- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #6.581
valla bayagı azaldı işte pıhtılı geliyo böyle sümüksü sümüksü yogun kanamm geçti çok şükür bol dua edip yatıyorım ne yapimmcanım allah nasip edecekse eder sonuçta veren o alan o bizede anne babalıgı nasip et diye dua ediyorum yatıyorum
ama sana çok sevındım çok ümitsizdin tedavinin başında gördünmü çok şükür yeterinde hamile olmasını okadar çok istemiştim ki neysed onunda bı vaktı var demekkı allah tez vakıtte ona ve tüm isteyenlere versin inşallah
![]()
aman ohhh çok şükür canım demek ki rabim dualarımız kabul etti yok sayıcak kadar kalmış kanamam iş o da bugüb yarın hiç kalmaz
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
umutsuzdum canım çünkü kaç yıl oldu hep negatif hep hüsran kalıyodu bana tabi herşey yine Allahtan acaba bu kezde mi öyle olur dedim öyle çok korkuyodum ki negatif sonuç almaktan inan ki benim içim rabbim bi mücize nasip etti
benim rahimim baya bi hasar gördü canım sezaryen oldum sağ tüp alındı rahimin şekli buzuktu oda düzeltildi laparoskopi oldum histereskopi oldum yani görmediğim şey kalmamıştı ama herşey rabbimden çok şükür allahıma bu günleri gösterdği için
inşş yeterciği de kavuşacak allahın izniyle bi gün bebişine rabbim çok büyük dermansız dert vermesin hiç bir kuluna
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)