- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #6.681
ben soranus tayım canımmmCanm sende bursadanmisin hangi merkezde yqptrdin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben soranus tayım canımmmCanm sende bursadanmisin hangi merkezde yqptrdin
hayırlııs olsun canım inşş tedavin pozitifle sonuçlanıralışrsın canım iğnelere sonra yapmaya heves edersin yumoşlar büyüdükçe
hayırlısı olsun canı tebrikler rabbim kucağına almayı nasip etsin inşş
ben 8. günde kandan baktırdım 85.99 çıktı canım :26:senin değerin çok iyi çıkmış bence![]()
inşallahinşallah saglıklı bi şelilde büyür yumoşlar.. rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin :109:
AYYY canım maşaallah çok sevindim allah saklasın evladını evet çok iyi bir doktor bizde çok sevdik amin inşaallah ilkinde tutar korkuyorum biraz bentransferde ertelenince hayırlısı bakalım
ben soranus tayım canımmm
Ins tutar canm hic korkma stresten uzak dur mumkun oldugunca. Haberlerini bekliyrum canm smdk nasilsn transferin ne zamn olcak kismetse
ben soranus tayım canımmm
ben ilk denememde negatif sonuç aldım ama aynı yerde olan dondurulmuşumu alıcam bikaç güne kadar... perşembe alıyorum inşallah, çözüldüğünde bir sorun olmazsa...Canım sende bursada yaptırıyorsun galiba oldu mu transferın allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah
ben ilk denememde negatif sonuç aldım ama aynı yerde olan dondurulmuşumu alıcam bikaç güne kadar... perşembe alıyorum inşallah, çözüldüğünde bir sorun olmazsa...
kızlar sizlere sorum olucak doktoruma sormadım ama .. iğne kullnırken dikkat etmem gerekn şeyler var mı :26:
Evet tatlim çikolata kistim vardiallahim yüzüme bakti kist alindi ve hamile kaldim ins. Bidaha yenilemez kistim. Canim msjlarini okurken kocaman gülümsedim ayni bende lucrin kullandim hastalandim(yapay olarak) tedaviye başladım bu esnada sol tarafim kistimin onceden oldugu yer hep agrirdi simdi bile sancim oluyor o bile kistimin tarafinda
![]()
Bende bulanti olmuyordu canim ya ama lucrinin yan etkisi olabilir.insallah seninle gebeligin olusuncada konusmayi nasip eder allahim
persembe keseyi görmeye gidecegiz gun gecmek bilmiyor cok korkuyor ve endiseliyim aslinda allahim yüzümüze baksin ins. Bide hep soyluyorum burda tekrar edim ya halık ya bari ya musavvir bunlari surekli soyle ben duanin gucune inandim allahim geri cevirmedi
once olucagina bebeginin tutacagina inan basta bunu soyleyebilirim canim yumurtalarin iyi gelissin diye toplamama gunune gelene kadar incir ye yumurtalarin gelisimi iyi olsun bol su içmeye simdiden basla aklina gelenleri sor tatlim
Uzun zamandır tüp bebek bölününü takip ettım sizinle ağladım güldüm güç aldım hepinizden şükür üye oldum ve yazıyorum şimdi. Bende eylülde başladım tüp bebeğe geçen sene yarım kalmıştı taşınma olayları yuzunden ve eşim varikosel ameliyatı olmustu bende de solda çikolata kisti vardı neyse rahim filmi bir sürü kontroller derken Eylülde basladık tedaviye. Eskişehirde oturuyoruz burda sadece tıp fak. de tüp bebek bölümü var bu yaz başı gözümü kararttım nerdeyse istanbula gidecektim eşimle biraz korktuk orda kimsemiz yok ailelerimizde uzakta Bursa en yakın yer dedik Bursada bir merkezde karar kıldık içimizede sindi Eskişehir de yumurta takibimiz yapıldı toplama işlemi 19 eylül de bursa da yapıldı operasyon ıyı gecti sonrasında ben ohhss oldum hafif olmasına rağmen 2 gün hastanede yattımtranferimiz 1.5 ay sonraya ertelendi doktor bu halde yapamam transferini daha da artar bu kadar emek ettin dedi indi şişliğim cok şükür bunda da bir hayır var dedik eşimle adetimin 21. günü bir iğne vurulacakmışım adetin ikinci günü kontrol sonrası allah izin verirse transfer Kasım ayına kalıyor benim hikayem de böyle Allah bu yolda emek veren herkese içinde bizede yardımcı olsun görüşmek üzere sevgiler....
![]()
bugun testi tekrarladım perşembe 11.7 çıkmıstı bugun 7. gunu transferimin bugun yaptırdım 35.7 çıkmış 3 kat artış göstermış 2 gunde nasıl sizce ?:18::18::18:
artmış canım gözün aydın test gunu yıne takrarla bence![]()
sultan nasıl oldun? düzeldın mı? merak ettım
canım azaldı ama devam edıyo ya hem kahve hem kırmızı kan gelıyo wcye gıttık çe lekelenmeye döndü yani çok şükür saol sen nasılsın canım![]()
artmış canım gözün aydın test gunu yıne takrarla bence![]()