2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

amin insaallah ...aaaa gözünüz aydın Rabbim hayırlı evlat eylesin her iki cihanda da. kucağınız hayırlı evlatlarla dolsun insaallah tekrardan gözünüz aydın...

güzel sözlerin ve temennilerin için sağol canım.Allah razı olsun.inşallah sende hayırlısı ile bebeklerini kucağına alırsın.bence dr.una güven.o alalım diyorsa aldır.benim poliplerimi dr. almadan başlamayalım tutmaz ,önce rahmi hzırlayalım dedi.bir adet oluyordum 15 gün ,havlular koyuyorum ,ciddi anemiydim.drlar biliyorlar.rahmim o kadar kalındı ki,polip aldı ,rahmimi inceltti.herşeyimi hazırladı ve bei dinlendirdi.tatil falan yaptım 2 ay sonra tüp bebeğe başladık.üstelik erken menopoz ve yumurta sayımda azalma vardı.bitti biticek gibiydi.

paylaşımların için kendi adıma çooookkk teşekkür ederim en ince ayrıntısına kadar her şeyi yazmışsın çok sağol biliyorum ki ben ve benim gibi hala durumu netleşmeyenler için senin yazdıkların çok faydalı ve pozitif bakış açın içinde teşekkür ederim... Senin de dediğin gibi herşey bahane rabbim ol der olur...

amin insaallah ...aaaa gözünüz aydın Rabbim hayırlı evlat eylesin her iki cihanda da. kucağınız hayırlı evlatlarla dolsun insaallah tekrardan gözünüz aydın...

amin canım.Allah razı olsun ve burada adlarını yazmayacağım ,üzülmesinler, negatif sonuç alan ama kendi sonuçlarına rağmen bana destek olmaktan vazgeçmeyen arkadaşlarıma da Allahım en kısa zamanda bebeklerini versin.isteyen herkese..

aynen canım.herşeyi yazmaya çalıştım çünkü buraya hamile kalıp yazan arkadaşlarda öyle yapmaya gayret ediyorlardı.ben de onlarda umutlandım.ne yapmışlar nasıl yapmışlar en küçük şeyleri bile merak ettim.belki küçük şeylerdi ama o an benim için çok büyük önemi vardı.ben de birilerine umut verebilirsem ,önündeki yolu aydınlatabilirsem ne mutlu bana..Allah herşeyi gönlüne göre versin arkadaşım.

bu arada benim hiç ağrım sızım kanamam hiçbir belirtim olmadı ta ki 9. güne kadar. 9. gün kahverengi akıntı geldi tüm gün sürdü ama 2 çay kaşığı kadar. o kanamayı dr.u mesaj attığımda önemli değil kırmızı tehlikelidir.bazı kadınlarda testten 1-2 gün önce görülür dedi.sonradan öğrendim ki o kahverengi kan bebeklerin tutunma kanıymış. bebek minik bir ahtopot gibi kollarını anne rahmine geçirdiğinde eğer kılcal damara gelirse bu kanama olurmuş ama ilk gün olan bir şey olduğu için ancak 9 günde aşağıdan akmaya başlamış ve bu kanama ,kadında normal adet gününe yakın ya da tam gününde olurmuş.Rabbimin işleri işte.kahverengi olmasının sebebi,eskimesi.ayrıca sonradan öğrendim ki rahim bebekleri koyarken açılır ,işlem bitince avumuzu sıkmamız gibi kapanırmış yani düşme ,kayma ,jelle çıkma falan olamazmış.birde transferden sonra akşamına yürümeye başayınca kan devir dam oluyor yani kan dolaşımı çalıştığı için bebeklere kan gidiyor ve ihtiyaçlarını daha o andan alıyorlar.tutunmaları güçleniyor. ne kadar su içersen kanın incelip vücutta daha rahat dolaştığı için
rahme daha kolay ulaşıyor.pıhtılaşıp düşüş riski azalıyor bende bunları sonradan öğrendim.

Son düzenleme:
sana kaç tane bebek transfer edelmişti??

kızlar öglen aldım haberlerinizi cepten yazamadım neyse şimdi müsaitim çoook çook sevindim rabbim tamamına erdirsin gelsin bebişler yarın test günüm bakalım benim sonucum ne olucak korkuyorum herşeyin hayırlısı artık

kızlar elmaturta canım yazdıklarını okurken zorlandım ikon falan koyun yahu zorlu 12günü atlatmışsın geçmiş lsun

kusura bakma canım bende okuyunca fark ettim.ama öyle heyecanla ve kimseyi bekletmeden hızla yazmak istedim ki yazım kuralları hak getire.ben de hep biri hemen yazsın diye bekliyordum çünkü..aynısını kimseye yaşatmak istemedim....

Allah rahmet eylesin canım.Allah geride kalanlara ömür,sabır ve sağlık versin.

aminn canım benimm aminnn

başın saolsun allah sabrınızı qrttırsın kalanlarınıza ömür versin inşallah kendine çok dikkat et

şu anda bardak bardak su içiyorum...kızım dedi ki anne turkcele mesaj at hamile diye ..bebekler için bilgi yolluyorlar dedi...benim zamanımda yoktu böyle şeyler.. attım.. son adet günü başlangıcını sordu.yazdım.tak diye bilgiler geldi çok güzel bişi...bir de benim cep akıllı telefon..kızım bebek diye türkçe uygulama indirmiş.hafta hafta bebek nasıl anne nasıl ne yemeli ve fotograf..anne karnı ve bebek içinde şu kadar diye gösteriyor..çok acaip şeyler var..ben hamilelikle ilgili 18 yıl oldu hiç bişi hatırlamıyorum..kitap alayım şu ilk 2 ay geçsin de diyorum.

çoooooooook teşekkür ederiz ayrıntılarıyla anlattığın için umudumuz oldun Allah razı olsun canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…