bende şeker var,varis var,pco var ki senelerdir.polipler vardı dr.um aldı,rahimde kalınlaşma var,dr.um ilerde alıcam rahmi tehlikeli dedi.10 seneye alıcak.gluten hassasiyeti var.110 kg.yim. eşimde de sorunlar vardı,reflüm var,tranferden 2 gün sonrası sabah 3 de kayınvalidemin yaptıkları yüzünden sinir krizi geçirdim.kendimi yerden yere attım ,komşular bile ayaklandı,ciddi demir eksikliğm var,kanımda pıhtılaşma sorunum var ki kanser ve genetik testleri bile yapılmıştı bana zamanında..daha kanım tüpe alınırken donuyor.
yani bu kadar sıkıntıya rabbim ol dedi ve oldu.önce Allahıma sonrada karşıma çıkarttığı dr.uma minnet doluyum.ekonomik sıkıntılarımı dr. biliyordu ,korkma inşallah ilk seferde dedi ..rabbim ol dedikten sonra önümde duran dağları yürüttü.bu yüzden umudunuzu asla asla yitirmeyin,isyan etmeyin.
şu anda ne yapıyorum,güzel pancar aldım.yıkadım soydum ve fırın poşetini unlayıp,zeytinyağı,sarımsak fesleğen kekik tuz ile beraber fırınladım.hayatım boyunca kök sebzelerle beslendim.çok severim.rahmetli anneannem şalgam için senede bir kez yemeli yemesende tarlasından geçmeli deri.o kadar şifalı.bu akşam et yapıp yanına yiyeceğim.çorba olarakda real den paça aldım güzelce yıkayacağım.tütsüleyip anneme düdüklüde güzelce pişirtip akşam sarımsak sirke ile yiyeceğim.kızımda da yemiştim.çocukları güçlü yaptığına inanıyorum.bebeklere inanılmaz faydalı ve kan yapıcı...dr.um beslenme listesi verdi.ona göre ince bir dilim et ve yeşil salatayı kefirle içtim şimdi....ekmek yooook.en fazla 7-9 kg alacaksın çünkü obezsin dedi...Allahtan boyum var..etim sıkı.90kg gösteriyorum
.
yaniiiii korkmayın ıkınsanızda,taşlı yollarda sarsılsanızda,ağlasanız gülsenizde tutabiliyor.zaten ilk yarım saat de tutunmaya başlıyor.24 saattede içinize gömülüyor.dedinlere kök salıyor bu bebişler..