi oldum ve hala ilaç kullanmaya devam ediyorum ki ben az ilaç kullanan bir tüp bebek hastasıyım bunun yanında kan sulandırıcılar, haftalık iğneler, antibiyotikler vs.. vs... kullanan insanlar var şu durumda hangi idrar testi sağlıklı sonuç verebilir

ilaçların etkisiyle çift çizgi görebiliyoruz, ertesi gün bakıyoruz çizgi yok olmuş sonraki gün bakıyoruz aa yine gelmiş :D ha diyeceksiniz ki ben yaptım çift çizgiyi gördüm ertesi gün kan verdim doğru çıktı, muhtemelen tesadüf :)

o nedenle lütfen ve lütfen idrar testlerine güvenmeyin onların sonuçlarına göre hareket etmeyin, çok merak ediyorsanız yapın ama dikkate almayın , sakın ola ki ilaçları bırakmayın gününden önce kan testi yaptırmayın

canım ben devlet memuruyum... mersinde çalışıyorum tedavi için adanaya git gel yaptım.. kendi aracımız olduğundan hiç izin almadan trafnsfer gününe kadar geldim... kontrollerimde şefimden 3-4 saat izin alıyordum sabah için ve 10.30 gibi işimin başında oluyordum.. ben çalışırken hiç bi sıkıntısını yaşamadım ama transfer sonrası için 3 gün rapor 5 günde izin aldım ... psikolojik bişi araba ile işe git gel yapmak istemedim sonucumu almadan ...

benim bir oğlum olduğu için devlet benim masraflarımı karşılamıyor bende kredi çektim 6500-7000 arası bişi tuttu şimdiye kadar ilaçlar dahil...

sultan duam seninle canım inş bu badireyi atlatacak bebeğin

inşallah canım saol

merhaba kızlar bgn tedavime baslayalı 2 gün oldu. iğnelerle basladım.. bu igneyi kendim yaparken çok zorlanıyorum cesaretimi toplayamıyorum nerdeyse yarım saat elimde tutuyorum iğneyi... Şimdiden stres olmya basladım ben :18::18:

merhaba kızlar bgn tedavime baslayalı 2 gün oldu. iğnelerle basladım.. bu igneyi kendim yaparken çok zorlanıyorum cesaretimi toplayamıyorum nerdeyse yarım saat elimde tutuyorum iğneyi... Şimdiden stres olmya basladım ben :18::18:

alışırsın, zamanla eğlenceli bile geliyor insana :D

iki gün olduysa alışmış olmalısın... hızlı soktuğunda çok da acımıyor hissedilmiyor bile..

ARKADAŞLAR bugün tarnsferimin 9.günü bekelyemeyip kan tahlili yaptım sonucum 158.80 doktorumu aradım 12. günümde tekrar test sonucumu istedi ama değerimin çok iyi olduğunu söylediii hemen sizinle paylaşmak istedim kızlar 9 gününde test yapanlar varmıydı içinizde değeri kaçtı varsa paylaşırsanız seviniirmm RABBİMM hepimizee pozitif sonuçlar nasip etsinn inşallahhh bugn kan sonucumu aldığımda dahiii hepimiz için dua ettim hayırlı sonuçlar dilıyorum arkadaşlar

iki gün olduysa alışmış olmalısın... hızlı soktuğunda çok da acımıyor hissedilmiyor bile.

alışamadım iğneyi görünce hemen telaşlanıveriyorum :26:
alışırsın, zamanla eğlenceli bile geliyor insana :D
:1: ah keske öyle olsa benim içinde ... acımıyor ama nedense hep korkup batıramıyorum :26:[/B]

Son düzenleme:
kızlar sizlere sorum olucak doktoruma sormadım ama .. iğne kullnırken dikkat etmem gerekn şeyler var mı :26:

Canm neden uzuluyosun ki idrarda cikmaz zaten cok erken benim 9. Gunumde bile cikmamisti idrarda en garantisi kanda bakmk hemn uzulup strese sokma kendini. Hatta ben 10. Gun tekrar idrar bakmistm onda da negatifti suan gebeyim ins bolede devam eder. Bosuna uzulme en garantisi kan herzamn icin.

bunu duymak rahatlattı gerçekten canım çok sağol inşallah öyle olur benimde..inşallah herkez muradına erer..Rabbim senin bebişlerinide sana bağışlasın:16::16::16::16:

kızlar bugün idrar testi yaptım negatiffffffffff.... 4.gün embriyosu benimki bugün 7.günüm:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Cnmmmmm idrardaaa çıkmazzzzzzzzzz boşuna yapıp kendini üzmeeeeeeeee!!!!! Bnmde bugün transferimmmm olduuuu,,, ama 12.gün sadece kanda çıkar dedilerrr,,, ben senin hamileee olduğuna eminimmmm canımmmm hiçççç bu şelerleee uğraşma gününü bekleee dinlen duanı et cnmmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

saol canım allahda senın gönlüne göre versin inşallah bnmde moralım bozuk kanamam kesiliyo dıye sevındım geri artıyoryaaa:14:

canım inşallah hiç bişey olmz bebeğine Rabbim onu kucağına almayı nasip etsin inşallah biran önce kanaman durur canım benim...anlaşılan çok nazlı bebişin

Cnmmmmm idrardaaa çıkmazzzzzzzzzz boşuna yapıp kendini üzmeeeeeeeee!!!!! Bnmde bugün transferimmmm olduuuu,,, ama 12.gün sadece kanda çıkar dedilerrr,,, ben senin hamileee olduğuna eminimmmm canımmmm hiçççç bu şelerleee uğraşma gününü bekleee dinlen duanı et cnmmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

inşallah bitanem ya..bu arada seninde aynı benim gibi salı toplandı cumartesi transferin oldu nasıl geçti transferin latif bey yaptı dimi...

bak bnmkide 4.gün embriyosu bgn yaptı latif bey,, sen kalan kaç embiriyonu dondurdun cnmmm??????????????

bunu duymak rahatlattı gerçekten canım çok sağol inşallah öyle olur benimde..inşallah herkez muradına erer..Rabbim senin bebişlerinide sana bağışlasın:16::16::16::16:

Amin canm hepimizin. Ins seninde guzel haberlerini aliriz ben inaniyorum sonra uzuldugun icin pisman olucaksn. Ilaclarini ic dik bacaklarini yatmana bak bu gunlerimizi cok aricaz cocuklar olunca:))

Back