2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım 2 tane derken 2 kerelikmi ben 2 kerelige 800 ödedim şimdi 1 kaldı onada aralıkta 400 daha verecez

ooo sizinki daha pahalı, yok canım sayı olrak 2 taneye 500 geçen sene bitane kadının 18 embriyosu vardı o 750 tl ödedi en az 500 en fazla 750 yani... yıllık bakımlarıda oluyo onun ücretini net hatırlamıyorum ama 100-150 arası bişeydi sanırım...iki kerelik bir kerelik fark etmiyo bizimkinde zaten gerek kalırsa 2 sinide transfer etsinler isterim..artık yasal olarakta engelim kalmadı 2.denemem bu

ooo sizinki daha pahalı, yok canım sayı olrak 2 taneye 500 geçen sene bitane kadının 18 embriyosu vardı o 750 tl ödedi en az 500 en fazla 750 yani... yıllık bakımlarıda oluyo onun ücretini net hatırlamıyorum ama 100-150 arası bişeydi sanırım...iki kerelik bir kerelik fark etmiyo bizimkinde zaten gerek kalırsa 2 sinide transfer etsinler isterim..artık yasal olarakta engelim kalmadı 2.denemem bu

bnm 4+4 donduruldu 800 ödedik bakımdan bahsetmediler ama 4 ü çözdürüldü transfer oldu işte kaldı 4 bnde diyom keşke 2 +2 domdusalardı boşa gidiyooo

bnm 4+4 donduruldu 800 ödedik bakımdan bahsetmediler ama 4 ü çözdürüldü transfer oldu işte kaldı 4 bnde diyom keşke 2 +2 domdusalardı boşa gidiyooo

canım o nasıl iş öyle 4 taneyi aynı zamandamı çözündürüyolar.. bizim hastanede teker teker bakıyolar mesela bi tane transfer edilecekse 1 tane çözündürüyolar eğer sağlıklıysa transfer ediyolar diyilse onu atıp başka çözündürüyolar...

Uzun zamandır tüp bebek bölününü takip ettım sizinle ağladım güldüm güç aldım hepinizden şükür üye oldum ve yazıyorum şimdi. Bende eylülde başladım tüp bebeğe geçen sene yarım kalmıştı taşınma olayları yuzunden ve eşim varikosel ameliyatı olmustu bende de solda çikolata kisti vardı neyse rahim filmi bir sürü kontroller derken Eylülde basladık tedaviye. Eskişehirde oturuyoruz burda sadece tıp fak. de tüp bebek bölümü var bu yaz başı gözümü kararttım nerdeyse istanbula gidecektim eşimle biraz korktuk orda kimsemiz yok ailelerimizde uzakta Bursa en yakın yer dedik Bursada bir merkezde karar kıldık içimizede sindi Eskişehir de yumurta takibimiz yapıldı toplama işlemi 19 eylül de bursa da yapıldı operasyon ıyı gecti sonrasında ben ohhss oldum hafif olmasına rağmen 2 gün hastanede yattım :( tranferimiz 1.5 ay sonraya ertelendi doktor bu halde yapamam transferini daha da artar bu kadar emek ettin dedi indi şişliğim cok şükür bunda da bir hayır var dedik eşimle adetimin 21. günü bir iğne vurulacakmışım adetin ikinci günü kontrol sonrası allah izin verirse transfer Kasım ayına kalıyor benim hikayem de böyle Allah bu yolda emek veren herkese içinde bizede yardımcı olsun görüşmek üzere sevgiler....:3:

Allah razı olsun kuzum, sorarım tabi benden tecrübelisin nihayetinde
mehmet tayyar bey hangi hastanede? prof sanırım, yorumlarda herkes iyi şeyler söylemiş hakkında.hayırlısı bakalım...
10 ekim kontrol sonrası güzel haberlerini bekliyorum canım. Allahıma emanet olun

bu arada felaket bi grip oldum, boğaz ağrısı, burun tıkanması hafif ateş, halsizlik, şimdi bi de duramayıp ev temizliği yapıyorum.malum pazartesi iş başı:50:
ne yesem ne içsem acaba rahatlamak için??

Evet canim profosör iyi bi doktor ;) kendi muayenesi var biraz tuzlu ama musal bizim gittigimiz tup bebek merkezindeki doktorlarin hocasi ;)
aynj sekilde bende hasta olmustum gebeligi ogrendikten sonra limon u dilimleyip ılık suya atip ictim.bala karabiber bide harnip pekmezi yedim bol bol mandalina cnm;)

Evet canim profosör iyi bi doktor ;) kendi muayenesi var biraz tuzlu ama musal bizim gittigimiz tup bebek merkezindeki doktorlarin hocasi ;)
aynj sekilde bende hasta olmustum gebeligi ogrendikten sonra limon u dilimleyip ılık suya atip ictim.bala karabiber bide harnip pekmezi yedim bol bol mandalina cnm;)

Merhaba :) Yeni üyeyim 50 mesajı henüz geçemediğim için özelden mesaj atamıyorum.Sayfabaşındaki takvimde sorununuzun çikolata kisti olduğunu gördüm ben de aynı durumdayım.Ama hiç belirtim yok :( transferin 9. günündeyim 2 adet 1. kalite 3. gün embriyosu transfer edildi

aaa simaybelinay gelmıs, hosgeldın :46: canım senın de cık kıstıydı yanlıs hatırlamısyosam, canım senın de kasık agrın oluyo muydu tedavı sırasında?? hatta mıde bulantısı??

bu arada gebelik nasıl gıdıyo?? ben gecen ay lucrın almıstım, ptesi teslermı yaptırıp tedavıye baslıcam ıns. bana tavsıye edıcen seyler var mı? su an ıdo
lumsun, ben de senın gıbı hamıs olurum ıns 1 ay sonra :49: maasallah

Evet tatlim çikolata kistim vardi ;) allahim yüzüme bakti kist alindi ve hamile kaldim ins. Bidaha yenilemez kistim. Canim msjlarini okurken kocaman gülümsedim ayni bende lucrin kullandim hastalandim(yapay olarak) tedaviye başladım bu esnada sol tarafim kistimin onceden oldugu yer hep agrirdi simdi bile sancim oluyor o bile kistimin tarafinda ;)
Bende bulanti olmuyordu canim ya ama lucrinin yan etkisi olabilir.insallah seninle gebeligin olusuncada konusmayi nasip eder allahim
persembe keseyi görmeye gidecegiz gun gecmek bilmiyor cok korkuyor ve endiseliyim aslinda allahim yüzümüze baksin ins. Bide hep soyluyorum burda tekrar edim ya halık ya bari ya musavvir bunlari surekli soyle ben duanin gucune inandim allahim geri cevirmedi
once olucagina bebeginin tutacagina inan basta bunu soyleyebilirim canim yumurtalarin iyi gelissin diye toplamama gunune gelene kadar incir ye yumurtalarin gelisimi iyi olsun bol su içmeye simdiden basla aklina gelenleri sor tatlim

Son düzenleme:
Merhaba :) Yeni üyeyim 50 mesajı henüz geçemediğim için özelden mesaj atamıyorum.Sayfabaşındaki takvimde sorununuzun çikolata kisti olduğunu gördüm ben de aynı durumdayım.Ama hiç belirtim yok :( transferin 9. günündeyim 2 adet 1. kalite 3. gün embriyosu transfer edildi

Ay azicik kalmis test gününe ;) evet tatlim kistten Laparoskopi oldum sonra tup bebek yapti doktorum hemen kist tekrarlamasin diye ;) canim beliryim yok diye kafana takma benim 9.gunun gecesinde minicik 3 kez kramp girmisti karnıma baska hic mi hic bi beliryim yoktu mide bulantisi bel agrisi hic yoktu acaba ben niye boyleyim diyordum kizlar yazisirken baka kalirdim ;) bu arada benimde 3.gun embriyosuydu 11.gun gece öğrenmiştim bebegi ;)

dün idrarda silik çıktı..bugün 9. günümdü kan tahlili yaptırdım dayanamadım..kocaman bir sıfır.... ağlamam 1 dk. bile sürmedi geçti..tahmin ediyordum olmayacağını..aklımda şüpheler vardı transfer gününe ait..uygulama yapım şekli falan içime sinmemişti.. önümüze bakalım bari..yaptırmıyorum artık iğneyi..12. gün çok matah değil, herkesin olacaksa 8. 9. günde bile çıkıyor..çıkmadı, olmadı..sızlanmıyorum mızıklanmıyorum ama bende bu tur boş geçti kızlar haber vereyim dedim..
canım bence gününde testini tekrarla... her sayfayı tek tek okuduğumdan, ilerleyen sayfalarda seninde bu yönde karar verdiğini anladım... ilaçlarını da sakın bırakma. sadece 3 gün kalmış sonuçta, az daha sabret... inşallah pozitif sonuçlanır ve sonrasında da güzel bi gebelik geçirirsin, sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah....

haaa bu arada doktorunun tavrı gerçekten de kötüymüş... inşallah gerek kalmaz ama eğer 2. denemen gerekirse doktorunu bence de değiştir canım.

tüp bebek yaptıran arkadaşlar çalışıyor musunuz ev hanımı mı? tüp bebek masraflarını nasıl karşılıyosunuz ilaçları falan. ben çalışıyorum ama tedavi sürecinde işime adapte olamıyorum artık işi bırakmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum tedavim,masrafları düşünüyorum siz nasıl uğraşıyosunuz fikirlerinize ihtiyacım var...

ben çalışıyorum tatlım, müdürüm sağolsun anlayışlı, kontrollerde sorun çıkarmadı, transfer sonrasında 5 gün rapor yazdırdım. şimdi de aynı şekilde söylüyo, sağlık söz konusuysa gerisi teferruattır diyo.

biz henüz yeni evli sayılırız. ve düğünümüze de pek aile yardımı olmadan yaptık, her ikimizinde ailelerinin maddi durumu çok iyi olmadığından. ve henüz çektiğimiz kredileri ödüyoruz, kirada oturuyoruz. ilk denememizde ablamdan borç aldım. şimdi de dondurulmuş için muhtemelen kalan altınlardan tırtıklıycaz... Allah bu günümüzü aratmasın.... ama çalışmasam mümkün değil karşılayamayız.

Uzun zamandır tüp bebek bölününü takip ettım sizinle ağladım güldüm güç aldım hepinizden şükür üye oldum ve yazıyorum şimdi. Bende eylülde başladım tüp bebeğe geçen sene yarım kalmıştı taşınma olayları yuzunden ve eşim varikosel ameliyatı olmustu bende de solda çikolata kisti vardı neyse rahim filmi bir sürü kontroller derken Eylülde basladık tedaviye. Eskişehirde oturuyoruz burda sadece tıp fak. de tüp bebek bölümü var bu yaz başı gözümü kararttım nerdeyse istanbula gidecektim eşimle biraz korktuk orda kimsemiz yok ailelerimizde uzakta Bursa en yakın yer dedik Bursada bir merkezde karar kıldık içimizede sindi Eskişehir de yumurta takibimiz yapıldı toplama işlemi 19 eylül de bursa da yapıldı operasyon ıyı gecti sonrasında ben ohhss oldum hafif olmasına rağmen 2 gün hastanede yattım :( tranferimiz 1.5 ay sonraya ertelendi doktor bu halde yapamam transferini daha da artar bu kadar emek ettin dedi indi şişliğim cok şükür bunda da bir hayır var dedik eşimle adetimin 21. günü bir iğne vurulacakmışım adetin ikinci günü kontrol sonrası allah izin verirse transfer Kasım ayına kalıyor benim hikayem de böyle Allah bu yolda emek veren herkese içinde bizede yardımcı olsun görüşmek üzere sevgiler....:3:

aaa bizim memlekete mi geliyosun sennnnn :)))) hayırlısıyla pozitif sonuçlanır inşallah... hangi merkeze gidiyosun tatlım.

benim de kasıklarım da ağrı var makatıma kadar ağrı vuruyo sonra geçiyo :18::18::18:nedir bu ağrılar normal mi şimdi yani :18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
canım o nasıl iş öyle 4 taneyi aynı zamandamı çözündürüyolar.. bizim hastanede teker teker bakıyolar mesela bi tane transfer edilecekse 1 tane çözündürüyolar eğer sağlıklıysa transfer ediyolar diyilse onu atıp başka çözündürüyolar...

evet 4 tanesi çözüldü içinden en saglıklısı seçilip 3 çöpee bnde anlamadm neden öyle yapıyolar:44:

canım bence gününde testini tekrarla... her sayfayı tek tek okuduğumdan, ilerleyen sayfalarda seninde bu yönde karar verdiğini anladım... ilaçlarını da sakın bırakma. sadece 3 gün kalmış sonuçta, az daha sabret... inşallah pozitif sonuçlanır ve sonrasında da güzel bi gebelik geçirirsin, sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah....

haaa bu arada doktorunun tavrı gerçekten de kötüymüş... inşallah gerek kalmaz ama eğer 2. denemen gerekirse doktorunu bence de değiştir canım.

ben çalışıyorum tatlım, müdürüm sağolsun anlayışlı, kontrollerde sorun çıkarmadı, transfer sonrasında 5 gün rapor yazdırdım. şimdi de aynı şekilde söylüyo, sağlık söz konusuysa gerisi teferruattır diyo.

biz henüz yeni evli sayılırız. ve düğünümüze de pek aile yardımı olmadan yaptık, her ikimizinde ailelerinin maddi durumu çok iyi olmadığından. ve henüz çektiğimiz kredileri ödüyoruz, kirada oturuyoruz. ilk denememizde ablamdan borç aldım. şimdi de dondurulmuş için muhtemelen kalan altınlardan tırtıklıycaz... Allah bu günümüzü aratmasın.... ama çalışmasam mümkün değil karşılayamayız.

aaa bizim memlekete mi geliyosun sennnnn :)))) hayırlısıyla pozitif sonuçlanır inşallah... hangi merkeze gidiyosun tatlım.

Canm sende bursadanmisin hangi merkezde yqptrdin

Bursada acıbadem canım Şahin hocaya gidiyoruz bakalım hayırlısı sağol cnm isteyen herkesinki pozitif olsun inşaallah :)

Bursada acıbadem canım Şahin hocaya gidiyoruz bakalım hayırlısı sağol cnm isteyen herkesinki pozitif olsun inşaallah :) yeni üye olunca acaba yanlış yere mi yazdım diye ikinci kez yazdım kızlar kusura bakmayın ;)

merhaba kızlar bgn tedavime baslayalı 2 gün oldu. iğnelerle basladım.. bu igneyi kendim yaparken çok zorlanıyorum cesaretimi toplayamıyorum nerdeyse yarım saat elimde tutuyorum iğneyi... Şimdiden stres olmya basladım ben :18::18:
hayırlııs olsun canım inşş tedavin pozitifle sonuçlanır :16::16:alışrsın canım iğnelere sonra yapmaya heves edersin yumoşlar büyüdükçe:52::52::52::52::52:
ARKADAŞLAR bugün tarnsferimin 9.günü bekelyemeyip kan tahlili yaptım sonucum 158.80 doktorumu aradım 12. günümde tekrar test sonucumu istedi ama değerimin çok iyi olduğunu söylediii hemen sizinle paylaşmak istedim kızlar 9 gününde test yapanlar varmıydı içinizde değeri kaçtı varsa paylaşırsanız seviniirmm RABBİMM hepimizee pozitif sonuçlar nasip etsinn inşallahhh bugn kan sonucumu aldığımda dahiii hepimiz için dua ettim hayırlı sonuçlar dilıyorum arkadaşlar

:46:hayırlısı olsun canı tebrikler rabbim kucağına almayı nasip etsin inşş :16::16::16::16:
ben 8. günde kandan baktırdım 85.99 çıktı canım :26:senin değerin çok iyi çıkmış bence :52::52:

Bursada acıbadem canım Şahin hocaya gidiyoruz bakalım hayırlısı sağol cnm isteyen herkesinki pozitif olsun inşaallah :)

Canm merhaba sahin bey isinde cok iyi bi doktor bende onun hastasiyim 2. Tup bebek ilki kimyasal gebelik oldu dusuk yaptim ikinciyide eylul ayinda yaptrdik simdi 5 haftalik hamileyim. Ins seninde pozitif olur. Doktor cok iyi ve bilgili.

Canm merhaba sahin bey isinde cok iyi bi doktor bende onun hastasiyim 2. Tup bebek ilki kimyasal gebelik oldu dusuk yaptim ikinciyide eylul ayinda yaptrdik simdi 5 haftalik hamileyim. Ins seninde pozitif olur. Doktor cok iyi ve bilgili.

AYYY canım maşaallah çok sevindim allah saklasın evladını evet çok iyi bir doktor bizde çok sevdik amin inşaallah ilkinde tutar korkuyorum biraz ben :( transferde ertelenince hayırlısı bakalım

Back