2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

valla bayagı azaldı işte pıhtılı geliyo böyle sümüksü sümüksü yogun kanamm geçti çok şükür bol dua edip yatıyorım ne yapimm:24::24:canım allah nasip edecekse eder sonuçta veren o alan o bizede anne babalıgı nasip et diye dua ediyorum yatıyorum :38:ama sana çok sevındım çok ümitsizdin tedavinin başında gördünmü çok şükür yeterinde hamile olmasını okadar çok istemiştim ki neysed onunda bı vaktı var demekkı allah tez vakıtte ona ve tüm isteyenlere versin inşallah:nazar:

aman ohhh çok şükür canım demek ki rabim dualarımız kabul etti yok sayıcak kadar kalmış kanamam iş o da bugüb yarın hiç kalmaz :16:rabbim bebişlerini sana bağışlasın kuzum :52::52:
umutsuzdum canım çünkü kaç yıl oldu hep negatif hep hüsran kalıyodu bana tabi herşey yine Allahtan acaba bu kezde mi öyle olur dedim öyle çok korkuyodum ki negatif sonuç almaktan inan ki benim içim rabbim bi mücize nasip etti :16::16::16:
benim rahimim baya bi hasar gördü canım sezaryen oldum sağ tüp alındı rahimin şekli buzuktu oda düzeltildi laparoskopi oldum histereskopi oldum yani görmediğim şey kalmamıştı ama herşey rabbimden çok şükür allahıma bu günleri gösterdği için :16::16::16:

inşş yeterciği de kavuşacak allahın izniyle bi gün bebişine rabbim çok büyük dermansız dert vermesin hiç bir kuluna :50:

Öncelikle sultanım kanamanın azalmasına cok sevindim ins tamamen geçecek demiştim sana bebisine dokun onu sevdiğini söyle allah kolaylık versin canım

Elif sanırım halsizlik başladı sende hadi hayırlı olsun..ben artık bitsin istiyorum :( bitmiyo daha 1 ayım var en az..

saol canım allah razı olsun çok şükür iyi diyim iyi olim yaa ne yapalım duadan baska yapacak birşey yokki:50:

aman ohhh çok şükür canım demek ki rabim dualarımız kabul etti yok sayıcak kadar kalmış kanamam iş o da bugüb yarın hiç kalmaz :16:rabbim bebişlerini sana bağışlasın kuzum :52::52:
umutsuzdum canım çünkü kaç yıl oldu hep negatif hep hüsran kalıyodu bana tabi herşey yine Allahtan acaba bu kezde mi öyle olur dedim öyle çok korkuyodum ki negatif sonuç almaktan inan ki benim içim rabbim bi mücize nasip etti :16::16::16:
benim rahimim baya bi hasar gördü canım sezaryen oldum sağ tüp alındı rahimin şekli buzuktu oda düzeltildi laparoskopi oldum histereskopi oldum yani görmediğim şey kalmamıştı ama herşey rabbimden çok şükür allahıma bu günleri gösterdği için :16::16::16:

inşş yeterciği de kavuşacak allahın izniyle bi gün bebişine rabbim çok büyük dermansız dert vermesin hiç bir kuluna :50:

allaha çok şükür ol dedikten sonra olmayacak yok bende histereskopi oldu rahım basıkmış ama doktor düzeltmemiş korkmuş bnde de rahım agzı yetmezlıgı var rahım boynu kısaymış yaa bnmde her yönden riskli kan pıhtılaşması var varda var yanii

ay kızlar bende ki bu belirtiler gebelikten dimi ama.......ay ne salağım...ama gerçekten çok erken başladı...aslında ilk gebeliğimde de erken başlamıştı ;şimdi düşündümde .....bende gece uyuyamadım oğlan durmadı uykusuzluktan felan sanıyorum...çok daa cıkıyorum 2 saate bir yemek yemek istiyorummm böyle giderse fena kılo alcam aldım da tedavi aşamasında zaten.

allaha çok şükür ol dedikten sonra olmayacak yok bende histereskopi oldu rahım basıkmış ama doktor düzeltmemiş korkmuş bnde de rahım agzı yetmezlıgı var rahım boynu kısaymış yaa bnmde her yönden riskli kan pıhtılaşması var varda var yanii

öyle bitanem rabbim istedikten sonra olmayacak hiç bişey yok:16:senin de başından çok şeyler geçmiş canım bunlar hep bizim için birer sınavdı aslında rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş rabbim bana daha çok yalvarsın diye :16:

rabbimden tek istediğim bu kez hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almayı inşş allahım bukez gösterir o günleri canım :16:

ay kızlar bende ki bu belirtiler gebelikten dimi ama.......ay ne salağım...ama gerçekten çok erken başladı...aslında ilk gebeliğimde de erken başlamıştı ;şimdi düşündümde .....bende gece uyuyamadım oğlan durmadı uykusuzluktan felan sanıyorum...çok daa cıkıyorum 2 saate bir yemek yemek istiyorummm böyle giderse fena kılo alcam aldım da tedavi aşamasında zaten.

sen bebiş belirtileri göstermeye erkenden başlamış canım :21::21::21:kişiye göre değişir bu belirtiler canım kendine dikkat et yorma fazla :34::34:

anhedoni canım ne olur uzme kendini 12. günü bekle bakalım ilaçlarınıda bırakma sakın sonuç kesinleşsin. Bide gebelik aşısı varmış onu araştır iyice Allahım benim kadar bekletmesin seni.Her zaman dua edicem senin ve diğer arkadaşlarım için. Ben maddi şartlardan dolayı çok bekledim ama sen bak erkenden başlamışsın tedaviye yeter ki peşine düş ben çevremde kaç kişi tanıyorum maddi sorunlar yüzünden devlette dahi tüp bebek yaptıramayan

canımsın çok teşekkür ederim..Allah sizin gebeliklerinizde sorun yaşatmasın sağ sağlim alın bebelerinizi kucağınıza inşallah...ben daha başındayım 2. de daha tecrübeli olacam inşallah..

dün beni de dr aradı değeri beğenmiş beni de tebrik etti öyle duygulandım ki :14::14::14::14::14:rabbim herkeze bu duyguları yaşatsın inşşş :16::16::16::16:
pzt yine kan testi e2 ve progesteron bakılmasını istedi inşş kan değerim 2 ye katlanır :18::18:

canım biraz geç oldu ama çok tebrik ediyorum Allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin..her şey iyi gider inşallah...

canım biraz geç oldu ama çok tebrik ediyorum Allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin..her şey iyi gider inşallah...

çok sağol kuzum benim amiiiiin bitanem rabbim inşş kucağıma almayı nasip eder :16::16:
senin sonuç için de çok üzüldüm bitanem kısmet değilimiş rabbim inş senin de yüzünü güldürsün :16::16:

doktorunuz kimdi?? size hiç e2 progesteron bakıldı mı??? herhangi bir aşamada kan testi yaptırdı mı size???? opu öncesi sonrası transferde....lütfen cevap verinn..

1 saat önce transferim yapıldı. Çözülürlerken biri bozulmuş. Tek embriyo transfer ettiler. Üzüldüm sanki kendimi ikiye alıştırmışım. Sez. Olmak çok kötü :( Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin :(

ben folicasit esterofem ve progynex kullanıyorum gunde 1 tane clexanla coraspirin jeli kestii kanama kesilince onlara geri devam edecekmişim sanada çok geçmiş olsun e senn düşük tehlıkenı nerden bıldı kanaman yoksa birde o igne kaç ml pronto depan yazarmısın aynımı bnm ıgneyle içerigi ona bakacm

Canm beni ultrasona soktu doktr dusuk tehliken var dedi proluton depanin 500 mg verdi haftada vuruncan dedi. Sen nasil oldun canm

sana transfer yapıldımı? kçıncı günündesin?yapıldıya hamişde olabilirsin ondan da böyle olablir

sen yine de 12.gün git bi kan ver ....yine olumsuz olursa bir daha ki denemende merkezini doktorunu değiştir ama asla pes etme

evet cnm yapıldı 9.gündeyim transferin :) yaaa hem idrarım kokuyor hemde ayaklarım feci üşüyor ısınmıyor ilk defa böle bişi yaşıyorum anlamadım :)) inş. belirtidirrrr

1 saat önce transferim yapıldı. Çözülürlerken biri bozulmuş. Tek embriyo transfer ettiler. Üzüldüm sanki kendimi ikiye alıştırmışım. Sez. Olmak çok kötü :( Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin :(
Sükür ki bi tanesi yasıyormuş hepsi bozulan arkadaslarımız oldu hayırlı olsun ins tutunur bebisin
evet cnm yapıldı 9.gündeyim transferin :) yaaa hem idrarım kokuyor hemde ayaklarım feci üşüyor ısınmıyor ilk defa böle bişi yaşıyorum anlamadım :)) inş. belirtidirrrr

Benim de en belirgin özelliğim ayaklarımın usumesiydi ben bunu bi belirti oldugunu bilmiyodum hala da üşüyor ;)

Sükür ki bi tanesi yasıyormuş hepsi bozulan arkadaslarımız oldu hayırlı olsun ins tutunur bebisin

Benim de en belirgin özelliğim ayaklarımın usumesiydi ben bunu bi belirti oldugunu bilmiyodum hala da üşüyor ;)

Çok teş ederim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

yaaa gerçektenmi ayy hadi inş. öyledir ya gece bile uyanıyorum çorapla yattığım halde vucudum üşümüyor ama ayaklarım buz bi ısıtamadım

Back