2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

hayırlııs olsun canım inşş tedavin pozitifle sonuçlanır :16::16:alışrsın canım iğnelere sonra yapmaya heves edersin yumoşlar büyüdükçe:52::52::52::52::52:

:46:hayırlısı olsun canı tebrikler rabbim kucağına almayı nasip etsin inşş :16::16::16::16:
ben 8. günde kandan baktırdım 85.99 çıktı canım :26:senin değerin çok iyi çıkmış bence :52::52:

inşallah :31: inşallah saglıklı bi şelilde büyür yumoşlar.. rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin :109:

AYYY canım maşaallah çok sevindim allah saklasın evladını evet çok iyi bir doktor bizde çok sevdik amin inşaallah ilkinde tutar korkuyorum biraz ben :( transferde ertelenince hayırlısı bakalım

Ins tutar canm hic korkma stresten uzak dur mumkun oldugunca. Haberlerini bekliyrum canm smdk nasilsn transferin ne zamn olcak kismetse

Ins tutar canm hic korkma stresten uzak dur mumkun oldugunca. Haberlerini bekliyrum canm smdk nasilsn transferin ne zamn olcak kismetse

Şİmdi iyiyim cnm regl oldum şişliğim de indi çok şükür bir tane daha adet görecem kasım da olur herhalde transfer stres yapmamaya çalışıyorum ama oluyor işte sende bilirsin. Bizim işlerde karışık belki başka şehire taşınma ihtimalimiz var şu transfer olsaydı bir hayırlısı ile ona stres yapıyorum

pozitif sonuç alan arkadaşlarım kan testine hangi psikolojiyle gittiniz? Yani negatif'e hazırlanıp pozitif'e mi sevindiniz? yoksa tam tersi mi? Eşim o gün yanımda olamayacak kan testine tek başıma gitmek zorundayım :18: ama merak etmeyin ben şu an çalışmıyor olsamda daha önce yaptığım işten dolayı çok soğukkanlıyımdır :34: Yinede tecrübeleriniz bana ve sonuç bekleyen arkadaşlarıma da ışık tutacak:28:

Canım sende bursada yaptırıyorsun galiba oldu mu transferın allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah
ben ilk denememde negatif sonuç aldım ama aynı yerde olan dondurulmuşumu alıcam bikaç güne kadar... perşembe alıyorum inşallah, çözüldüğünde bir sorun olmazsa...

ben ilk denememde negatif sonuç aldım ama aynı yerde olan dondurulmuşumu alıcam bikaç güne kadar... perşembe alıyorum inşallah, çözüldüğünde bir sorun olmazsa...

Allahın izni ile bişey olmaz alırsın bebişini sımsıkı tutunur annesine inşaallah ...

kızlar sizlere sorum olucak doktoruma sormadım ama .. iğne kullnırken dikkat etmem gerekn şeyler var mı :26:

özel bişey yok canım anlatmışlardır zaten, göbüş deliğinin 2 parmak etrafı uygun yer, hafif bi kolonyalı pamukla temizle etini elinin arasına al batır iğnenin ucu tamamen girecek şekilde enjekte et çek :)

Evet tatlim çikolata kistim vardi ;) allahim yüzüme bakti kist alindi ve hamile kaldim ins. Bidaha yenilemez kistim. Canim msjlarini okurken kocaman gülümsedim ayni bende lucrin kullandim hastalandim(yapay olarak) tedaviye başladım bu esnada sol tarafim kistimin onceden oldugu yer hep agrirdi simdi bile sancim oluyor o bile kistimin tarafinda ;)
Bende bulanti olmuyordu canim ya ama lucrinin yan etkisi olabilir.insallah seninle gebeligin olusuncada konusmayi nasip eder allahim
persembe keseyi görmeye gidecegiz gun gecmek bilmiyor cok korkuyor ve endiseliyim aslinda allahim yüzümüze baksin ins. Bide hep soyluyorum burda tekrar edim ya halık ya bari ya musavvir bunlari surekli soyle ben duanin gucune inandim allahim geri cevirmedi
once olucagina bebeginin tutacagina inan basta bunu soyleyebilirim canim yumurtalarin iyi gelissin diye toplamama gunune gelene kadar incir ye yumurtalarin gelisimi iyi olsun bol su içmeye simdiden basla aklina gelenleri sor tatlim

ayy sagol canım, agzına saglık. bebısını gorcen persembe ayyy cok heyecanlıı :52: :nazar: ben daha ptesi alt tarafı e2 testı yaptırcam dıye pırpır ıcım, sankı kese gormeye gıdıyorum :9: canım benım kıstım duruyo,, doktor almak ıstemedı, 3.5 cm. ınsallllaahhh uslu durur orda, tedavıde sorun cıkarmaz. bugun sabah kasık agrım oldu 1-2 saat sıddetlı, sonra gectı. benım kıstte solda bu arada ;) cici kist uslu dur aman bıcı bıcı diye diye evcillestırdım kıstı :)

Soyledıgın duayı da okuyacagım canım. Allahıma guvenımle inancımla cok sukur pozitif girdim bu yola. esımı bıle yerı gelıyo ben telkın edıyorum. Dua gercekten bu surecte en guzel ilac. Ptesi test sonuclarımı alınca tekrar basını agrıtabılırım. Senin de guzel haberlerını beklıyoruz persembe :46:

bugun testi tekrarladım perşembe 11.7 çıkmıstı bugun 7. gunu transferimin bugun yaptırdım 35.7 çıkmış 3 kat artış göstermış 2 gunde nasıl sizce ?:18::18::18:

Uzun zamandır tüp bebek bölününü takip ettım sizinle ağladım güldüm güç aldım hepinizden şükür üye oldum ve yazıyorum şimdi. Bende eylülde başladım tüp bebeğe geçen sene yarım kalmıştı taşınma olayları yuzunden ve eşim varikosel ameliyatı olmustu bende de solda çikolata kisti vardı neyse rahim filmi bir sürü kontroller derken Eylülde basladık tedaviye. Eskişehirde oturuyoruz burda sadece tıp fak. de tüp bebek bölümü var bu yaz başı gözümü kararttım nerdeyse istanbula gidecektim eşimle biraz korktuk orda kimsemiz yok ailelerimizde uzakta Bursa en yakın yer dedik Bursada bir merkezde karar kıldık içimizede sindi Eskişehir de yumurta takibimiz yapıldı toplama işlemi 19 eylül de bursa da yapıldı operasyon ıyı gecti sonrasında ben ohhss oldum hafif olmasına rağmen 2 gün hastanede yattım :( tranferimiz 1.5 ay sonraya ertelendi doktor bu halde yapamam transferini daha da artar bu kadar emek ettin dedi indi şişliğim cok şükür bunda da bir hayır var dedik eşimle adetimin 21. günü bir iğne vurulacakmışım adetin ikinci günü kontrol sonrası allah izin verirse transfer Kasım ayına kalıyor benim hikayem de böyle Allah bu yolda emek veren herkese içinde bizede yardımcı olsun görüşmek üzere sevgiler....:3:

hosgeldın sahra. Benim de cıkolata kıstım var, solda 3.5 cm. laparoskopı dedı bı doktor olmadım, doktor degıstırıp tup ıcın yola cıktık. senin kıstının durumu nedır?? amelıyat oldun mu hıc tupe baslamadan??

canım azaldı ama devam edıyo ya hem kahve hem kırmızı kan gelıyo wcye gıttık çe lekelenmeye döndü yani çok şükür saol sen nasılsın canım:38:

cnm ben ptesi es vs. testlerım var ıgneye baslayacagım, onun heyecanındayım :18:
kanamanın azalmasına sevındım. bu arada doktora gorunme veya sorma ımkanın oldu mu, nedenıyle ılgılı bılgı alabıldın mı kanamanın??

Back