2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

hayırlı günler kızlar 2 gündür pek giremiyorum topige dün acı bir haber aldim 1senedir kanser olan amcam vefat etti. tabi ben üzülmeyeyim diye kimse bişey demedi akşam üzeri telefonuma dernekten mesaj geldi ihl mezunlar derneğinden.
o an ne diyeceğimi şaşırmıştım. inna lillahi ve inna ileyhi raciun çıktı ağzımdan. bebeğimi düşünüyordum bir yandan ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. eşim yanımdaydi o sıra. ölüm çok uzak geliyor aslında ama çok yakınımızda. sabır versin Rabbim..
şu anda herkes cenaze evinde bende evde Kuran okudum hatimler indi Rabbim kabul etsin. böyle tek basina durmak çok acı...

başın sağolsun canım ALLAH mekanını cennet eylesin... kanserden bende amcamı kaybetmiştim 5 yıl önce acı içinde öldü... Rabbim hepsinin mekanını cennet etsin inşallahhh...

şu anda bardak bardak su içiyorum...kızım dedi ki anne turkcele mesaj at hamile diye ..bebekler için bilgi yolluyorlar dedi...benim zamanımda yoktu böyle şeyler.. attım.. son adet günü başlangıcını sordu.yazdım.tak diye bilgiler geldi çok güzel bişi...bir de benim cep akıllı telefon..kızım bebek diye türkçe uygulama indirmiş.hafta hafta bebek nasıl anne nasıl ne yemeli ve fotograf..anne karnı ve bebek içinde şu kadar diye gösteriyor..çok acaip şeyler var..ben hamilelikle ilgili 18 yıl oldu hiç bişi hatırlamıyorum..kitap alayım şu ilk 2 ay geçsin de diyorum.
oooooooo iyiymiş bende turkcellliyim ama telefonum akkıllı değil.. kocacıma hamile olursam hediye edersin artık bana dedim bakalım alır inş...

bu arada bugün iki güzel haber aldık ne güzel ne umut verici... sırada kimler vardı ??? en yakın sultan33 var diye biliyorum ama yanılıyorda olabilirim

evet işte bu!!!!!!! canım çok çok çok güzel anlatmışsın. ya var yaaa acayip gaza geliyorum, hemen alıyım dondurulmuşumu diyorum :))))) ama tabiki sonra duruyorum, ilk günden beri doktorumu rahatsız eden miyomu aldırayım diyorum.... neyse bugün de bi görüşelimde doktorla... senin şu yazdıkların nası bi umut anlatamam, ya aslında anlatırım çünkü muhtemelen sende hissetmişsindir öncesinde....

o kayınvalidedin saçmalıklarını okuduğum anda senin için çok dua ettim kuzum. ve inanılmaz sevindim.

seninde göbeğini öporum kuzum hemde çok çok :52::52: :54::49:

Ayyyy bende çok gaza geldim hadi ameliyatını ollll iki ay sonra felan ice hoooppppp göbüşeee inşşşşş aaannnaaaammmmmm:52::52::52::49::49::49:

Allah yüzüme baktı sonuç pozitif ve galiba 3 üz. üçüz olup olmadığını 1 hafta sonra kontrole gidince bakacak. Allah tüm isteyen kullarına versin yarabbim. heyecandan sonucu unuttum eşim almaya gitti

Canm hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin bebislerini darisi benm basima sonucum yukselmesi icn dua et bol bol hamilenin duasi kabul olurmus. Senin icin cok sevindm tatlm

kızlar bugün transferiniz vardı heralde şuan yatıyosunuz bebişlerinizle inşallah tutunur yavrucuklarınız dua ediyorum herkese....

kızlar bugün transferiniz vardı heralde şuan yatıyosunuz bebişlerinizle inşallah tutunur yavrucuklarınız dua ediyorum herkese....

ben öğlene doğru geldim eve aslında ama moralim bozuk biraz, 5 embriyomuz vardı ya 3ü ölmüş :/ 2sini aldım geldim dondurmak için hiç kalmadı hayırlısı

umarım hasretimden daha keyifli haberlerle gelir :)

buarada hamişlere tebrikler, allah tamamına erdirsin, allah isyen herkese anne olmayı nasip etsin, emeklerimizi boşa çıkartmasın yüzümüzü güldürsün tez zamanda inşallah :*

cumartesi günü yumurtalarım toplanıyor bugün kan almışlardı benden hormonlarıma bakmak için bi aksilik varmı diye ve az önce aradılar bir sorun yokmuş güzel çıkmış.. bugün çatlatma iğnenizi olun cumartesi günün görüşürüz dediler... hayırlısı ile bende bebeklerimi alıp geldiğim günleri sonrasında test yaptırdığımda pozitif değerlerimi sonrasında karnım büyüdükçe yeşeren mutluluğumu sonrasında kucağıma aldığımda yaşayacağım o eşsiz anı istiyorummmm

ben öğlene doğru geldim eve aslında ama moralim bozuk biraz, 5 embriyomuz vardı ya 3ü ölmüş :/ 2sini aldım geldim dondurmak için hiç kalmadı hayırlısı

umarım hasretimden daha keyifli haberlerle gelir :)

buarada hamişlere tebrikler, allah tamamına erdirsin, allah isyen herkese anne olmayı nasip etsin, emeklerimizi boşa çıkartmasın yüzümüzü güldürsün tez zamanda inşallah :*

Hiççç moralini bozma sakın. benim arkadaşımda eylül başında yaptı toplamda 4 yumurtası vardı ikisi döllendi ve sadece biri çok iyi durumdaydı ama ikisinide transfer ettiler. şimdi ikizlere hamile. daha yeni onunkilerde. sakın takma kafana böylede tutacağına inan :16:

hoşgeldin şekerim yeni topiğimizeeee :)))) hayırlısı olsun şekerim. inşallah bu defa pozitifi görür, sağlıklı bi gebelik geçirirp sağlıcakla kucağına alırsın....

valla artık yerimiz burası :)) inşallah Rabbim bu defa nasip eder hepimize. senin tarih belli mi??

Back