2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

yani test öyle çıksada ben hamileyim diyemem yarın belli olacak inşallah, ben kahvaltımı 6 da falan yaptım o yüzden acıktım, aşerme falan değil, konuyu açıklığa kavuşturayım, ayrıca burada ki arkadaşlarımı asla üzmek istemiyorum. hep onlar için dua ediyorum Allah a her yakarışımda onları da anıyorum

2 tane olunca blast olmuyo canım 5 günlük embriyoya blast deniyo ister tek ister iki konulur yani yanlış bilme diye söylemek istedim :)

biliyorum bebişim bende zaten beşinci gün transferimi diye sormak istedim blasttan kastım oydu, ayrıca 2 tanemi diye sormak istedim ama anlatamadım galiba ben

Yok kimse benle ilgilenmedi
Hatta bugun test günüm soran yok
Bende karar verdim kimseye bişiy demicemmmmm ohhhhh canıma değsinnnnn
Hani bana hamsi tava en sevdiğim şeyyyyyyyyy

Ohhhh hayırlı olsunnnnnnn adetinnnnn çok gecikmedi şükürrr
Ay süper olmuş gitte bi baksınlar içerisi ne alemde
Aç bacakları yat korkunç ya her seferinde aman allahım yine mi oluyorum bendeee:26::26::26:
Ben bugun şkinci kanı verdim ya aynı yerden aldılar sen düşün nasıl mor oldum daha şimdidennnnn napacan kuzum mecbur katlanıoz boşuna cennet anaların ayakları altında dememişler insan daha ii annıo valla
Git gelde haber ver merak ediom çokkkkkkk

Merice ve elmaturta valla inanın öle seviniyorumki böle güzel haberlere kendiminki gibi gidin bi değerlerinzide öğrenince nfy çıkarsın gene dansözleriiiiii bizde yandan yandan yapalım bir an önce şimdiden ilk hayırlı olsunları diyim ben

öyle mi hiç bilgisini vermediler ne kadar içmem gerek?

Tatlım ben senden ümitlidim ya üzüntünü paylaşıyorum. Fakat son denememi deme lütfen. Sana özelden yazıcam şimdi...

Merice ve elmaturta valla inanın öle seviniyorumki böle güzel haberlere kendiminki gibi gidin bi değerlerinzide öğrenince nfy çıkarsın gene dansözleriiiiii bizde yandan yandan yapalım bir an önce şimdiden ilk hayırlı olsunları diyim ben[/QUOTE]

canım benim çok sağol Allah razı olsun,
inşallah diyorum, Allah sana da amayaa ya da, EKD ye de nasip etsin dualarımızı duysun ve kabul etsin. hep aklımdasınız

Son düzenleme:
benim dün toplandı cuma günü transfer 4 günlük oluyo sanırım niye o zaman pazar yapmıyorlar ki transferi :S

benimde dün toplandı cuma günüyse transferin 3 günlük oluyo o zaman olsun canım kaliteleri iyiyse bişey olmaz benim transfer tarihim belli diyil.. arayıp haber vericekler ama eğer pazar gününe denk gelirse başka doktorun yapmasını istemiyorum ya benim doktor pazar günleri olmuyo ama rica edicem.

canım benim çok sağol Allah razı olsun,
inşallah diyorum, Allah sana da amayaa ya da, EKD ye de nasip etsin dualarımızı duysun ve kabul etsin. hep aklımdasınız[/QUOTE]

Kan verdin mi sen bebek? Sonuçlarını sırayla yaz lütfen... Benden detay istemişsin al sana iğrenç detaylar...:)))

Kabızım, yarım saatten önce tuvaletten çıkamıyorum ve ıkınmaktan şimdiden basur olucam. Ve sonrada sabaha kadar endişeden uyuyamıyorum, bebişe bişe oldu mu diye. Sancılarım oluyo, bel ağrısı oluyo. Başka hiç bişe yok.

Göğüsler hala vıcık vıcık... Mide bulantısı aş erme yok ama şişkinlik var sürekli, giyecek bişe bulamıyorum.

Değerlerim transferden sonraki 10. Gün: 146. 11. Gün:249. 13. Gün: 662. Vah bugün 15. Gün sonuç bekliyorum...

Senin de bugün bakman gerekiyordu, hadi yap da ikiz mi değil mi onu bilelim yahu :)

Ha bir de o gebelik takvimini yapıyorum ama kaydet tuşu yok ve profilimde çıkmıyor((

canım sana özelden mesaj atmıştım görmedin mi bazı sorularım vardı :)

ben günde 3-4 litre hala içiyorum bebeğin tutunması için önemli deniyor, bilmiyorum artık ama ben oldum olası günde 2-3 litre içerim zaten.

bunu bende bilmiyodum bebeğin tutunası için önemli olduğunu.. bende sadece transfer günü bol su içmek gerektiğini bliyodum sıkışık giriliyoya transfere...o zamn suya hücuuuuuuummmm kızlar.

canım benim, kan testi yarın, dünden başım dönüyor ve ağrıyordu, sabah kalktığımda otururken sağ bacağımda mavi damar belirmişti, bende idrar testi yaptım, 2. çizgi silik olsa da çıktı, oysa dün hiçbir şey yoktu, Dr. a mesaj attım, yarın gel test yapalım muhtemelen pozitif dedi, randevu al, dedi, okey dedim, şimdi heyecandan ne yapayım bilmiyorum, hamileyim demeye çekiniyorum, yarın kesinleşecek diyebilirim sadece... onun dışında başka belirli yok. heryerim aynı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…