- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.521
ben öğlene doğru geldim eve aslında ama moralim bozuk biraz, 5 embriyomuz vardı ya 3ü ölmüş :/ 2sini aldım geldim dondurmak için hiç kalmadı hayırlısı
umarım hasretimden daha keyifli haberlerle gelir :)
buarada hamişlere tebrikler, allah tamamına erdirsin, allah isyen herkese anne olmayı nasip etsin, emeklerimizi boşa çıkartmasın yüzümüzü güldürsün tez zamanda inşallah :*
ben öğlene doğru geldim eve aslında ama moralim bozuk biraz, 5 embriyomuz vardı ya 3ü ölmüş :/ 2sini aldım geldim dondurmak için hiç kalmadı hayırlısı
umarım hasretimden daha keyifli haberlerle gelir :)
buarada hamişlere tebrikler, allah tamamına erdirsin, allah isyen herkese anne olmayı nasip etsin, emeklerimizi boşa çıkartmasın yüzümüzü güldürsün tez zamanda inşallah :*
cumartesi günü yumurtalarım toplanıyor bugün kan almışlardı benden hormonlarıma bakmak için bi aksilik varmı diye ve az önce aradılar bir sorun yokmuş güzel çıkmış.. bugün çatlatma iğnenizi olun cumartesi günün görüşürüz dediler... hayırlısı ile bende bebeklerimi alıp geldiğim günleri sonrasında test yaptırdığımda pozitif değerlerimi sonrasında karnım büyüdükçe yeşeren mutluluğumu sonrasında kucağıma aldığımda yaşayacağım o eşsiz anı istiyorummmm
bana saati söylemek için sora arayacaklarını söylediler daha aramadılar.. medical park bahçelievlerde... yaptırıyorum
Canm hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin bebislerini darisi benm basima sonucum yukselmesi icn dua et bol bol hamilenin duasi kabul olurmus. Senin icin cok sevindm tatlm
yarın kısmetse transferim var ve 2 tane 1. kalite embiriyo transferim olucak Allah nasip ederse, 3. gün embriyosuyla gebe kalan varmıydı bu formda yardım edin nolur ya çok panik yaptım...
cnm transferin hayırlı olsun inşlh meleğin seninle 9 ay kalır sonra da kucağında koklarsın kokusunu inşlhhh güzelimcanlar bende haYIRlısıyla aldım bebişlerimi göbüşüme 8 ekim test tarihimiz..
bebişlerimin malesef 2si 1.kal,iteyken 1ila2 arası dedi embriyologumuız 1taneside cok şükür iyi...
3ü de tr<nsfer edildi sansı arttırmak için umarım hayırlı haberlerle dönerim aranıza
canlar bende haYIRlısıyla aldım bebişlerimi göbüşüme 8 ekim test tarihimiz..
bebişlerimin malesef 2si 1.kal,iteyken 1ila2 arası dedi embriyologumuız 1taneside cok şükür iyi...
3ü de tr<nsfer edildi sansı arttırmak için umarım hayırlı haberlerle dönerim aranıza
canım benimde yarın transferim var çok heycanlıyımmmm
cnm transferin hayırlı olsun inşlh meleğin seninle 9 ay kalır sonra da kucağında koklarsın kokusunu inşlhhh güzelim
kızlar elim ayağım titiriyor..sonucum geldi 215,64 allahım şoktayım.sanırım hamileyim....
çok iyi canım sevindim inan, inş problemsiz bi şekilde gebelik dönemlerini de atlatırsın, Allah yardımcın olsun.
Benim de cumartesi ya da pazar günü transfer yapılacak, 4 embriyo var şuan, bize de dua et inş.
kayseride mi yaşıyosun canım?
kızlar hepinize ayrı ayrı çok çokkkkk teşekkür ederim.iyiki sizler varsınız.ilk sizinle paylaştım haberimi:)ama hala şoktayım:))rabbim bu yolda uğraşan dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah....inşallah sizlerinde güzel haberlerini duymayı nasip etsin rabbimm.
canım 50 kere cevap yazdım telefondan gönderemdim anca evde pc yi actımcookkkk sevindim allahım saglıkla kucagına aldırsın bunlar kesin 2 yada 3 üz kac embriyon vardı
ederim canım etmez miyim inşallah hayırlısıyla olur kaç embriyo transfer edecekler bir bilgin varmı ? esin hanım var embiryolog çok tatlı genç bi bayan tanıştın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?