2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Basın sagolsun canım allah cennette kavuştursun.. Dedigin gibi ölüm yanıbaşımızda ama hiç yakın hissetmiyoruz gelince sasiriyiruz..

Takma kafana bebeklerine sımsıkı tutun onları sev oksa :) insallah ikisi de sana sımsıkı tutunur.

canım üzüldüm ama Rabbimizin bir bildiği vardır... veee rabbim karnındakilere sağlık ve güç versin sanada sımsıkı tutunsunlar inşallahhh sakın stres yapma ve yeğenlerimize iyi bak

hadi gözün aydın... o saydıklarında hepimizin hayali bitanem inşallah gerçek olur ama bak bu topik çok uğurlu teker teker hamiş haberi alıyoruz... Allah yardımcımız olsun ve bizi bir başımıza bırakmasın

canlar bende haYIRlısıyla aldım bebişlerimi göbüşüme 8 ekim test tarihimiz..
bebişlerimin malesef 2si 1.kal,iteyken 1ila2 arası dedi embriyologumuız 1taneside cok şükür iyi...
3ü de tr<nsfer edildi sansı arttırmak için umarım hayırlı haberlerle dönerim aranıza

yarın kısmetse transferim var ve 2 tane 1. kalite embiriyo transferim olucak Allah nasip ederse, 3. gün embriyosuyla gebe kalan varmıydı bu formda yardım edin nolur ya çok panik yaptım...

Merhabalar havva bende medical park bahçelievlerde yaptırmaya başladım şuan iğne oluorum,,, ama bana sadece 1embriyo transferi yapabildiklerini sölediler yani 35yaş üstü 2 embriyo transfer yapabildiklerini sölediler siz 35yaştan büyükmüsünüzz :44: bana cevap verirsen çokkkk sevinirimmmmmmm

cnm transferin hayırlı olsun inşlh meleğin seninle 9 ay kalır sonra da kucağında koklarsın kokusunu inşlhhh güzelim

canım hayırlı olsun bebişin bir ömür senle olsun inşallah takılma öyle bir iki diye allah verecek olduktansonra farkedermi 1. 2. kalitesi allah gönlüne göre versin
bu arada dansözlerin rezervasyonunu yaptır bak pazartesi bnm test tarihim yada bir saz çalan bul agıt yakmayı iyi bilsin ama

Son düzenleme:
Kizlar bnim de transferim oldu bugun cok sukur cok ii gecti. Embriyomuzu doktor cok bgendi kabugundan cikmak uzere oylece bekliyormus annesini)

Pozitif sonuc alan elmaveturta ve akmelek arkadaslar cok sevindim darisi basimiza. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..

ederim canım etmez miyim inşallah hayırlısıyla olur kaç embriyo transfer edecekler bir bilgin varmı ? esin hanım var embiryolog çok tatlı genç bi bayan tanıştın mı

Kızlar pozitif haberlerinizi okudum tek tek alıntı yapamıyorum şu an bi koşu tebrik etmeye geldim Rabbim sağlıklı gebelikler versin.
Darısı ben dahil tüm isteyen arkadaşlarımıza olsun inşallah...
İzninizle azcık havai fişek patlatıp gidicem
Eki Görüntüle 815091 Eki Görüntüle 815089 Eki Görüntüle 815091 Eki Görüntüle 815089 Eki Görüntüle 815091 Eki Görüntüle 815089 Eki Görüntüle 815091 Eki Görüntüle 815089 Eki Görüntüle 815091 Eki Görüntüle 815089 Eki Görüntüle 815091 Eki Görüntüle 815089

Allah hayırlı eylesin canım, sizin güzel haberlerinizi duyunca sanki kendi haberim gibi çok seviniyorum. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım...

ederim canım etmez miyim inşallah hayırlısıyla olur kaç embriyo transfer edecekler bir bilgin varmı ? esin hanım var embiryolog çok tatlı genç bi bayan tanıştın mı

Allah razı olsun canım, bugün aradılar yarın 4 de transfer olucak. 4 embriyo var, 3 tanesi iyiymiş, 3.gün embriyosu...
esin hanımla tanıştım, hoş bi bayan.

bu arada arzu hoca yokmuş, transferi nurettin bey yapıcak. 3 transfer yapalım dedi doktorum ama bilmiyorum..hayırlısı canım

senin kaç yumurta ve embriyo vardı kaçı transfer oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…