- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.621
ayrıca belirtiden bahseden arkadaşlar bu kadar erkenden nasıl belirti olabilir ki..transfer sonrası zaten 12.güne kadar bekleme daha hücre halinde ve bölünme aşamasında ben belirti olacağını sanmıyorum bu aşamada bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum..göğüslerde ağrı hassasiyet oluyor vet ama bu kullandığımız östojen ilacından kaynaklanıyor..8 ekim salı günü sonucu öğreneceğim Allahım hayırlısını versin hepimize..benim ikinci demem bu arada medicalpark bahçelievler.
İnşallah öyledirBuradaki arkadaşlık ve dayanışma beni çok etkiledi.Birbirinize moral vermeniz de öyle. Ben hiç stres yapmıyordum...ta ki bugüne kadar
sağol canım çok tşk ederim rabbim isteyen dileyen bekleyen herkeze nasip etsin inşşTebrikler allahım hayırlısı ile kucaginada almayıda nasip etsin inşAallah
bana da yapıldı canım transferimin 3. günüm de dr yapılmasını istedi e2 progesteron testinidoktorunuz kimdi?? size hiç e2 progesteron bakıldı mı??? herhangi bir aşamada kan testi yaptırdı mı size???? opu öncesi sonrası transferde....lütfen cevap verinn..
canım hiç üzülme o tek embriyon sana can olsun kan olsun inşş sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın seni1 saat önce transferim yapıldı. Çözülürlerken biri bozulmuş. Tek embriyo transfer ettiler. Üzüldüm sanki kendimi ikiye alıştırmışım. Sez. Olmak çok kötüAllah hepimizin hakkında hayırlısını versin
şimdiden hayırlısı olsun rabbim inşş nasip eder bebişlerini sana canımKızlar Merhaba :) ben siteye yeni üye oldum ilk denemem sorun çikolata kisti 1. Kalite 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi 26 Eylülde.8 Ekim test tarihim ancak benim hiççç belirtim yok şimdiden ümitsizim
etmezmiyim canım canı gönülden hepiniz için ediyorum bende olana kadar neler çektim neler yaşadım o günleri asla unutamam rabbim inşş bebişini sana nasip etmiştiramin canım çok sağol inşallah.dua et bana.hamilenin duasıkabul olurmuş:) Allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin:)bizim de evliliğimizin 4.yılı. Rabbim inşallah OL demiştir benim bebişlerime de :)
bende de öyle oluyodu canım ee olacak tabi o kadar yumurta toplandı hasar gördü orası gelip geçer o ağrılarhay allah razı olsun canımm yaaa yalnız benim özelliklle lavobaya giderken çok ağrım oluyooo sanki rahmim çatlayacak gibi merkezde kapalıı şimdi arayamıyorumm((normaldir umarım herseyyy bu arada benim transfer tarihim pzt olacakmışş cuma sabah toplandı pzt yapılacak..
Kızlar bugün benim transferden sonra 11. Günüm ama ben 1 gün daha dayanamayıp idarar testi yaptım( çooook silik hatta ben mi yanılıyorum diyorum.. Fotoğrafı yükleyip sormak istedim ama beceremedim...
kızlar bugün idrar testi yaptım negatiffffffffff.... 4.gün embriyosu benimki bugün 7.günüm
canım ya belki de daha erkendir kuzum ne yazacağımı bilemedim
O zamn bugunden sonrada stres yok canm dikkat et sadece agr is yapma dinlen ins pozitif sonucla gelirsn. Nerdensin canm hangi merkezde yaptrdn
iyide 7. gün çok erken değil mi???? benimkisi 5. gün embriyosu 10 gün sonraya test dedilerkızlar bugün idrar testi yaptım negatiffffffffff.... 4.gün embriyosu benimki bugün 7.günüm
moralim sıfır hiç zannetmiyorum kanda pozitif olacağını sanırım bu kezde olmadı:43
Çok erken yapmışsın canım :26: negatifi çağırma...İnşallah gününde pozitif çıkar da sen de bir daha kendini böyle üzmezsin
iyide 7. gün çok erken değil mi???? benimkisi 5. gün embriyosu 10 gün sonraya test dediler
moralim sıfır hiç zannetmiyorum kanda pozitif olacağını sanırım bu kezde olmadı:43
Çok erken yapmışsın canım :26: negatifi çağırma...İnşallah gününde pozitif çıkar da sen de bir daha kendini böyle üzmezsin
inşallah öyle olur ama insan çok kötü oluyo canım ya..iki tane transfer edilmişti.amaaa
inşLLh olumlu sonuç alırız Allahım bizede nasip eder anne olmayı..meraba :) benim de 8 ekim test günüm.inşallah olumlu sonuç alırız.buarada benm de ikinci denemem.
kızlar bugün idrar testi yaptım negatiffffffffff.... 4.gün embriyosu benimki bugün 7.günüm
inşallah öyle olur ama insan çok kötü oluyo canım ya..iki tane transfer edilmişti.amaaa
Bak sen böyle moralini bozarsan ben ağlarım ona göreİlk denemem ödüm kopuyo valla.buarada bana da 2 tane transfer edildi. Bir de ben burda kanda gebeliği tespit edilip halen idrarda çıkmayan okudum o yüzden hiiiç idrar testi yapmicam
öyle deme pozitif düşün idrarda çıkmayıp 5. gün sonra kanda gebelik çıkabilir...kan testim 5 gün sonra olmazsada olmaz hayırlısı olsun ama çok üzüldüm kandada negatifi görürsem inşallah toparlanabilirim
inşLLh olumlu sonuç alırız Allahım bizede nasip eder anne olmayı..
bu ne acele bu ne sabırsızlık...neden böyle erkenden yapıpta moralinizi bozuyorsunuz erkenden...şimdi kan testini yapacağın gün daha heyecanlı olacaksın..kendi kendinize yapmayın bu zulmü..bana kayınvalidem bundan 3 gün önce cuma günü test alayım test yap dedi bende hayır yapmam dedim erkenden neden moralimi bozayım dedim belki var ama erken olduğu için idrarda çıkmayacak ondan çok yıkımı ben yaşayacağım..
havva canım boşa üzme kendini idrarda herkezin çıkacak olsa idrar isterlerdi dimi sen duanı et bekle inşallah pozitifi göreceksin dualarım sizlerle
inşallah bitanem..bende hep dua ediyorum burdaki herkese benim olmasa bile rabbim sizinkileri size bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?