- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.641
kuzum darısı başına olsun inşallah
Allah razı olsun canım, bugün aradılar yarın 4 de transfer olucak. 4 embriyo var, 3 tanesi iyiymiş, 3.gün embriyosu...
esin hanımla tanıştım, hoş bi bayan.
bu arada arzu hoca yokmuş, transferi nurettin bey yapıcak. 3 transfer yapalım dedi doktorum ama bilmiyorum..hayırlısı canım
senin kaç yumurta ve embriyo vardı kaçı transfer oldu?
kızlar bişey sorcam yardım edin bana telaş başladı :)) yarın aç tok gitmem farkeder mi? bir de transferden sonra klinikde ne kadar yatırıyorlar?
canım benim transferim de yarın olucak, saat 4 de. inşallah iyi sonuçlar alırız...
canım benim transferim de yarın olucak, saat 4 de. inşallah iyi sonuçlar alırız...
aç tok farketmiyo canım 2 saat falan yatırıyolar beni 1 saat yatırmıştılar geçen yıl...bol bolsu iç sıkışık olunca bebek daha iyi tutunuyomuş öyle duymuştum
ama katı şeyler yemeyin çorba için 2 tabak için yanınıza kuru yada yaş incir ve kayısı, taze ceviz alın. çok acıkıyor insan ama en önemlisi transfer den çıkınca kabız olunuyor ve ıkınmak istemeyen, buna korkan olacak. Hepimiz kabız olduk. Ben ilk konduğu gün transfer sonrası yemek yedim, kabız oldum ve eve gidince tuvaletde hafif ıkındım. Detaylı olarak o günü yazılarımdan bulabilirsiniz
merhaba arkadaşım ben yeniyim buralarda bizde inşallah tüp bebek tedavisine başlıcaz kurban bayramı sonrası benim yaşım 21 ve eşim ile evleneli 2 yıl doldu bir problem olmaz dimi ist zeynep kamil hastenssinde başlıcaz allahın izni ile
merhaba arkadaşım ben yeniyim buralarda bizde inşallah tüp bebek tedavisine başlıcaz kurban bayramı sonrası benim yaşım 21 ve eşim ile evleneli 2 yıl doldu bir problem olmaz dimi ist zeynep kamil hastenssinde başlıcaz allahın izni ile
tok gidilıyor transfere zaten tıka basa yemesin heyecandan.transferden sonra ben 3 saat kaldım hastanede gitmedim hastane özeldi kalabalıkta değildi yattım devamlı...transferden önce idrara sıkış diyecekler sana olabildiğince dayanabildiğince çok sıkış...ben sonda taktırdım transferden hemen sonra daha masadayken takıldı boşaltıldı idrarım ok rahatladım sende taktır ve tuvalete 1 saaat feln gitme.haydi hayırlarla sonuçlansın.kızlar bişey sorcam yardım edin bana telaş başladı :)) yarın aç tok gitmem farkeder mi? bir de transferden sonra klinikde ne kadar yatırıyorlar?
aynen bende evin içinde gezinıorum bende.bnm bir tane oğlum var zaten yatmak kolay olmuyor onunla.ya belirti olsa bi dert olmsa bi dert.inan her 2 ucuda b... değnek misali her seyi kafaya takıoruz. bugün 7.günümüz .hayırlısı olsun .peki senin ilk bebeğinmi olacak.bu gün kasıklarımda ağrı ara ara oldu canım yatmıyorum evin içinde geziniyorum yada oturuyorum ama yere asla eğilmemeye çalışıyorum ağır zaten kaldırmıyorum yavaş hareket etmenin kandolaşımını sağladığından embriyolara iyi geldiğini duymuştum öyle yapıyorum ama 2 günden beri sonuç beklemenin verdiği sıkıntı ve sinir harbi yaşadım hiç belirti olmayınca herhalde olmadı tedirginliği sen ne durumdasın canım içim çok doluymuş döküldüm bir an
Ayyyy bende çok gaza geldim hadi ameliyatını ollll iki ay sonra felan ice hoooppppp göbüşeee inşşşşş aaannnaaaammmmmm
günaydın şekerler.... işler yoğun olduğundan pek takip edemiyorum, inci ve hasretim transferlerini olacaklardı sanırım.... hayırlısı olsun arkadaşlar, bebişler göbişlerde artık; tüm hamile haklarına yaklaşık iki hafta boyunca tamamen sahip olduğunuzu unutmayın, inşallah Rabbim 9 ay aynı haklara sahip olmanızı nasip eder :)))))))
şekerim dün gittim muayenemi oldum, bi sıvı verdiler alttan ve miyomun yeri, rahme baskı yapıp yapmadığını böyle baktılar. baskı yapmıyormuş... ultrasonda görüp de takıldığım gibi değil dedi, almak seni sadece daha fazla yorar şu an bi zararı yok dedi, hatta almak daha büyük sorunlara yol açabilirmiş çünkü bulunduğu yer, alırken rahim zarına zarar verebilirmiş.... bunu eşim dışında kimse bilmiyor şekerler bayramdan önceki hafta transferim olacak inşallah :)))) ilaçlarıma başladım bugün, dolayısıyla alınmayacak... estrofom almaya başladım, 5 ekimde muayene var, herşey yolunda giderse bayram öncesi ice bende olcak....
ben 1 tane istiyorum doktroum ısrarla 3 tane diyo. ben de anlamadım
rica ederim canım Rabbim yardım etsin hepimize seninle yine konuşuruz zaten bak iyi oldu doktorumuzun aynı olması bütün gelişmelerimizi paylaşırız
canım hadi sennde güldür bizi seni ayrı bi merak ediorum cünkü varikosel topiğinden tanıorum seni
günaydın şekerler.... işler yoğun olduğundan pek takip edemiyorum, inci ve hasretim transferlerini olacaklardı sanırım.... hayırlısı olsun arkadaşlar, bebişler göbişlerde artık; tüm hamile haklarına yaklaşık iki hafta boyunca tamamen sahip olduğunuzu unutmayın, inşallah Rabbim 9 ay aynı haklara sahip olmanızı nasip eder :)))))))
şekerim dün gittim muayenemi oldum, bi sıvı verdiler alttan ve miyomun yeri, rahme baskı yapıp yapmadığını böyle baktılar. baskı yapmıyormuş... ultrasonda görüp de takıldığım gibi değil dedi, almak seni sadece daha fazla yorar şu an bi zararı yok dedi, hatta almak daha büyük sorunlara yol açabilirmiş çünkü bulunduğu yer, alırken rahim zarına zarar verebilirmiş.... bunu eşim dışında kimse bilmiyor şekerler bayramdan önceki hafta transferim olacak inşallah :)))) ilaçlarıma başladım bugün, dolayısıyla alınmayacak... estrofom almaya başladım, 5 ekimde muayene var, herşey yolunda giderse bayram öncesi ice bende olcak....
cnm allahım inşallah sizlerede verir en kısa zamanda.evet varikosel topiğindeniz sen ben gogi. varikosel ameliyatı olduk.keçiboynuzu kürü vitaminler neler yapmadık neler.ama nasip böyleymiş..allahım hayırlısını versin yeterki.
bende aynı sekıldeyım eskı arkdaslıklarımız farklı canım ogunlerı cok zor atlattık daha cok kısı vardı kımse gırmıyor sanırım artık hamıle olanlar zaten topık degıstırdı :) bız kaldık burda :) ınsallah akmelek te guzel haber verıcek bızlere
tok gidilıyor transfere zaten tıka basa yemesin heyecandan.transferden sonra ben 3 saat kaldım hastanede gitmedim hastane özeldi kalabalıkta değildi yattım devamlı...transferden önce idrara sıkış diyecekler sana olabildiğince dayanabildiğince çok sıkış...ben sonda taktırdım transferden hemen sonra daha masadayken takıldı boşaltıldı idrarım ok rahatladım sende taktır ve tuvalete 1 saaat feln gitme.haydi hayırlarla sonuçlansın.
aynen bende evin içinde gezinıorum bende.bnm bir tane oğlum var zaten yatmak kolay olmuyor onunla.ya belirti olsa bi dert olmsa bi dert.inan her 2 ucuda b... değnek misali her seyi kafaya takıoruz. bugün 7.günümüz .hayırlısı olsun .peki senin ilk bebeğinmi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?