- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.181
Kaç günlük embriyo oldugu önemli 5 günlükte çıkar 9. Gun 3 günlükte 11 2 günlükte 12. Gun çıkar canım..
2 tane olunca blast olmuyo canım 5 günlük embriyoya blast deniyo ister tek ister iki konulur yani yanlış bilme diye söylemek istedim :)
ooooffffffffff daha aramadılar kaçıdöllendi acaba ya meraktan ölücem
güaydın canlar :))))
her yeni gün öncekinden daha güzel geçsin emiii....
benekli napıyon kuzum sen yaaa.... kimse seni şımartmadı mı ben girmeyince ??? hain mi bunlar.... oy oy oy oy.... yerim ben bu hamişiiiii....
dün işler acayip yoğundu, bide üstüne pazara gittim, eve gidip balık pişirdim, süper bi hamsitava yaptım.... sonra görümcem geldi, 9 gibi gitti, hemen ardından ütülere bulaştım.... ve bu arada farkettim ki, regl olmuşum :)))) bugün doktoro gidiyorum yine yeniden, gel bi bakalım kan değerlerine rahmine dedilerincecik damarlarımdan kan almak sorun, hele ki şu muayene işine alışasım hiç yok... ama napcannnn mecccbuuurrrrrr :))))
teyyyy teyyyyy teyyyy
İnşaallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur
İNŞALLAH CANIM BENİM İNŞALLAHH
gözün aydın canımmmmm inşallah darısı bana bende haber bekliyorum dün yumurtalarım toplandı daha aramadılar....2 tanemi transfer edilicek, blastmı oluyo seninki o zaman
bende senin gibi 2 adet dongusu bekledim tedaviye başlamak için sonra cok yumurta oldu o ay transfer olmadı 1,5 ay daha bekledim ama gec olsun güç olmasın canım bu ise başladıysan beklemeyi öğreneceksin baska çaren yok :) hayırlı olsun..
Hadi hayırlısı cok su içmeyi unutma bi arada :)
kaç tane transfer edilecek bilmiyorum ama yarın 2 tane için zorlicam :)) blast ne demek?
Benim için bundan sonra pek vakit zaman yok. 38 yaşındayım, rezervlerim çok az, üstüne bir de morfoloji sorunumuz var. Bu üçüncü ve son denememizdi. Akupunktur, histereskopi, önerilen ve duyduğum ne varsa yaptırdım. Olmayınca olmuyor, ne düşüneceğimi bilemiyorum.
5. gün embriyosu ve çok hücreli oluyo tutunma şansı daha yüksek, tabi Allah nasip ederse kaçıncı gün olduğu önemli diyil... evet bencede zorla doktorunu iki tane için bende öyle yapıcam...
öyle mi hiç bilgisini vermediler ne kadar içmem gerek?
benim dün toplandı cuma günü transfer 4 günlük oluyo sanırım niye o zaman pazar yapmıyorlar ki transferi :S
Merice ve elmaturta valla inanın öle seviniyorumki böle güzel haberlere kendiminki gibi gidin bi değerlerinzide öğrenince nfy çıkarsın gene dansözleriiiiii bizde yandan yandan yapalım bir an önce şimdiden ilk hayırlı olsunları diyim ben
Yok kimse benle ilgilenmedi
Hatta bugun test günüm soran yok
Bende karar verdim kimseye bişiy demicemmmmm ohhhhh canıma değsinnnnn
Hani bana hamsi tava en sevdiğim şeyyyyyyyyy
Ohhhh hayırlı olsunnnnnnn adetinnnnn çok gecikmedi şükürrr
Ay süper olmuş gitte bi baksınlar içerisi ne alemde
Aç bacakları yat korkunç ya her seferinde aman allahım yine mi oluyorum bendeee:26::26::26:
Ben bugun şkinci kanı verdim ya aynı yerden aldılar sen düşün nasıl mor oldum daha şimdidennnnn napacan kuzum mecbur katlanıoz boşuna cennet anaların ayakları altında dememişler insan daha ii annıo valla
Git gelde haber ver merak ediom çokkkkkkk
Merice ve elmaturta valla inanın öle seviniyorumki böle güzel haberlere kendiminki gibi gidin bi değerlerinzide öğrenince nfy çıkarsın gene dansözleriiiiii bizde yandan yandan yapalım bir an önce şimdiden ilk hayırlı olsunları diyim ben
ben günde 3-4 litre hala içiyorum bebeğin tutunması için önemli deniyor, bilmiyorum artık ama ben oldum olası günde 2-3 litre içerim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?