- 8 Ocak 2008
- 348
- 67
- 323
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.441
kızlar elim ayağım titiriyor..sonucum geldi 215,64 allahım şoktayım.sanırım hamileyim....
kızlar elim ayağım titiriyor..sonucum geldi 215,64 allahım şoktayım.sanırım hamileyim....
canımmm panık yapmaa bukadarr dur bı sakın ol tabıkıde var 3. gun emrıyosuyla hamıle kalınmaz dıye bısey yokkı sakin ol lutfen 3.gun emrıyosuyla hamıle kalan oldugu gıbı 5.gun olup tutmayanda var bunları bu sekılde duusunerek strese sokma kendını lurfen rahat ol ıcını ferah tut tuttucak olduktan sonra hersey bahane ınan buna..
sağol canım inşallah ya korkuyorum bu kezde hayal kırıklığına uğramaktan senin bildiğin varmı bu formda hamile kan 3. gün embriyosuyla
canım bırkac syafa gerıde vardı beneklıbonbon olabılır dıye dusunuyorum yanılmıyosam ama emın ol var yanı nıck olarak net hatırlamıyorum dogum yapan bır ardkasım var 3.gun emrıyosuyla ıkızlerı varıd sımdı dogdular 9 aylıklar cnım ıcını ferah tutu stres en buyuk dusmanımız
yaaaa evet o var, elonor vardı bide.... çok merak ediyorum bende. geçmişi mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum ama sanırım yazmadı, belki de ben görmedimmm
yarın kısmetse transferim var ve 2 tane 1. kalite embiriyo transferim olucak Allah nasip ederse, 3. gün embriyosuyla gebe kalan varmıydı bu formda yardım edin nolur ya çok panik yaptım...
arkadaşlar merice35 diye bir arkadaş daha vardı bugün sonuç alacaktı sanırım yazdı da ben mi görmedim?
Allah bin kere razı olsun senden bitanem çok sağol içim rahatladı....
ben varım canım, durr yazıyorum
Allah yüzüme baktı sonuç pozitif ve galiba 3 üz. üçüz olup olmadığını 1 hafta sonra kontrole gidince bakacak. Allah tüm isteyen kullarına versin yarabbim. heyecandan sonucu unuttum eşim almaya gitti
sendende Allah razı olsun cnım bak elmaveturta arkdaısmızında 3. gun emrıyosuymus :)
allah yüzüme baktı sonuç pozitif ve galiba 3 üz. üçüz olup olmadığını 1 hafta sonra kontrole gidince bakacak. Allah tüm isteyen kullarına versin yarabbim. Heyecandan sonucu unuttum eşim almaya gitti
kızlar bende bayramdan sonra başlayacagım tedaviye kısmetse. inşallah Rabbim hayırlısıyla verir bu defa bebeğimi
meraba bizimde bir bende hamile değilim hala ama bir arkadas tanıorum eski topiksen morfooji 0 olup tam tüp bebeğe baslayacakken doğal yoldan hamile kalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?