2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

benim 6 yumurtam vardı son ana kadar canım transfer anında 4 ü kötü (2. kalite ) 2 si 1.kaliteydi dondurmaya bile kalmadı malasef ama çok şükür sonu iyi oldu ihtiyaç olmaz inşallah tekrar allahım yüzüme baktı resmen ilk denemem sorunlar vs

canım benim transferim de yarın olucak, saat 4 de. inşallah iyi sonuçlar alırız...

amin canım :)) çok mutluyum çok heyecanlıyım... tüpün içinde döllenmiş yumurtalarımı düşündükçe mutluluğum kat kat artıyo :) yarın görüşmek üzere ben banyo yapıp yatıcam biraz dinleneyim

hepinize iyi geceler... bizim için dua edin hamişler :))

aç tok farketmiyo canım 2 saat falan yatırıyolar beni 1 saat yatırmıştılar geçen yıl... bol bolsu iç sıkışık olunca bebek daha iyi tutunuyomuş öyle duymuştum

Sıkışıklıktan kastın sanırım işlem öncesi değil mi? İşlem sonrası tuvalete gitmek zorunda kalırsın kesin. Sonra da su içmeye devam mı etmek gerekiyor acaba

ama katı şeyler yemeyin çorba için 2 tabak için yanınıza kuru yada yaş incir ve kayısı, taze ceviz alın. çok acıkıyor insan ama en önemlisi transfer den çıkınca kabız olunuyor ve ıkınmak istemeyen, buna korkan olacak. hepimiz kabız olduk. ben ilk konduğu gün transfer sonrası yemek yedim, kabız oldum ve eve gidince tuvaletde hafif ıkındım. detaylı olarak o günü yazılarımdan bulabilirsiniz

merhaba arkadaşım ben yeniyim buralarda bizde inşallah tüp bebek tedavisine başlıcaz kurban bayramı sonrası benim yaşım 21 ve eşim ile evleneli 2 yıl doldu bir problem olmaz dimi ist zeynep kamil hastenssinde başlıcaz allahın izni ile

hoş geldin aramıza sende benm gbi çok gençmişsin en genç biziz sanırımm hadi hakkında hayırlısı canım inşallah erken yasta anne oluruz

inşallah bir sorun olmaz ve hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın canım. çok gençsin daha, inşallah ilk denemede sonuç alırsın. sizdeki sorun ne? bir de, geriye doğru sayfaları oku, bizler hamile kalırken neler yaptık neler yaşadık, onları oku, ne yedik içtik, nelere korktuk, nasıl tedavi gördük, mutlaka oku canım benim, çok faydalı şeyleri yazdık tüm forum. tekrar hayırlısı olsun, Allah sanada güzel hayırlı akıllı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

kızlar bişey sorcam yardım edin bana telaş başladı :)) yarın aç tok gitmem farkeder mi? bir de transferden sonra klinikde ne kadar yatırıyorlar?
tok gidilıyor transfere zaten tıka basa yemesin heyecandan.transferden sonra ben 3 saat kaldım hastanede gitmedim hastane özeldi kalabalıkta değildi yattım devamlı...transferden önce idrara sıkış diyecekler sana olabildiğince dayanabildiğince çok sıkış...ben sonda taktırdım transferden hemen sonra daha masadayken takıldı boşaltıldı idrarım ok rahatladım sende taktır ve tuvalete 1 saaat feln gitme.haydi hayırlarla sonuçlansın.
aynen bende evin içinde gezinıorum bende.bnm bir tane oğlum var zaten yatmak kolay olmuyor onunla.ya belirti olsa bi dert olmsa bi dert.inan her 2 ucuda b... değnek misali her seyi kafaya takıoruz. bugün 7.günümüz .hayırlısı olsun .peki senin ilk bebeğinmi olacak.

günaydın şekerler.... işler yoğun olduğundan pek takip edemiyorum, inci ve hasretim transferlerini olacaklardı sanırım.... hayırlısı olsun arkadaşlar, bebişler göbişlerde artık; tüm hamile haklarına yaklaşık iki hafta boyunca tamamen sahip olduğunuzu unutmayın, inşallah Rabbim 9 ay aynı haklara sahip olmanızı nasip eder :)))))))

Ayyyy bende çok gaza geldim hadi ameliyatını ollll iki ay sonra felan ice hoooppppp göbüşeee inşşşşş aaannnaaaammmmmm

şekerim dün gittim muayenemi oldum, bi sıvı verdiler alttan ve miyomun yeri, rahme baskı yapıp yapmadığını böyle baktılar. baskı yapmıyormuş... ultrasonda görüp de takıldığım gibi değil dedi, almak seni sadece daha fazla yorar şu an bi zararı yok dedi, hatta almak daha büyük sorunlara yol açabilirmiş çünkü bulunduğu yer, alırken rahim zarına zarar verebilirmiş.... bunu eşim dışında kimse bilmiyor şekerler bayramdan önceki hafta transferim olacak inşallah :)))) ilaçlarıma başladım bugün, dolayısıyla alınmayacak... estrofom almaya başladım, 5 ekimde muayene var, herşey yolunda giderse bayram öncesi ice bende olcak....

hakkında hayırlısı olsun canım

rica ederim canım Rabbim yardım etsin hepimize seninle yine konuşuruz zaten bak iyi oldu doktorumuzun aynı olması bütün gelişmelerimizi paylaşırız

Canimmm evettttt paylasirizzz herseyimiziiii,, bugunkiiii embriyooo transferinde rabbim senle olsun,, bebislerin sana sıkı sıkı tutunsunlarrrrr,,,,, heyecanlaaaaa bugun nasil gectigini anlatmani merakla beklicemmmmmm....

canım hadi sennde güldür bizi seni ayrı bi merak ediorum cünkü varikosel topiğinden tanıorum seni

cnm allahım inşallah sizlerede verir en kısa zamanda.evet varikosel topiğindeniz sen ben gogi. varikosel ameliyatı olduk.keçiboynuzu kürü vitaminler neler yapmadık neler.ama nasip böyleymiş..allahım hayırlısını versin yeterki.

amayacım rabbim hayırlısını versin güzelim

ne farkeder ki cnm sonuçt a şu an hamilesin tadını çıkarr

evet cnm eski akadaşız.azmı mücadele ettik neler neler yapmadıkki:)allahım inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin cnm.çok değişik bir duygu..

canım benim ilk bebeğim olucak rabbim nasip ederse 3 yııllık evliyim bu ilk denememiz rabbim hayırlısını versin hepimiz için bir tane oğlum var demişsin o normal yolla mı olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…