- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.461
kızlar 2 saat oldu hala sonuç çıkmadı, bir sorun mu var dedim hala çalışılıyor dendi. canım sıkılıyor
canım dua, tüm forumda bebek isteyen yada gebe olanlar için, adını yolluyorsun, sabah ezanından önce kişilerin adlarını söyleyip okunuyor. dün gece okuma sırası bendeydi.
kızlar elim ayağım titiriyor..sonucum geldi 215,64 allahım şoktayım.sanırım hamileyim....
sizdedemi varikosel ve morfoloji 0??? bu aykiii tüp bebek sonucunuz n oldu???
kızlar elmalıturta ve akmelek sizleri kutluyorum rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.ayyy çok mutlu oldum sizler umut oluyorsunuz bize.kocamansizlere.
canım benim randevum akşam üzeri inşallah hayırlı haberlerle gelirim bende.dualarınızı eksik etmeyin.
hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekler ve tebrikler için. ben buradan bana gelen dualar, temenniler ve pozitif enerji için hepinize, adını yazamadığım yada sonucu negatif bile olsa benim moralimin bozulmasına asla izin vermeyen tüm dostlarıma asıl ben teşekkür ederim. inşallah bebeklerim sağlıklı olsun ve benimle kalsın. Allah isteyen tüm kadınların sesine cevap versin. detaylı yazacağım, çok heyecanlıyım, ailemden önce size söyledim. eşim dışında bilen yok, zaten fazla kişiye söylemek istemiyorum. öpüyorum, yazacağım...
Hayırlı ve mübarek olsun inşaAllaaahh, Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...
Canım bu dua işine ben de katılabilirim, nasıl olucak, beni de bilgilendirin.
ileri sayfalara gelemedim daha sonucunu tahlil sonucunu merak ediyorum, inş hayırlı haberin gelir canım...
Hayırlı ve mübarek olsun inşaAllaaahh, Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...
amin canım..cümlemize ihsan eylesin.
cnm bz başlayamadık tedavim ertelendi özel nedenlerden dolayıı
bende şeker var,varis var,pco var ki senelerdir.polipler vardı dr.um aldı,rahimde kalınlaşma var,dr.um ilerde alıcam rahmi tehlikeli dedi.10 seneye alıcak.gluten hassasiyeti var.110 kg.yim. eşimde de sorunlar vardı,reflüm var,tranferden 2 gün sonrası sabah 3 de kayınvalidemin yaptıkları yüzünden sinir krizi geçirdim.kendimi yerden yere attım ,komşular bile ayaklandı,ciddi demir eksikliğm var,kanımda pıhtılaşma sorunum var ki kanser ve genetik testleri bile yapılmıştı bana zamanında..daha kanım tüpe alınırken donuyor.
yani bu kadar sıkıntıya rabbim ol dedi ve oldu.önce Allahıma sonrada karşıma çıkarttığı dr.uma minnet doluyum.ekonomik sıkıntılarımı dr. biliyordu ,korkma inşallah ilk seferde dedi ..rabbim ol dedikten sonra önümde duran dağları yürüttü.bu yüzden umudunuzu asla asla yitirmeyin,isyan etmeyin.
şu anda ne yapıyorum,güzel pancar aldım.yıkadım soydum ve fırın poşetini unlayıp,zeytinyağı,sarımsak fesleğen kekik tuz ile beraber fırınladım.hayatım boyunca kök sebzelerle beslendim.çok severim.rahmetli anneannem şalgam için senede bir kez yemeli yemesende tarlasından geçmeli deri.o kadar şifalı.bu akşam et yapıp yanına yiyeceğim.çorba olarakda real den paça aldım güzelce yıkayacağım.tütsüleyip anneme düdüklüde güzelce pişirtip akşam sarımsak sirke ile yiyeceğim.kızımda da yemiştim.çocukları güçlü yaptığına inanıyorum.bebeklere inanılmaz faydalı ve kan yapıcı...dr.um beslenme listesi verdi.ona göre ince bir dilim et ve yeşil salatayı kefirle içtim şimdi....ekmek yooook.en fazla 7-9 kg alacaksın çünkü obezsin dedi...Allahtan boyum var..etim sıkı.90kg gösteriyorum.
yaniiiii korkmayın ıkınsanızda,taşlı yollarda sarsılsanızda,ağlasanız gülsenizde tutabiliyor.zaten ilk yarım saat de tutunmaya başlıyor.24 saattede içinize gömülüyor.dedinlere kök salıyor bu bebişler..
Süper haberlerle günümü güzelleştirdiniz kızlaarrrr :)) Allah'ım sağlıkla kucağınızaalmayı nasip eder inşallah... :)))
bende şeker var,varis var,pco var ki senelerdir.polipler vardı dr.um aldı,rahimde kalınlaşma var,dr.um ilerde alıcam rahmi tehlikeli dedi.10 seneye alıcak.gluten hassasiyeti var.110 kg.yim. eşimde de sorunlar vardı,reflüm var,tranferden 2 gün sonrası sabah 3 de kayınvalidemin yaptıkları yüzünden sinir krizi geçirdim.kendimi yerden yere attım ,komşular bile ayaklandı,ciddi demir eksikliğm var,kanımda pıhtılaşma sorunum var ki kanser ve genetik testleri bile yapılmıştı bana zamanında..daha kanım tüpe alınırken donuyor.
yani bu kadar sıkıntıya rabbim ol dedi ve oldu.önce Allahıma sonrada karşıma çıkarttığı dr.uma minnet doluyum.ekonomik sıkıntılarımı dr. biliyordu ,korkma inşallah ilk seferde dedi ..rabbim ol dedikten sonra önümde duran dağları yürüttü.bu yüzden umudunuzu asla asla yitirmeyin,isyan etmeyin.
şu anda ne yapıyorum,güzel pancar aldım.yıkadım soydum ve fırın poşetini unlayıp,zeytinyağı,sarımsak fesleğen kekik tuz ile beraber fırınladım.hayatım boyunca kök sebzelerle beslendim.çok severim.rahmetli anneannem şalgam için senede bir kez yemeli yemesende tarlasından geçmeli deri.o kadar şifalı.bu akşam et yapıp yanına yiyeceğim.çorba olarakda real den paça aldım güzelce yıkayacağım.tütsüleyip anneme düdüklüde güzelce pişirtip akşam sarımsak sirke ile yiyeceğim.kızımda da yemiştim.çocukları güçlü yaptığına inanıyorum.bebeklere inanılmaz faydalı ve kan yapıcı...dr.um beslenme listesi verdi.ona göre ince bir dilim et ve yeşil salatayı kefirle içtim şimdi....ekmek yooook.en fazla 7-9 kg alacaksın çünkü obezsin dedi...Allahtan boyum var..etim sıkı.90kg gösteriyorum.
yaniiiii korkmayın ıkınsanızda,taşlı yollarda sarsılsanızda,ağlasanız gülsenizde tutabiliyor.zaten ilk yarım saat de tutunmaya başlıyor.24 saattede içinize gömülüyor.dedinlere kök salıyor bu bebişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?