2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canımmm panık yapmaa bukadarr dur bı sakın ol tabıkıde var 3. gun emrıyosuyla hamıle kalınmaz dıye bısey yokkı sakin ol lutfen 3.gun emrıyosuyla hamıle kalan oldugu gıbı 5.gun olup tutmayanda var bunları bu sekılde duusunerek strese sokma kendını lurfen rahat ol ıcını ferah tut tuttucak olduktan sonra hersey bahane ınan buna..

sağol canım inşallah ya korkuyorum bu kezde hayal kırıklığına uğramaktan senin bildiğin varmı bu formda hamile kan 3. gün embriyosuyla

sağol canım inşallah ya korkuyorum bu kezde hayal kırıklığına uğramaktan senin bildiğin varmı bu formda hamile kan 3. gün embriyosuyla

canım bırkac syafa gerıde vardı beneklıbonbon olabılır dıye dusunuyorum yanılmıyosam ama emın ol var yanı nıck olarak net hatırlamıyorum dogum yapan bır ardkasım var 3.gun emrıyosuyla ıkızlerı varıd sımdı dogdular 9 aylıklar cnım ıcını ferah tutu stres en buyuk dusmanımız

yaaaa evet o var, elonor vardı bide.... çok merak ediyorum bende. geçmişi mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum ama sanırım yazmadı, belki de ben görmedimmm

canım bırkac syafa gerıde vardı beneklıbonbon olabılır dıye dusunuyorum yanılmıyosam ama emın ol var yanı nıck olarak net hatırlamıyorum dogum yapan bır ardkasım var 3.gun emrıyosuyla ıkızlerı varıd sımdı dogdular 9 aylıklar cnım ıcını ferah tutu stres en buyuk dusmanımız

Allah bin kere razı olsun senden bitanem çok sağol içim rahatladı....

yaaaa evet o var, elonor vardı bide.... çok merak ediyorum bende. geçmişi mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum ama sanırım yazmadı, belki de ben görmedimmm

çok teşekkür ederim çok bian çok korktum ya Allahım hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşşşş. tez zamanda hepinize dua ediyorum hep...

arkadaşlar merice35 diye bir arkadaş daha vardı bugün sonuç alacaktı sanırım yazdı da ben mi görmedim?

kızlar elmalıturta ve akmelek sizleri kutluyorum rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.ayyy çok mutlu oldum sizler umut oluyorsunuz bize.kocaman:nazar::nazar::nazar::nazar:sizlere.
canım benim randevum akşam üzeri inşallah hayırlı haberlerle gelirim bende.dualarınızı eksik etmeyin.:16::16::16::16:

Son düzenleme:
Allah yüzüme baktı sonuç pozitif ve galiba 3 üz. üçüz olup olmadığını 1 hafta sonra kontrole gidince bakacak. Allah tüm isteyen kullarına versin yarabbim. heyecandan sonucu unuttum eşim almaya gitti

kızlar elim ayağım titiriyor..sonucum geldi 215,64 allahım şoktayım.sanırım hamileyim....

Amaaaanıınnnnnnnnnnnn haberlerin güzelliğe bak:49::49::49::72::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
Allah tamaına erdirsin canlarımmmmmmmmmmmm
Nasıl mutlu oldum anlatamam maşşallah kırkbir kere
Hadi bakalım şki gün sonra değerim katlcakmı anksiyete manyaklığına hoş geldiniz:52::52::52:

kızlar elim ayağım titiriyor..sonucum geldi 215,64 allahım şoktayım.sanırım hamileyim....

Ne güzel bi gun boyle ;) hayırlı oldun canım allah kucağına almak nasip etsin:)

Bu arada ikiz olması degerden tam anlaşılmıyo arkadaslar benim 9. gun 657 çıkmıştı doktor ikiz olabilir ama kesin degil tam belli olmaz demişti haberiniz olsun..ama ikiz oldu ayrı dava:))
Ama 70 le ucuz olanı duydum yani..Bi arkadas cok heveslendi ikiz diye tek çıkınca üzüldü siz oyle yapmayın emi:)

Son düzenleme:
allah yüzüme baktı sonuç pozitif ve galiba 3 üz. üçüz olup olmadığını 1 hafta sonra kontrole gidince bakacak. Allah tüm isteyen kullarına versin yarabbim. Heyecandan sonucu unuttum eşim almaya gitti

kızlar ikinizide tebrik ederim inş sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip etsin rabbim...

Kaç embriyo transfer edilmişti sizlere çoğul gebelik olabilir demişsin ya ondan sordum

kızlar bende bayramdan sonra başlayacagım tedaviye kısmetse. inşallah Rabbim hayırlısıyla verir bu defa bebeğimi

hoşgeldin şekerim yeni topiğimizeeee :)))) hayırlısı olsun şekerim. inşallah bu defa pozitifi görür, sağlıklı bi gebelik geçirirp sağlıcakla kucağına alırsın....

Back