• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

gözün aydın canımmmmm inşallah darısı bana bende haber bekliyorum dün yumurtalarım toplandı daha aramadılar....2 tanemi transfer edilicek, blastmı oluyo seninki o zaman

2 tane olunca blast olmuyo canım 5 günlük embriyoya blast deniyo ister tek ister iki konulur yani yanlış bilme diye söylemek istedim :)

kızlar, idrar testinde 2. çizgi silik de olsa var. dün yoktu, bugün var, bir gecede bazı şeyler değişmiş.erken sevinmeye korkuyorum. hafif kahverengi damlalar yine başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. yarın 8.30 da test saatim

aaa hamilesin o zamn varya hamişliğinde bütün belirtileri yaşıyacaksın sanırım :D cok sevındım darısı bana olsun inş.

arkadaşlar doktoruma mesaj attım, evet, yüksek ihtimalle pozitif,randevu al dedi. yarın sabah 8.30 da test, 9,30 da Dr. randevum var ....benim için dua edin çok heyecanlıyım...

tabiki hamilesin huhhu :d nasıl cesaret ettin vallahi bravo benim yarın test günüm dün gece eşim yalvardı hastanin önünden geçiyorduk yaptıralım diye ben hiç ama hiç cesaret edemedim senin süper olmuş :) benimde ahtım var hamile olursam idrar testi yapıp saklıyacam 2 yıldır tek çizgi görmekten bıktım çünkü

canım teşekkür ederim.benimde test günüm yarın.ben aslında negatif görürsem kandada negatif çıkma ihtimaline karşı kendimi hazırlamak için yaptım.kanda direk negatif görmekten çok korkuyordum.inşallah değerlerimiz güzel çıkar.

bana doktorum badem ceviz ananas hergun ye demıştı canım

badem kavrulmuş olursa trans yağ oluyor çiğ olursa daha iyi diye biliyordum, tabiki Dr. un benden daha iyi bilir canım benim. ya sonuçta şifa niyetine yiyor içiyoruz ,faydasını göreceğimize eminim ki: ) ben sabah erken kahvaltı yaptım şimdi acıktım sebzeli mantar çorbası içiyorum bu saatte....

badem kavrulmuş olursa trans yağ oluyor çiğ olursa daha iyi diye biliyordum, tabiki Dr. un benden daha iyi bilir canım benim. ya sonuçta şifa niyetine yiyor içiyoruz ,faydasını göreceğimize eminim ki: ) ben sabah erken kahvaltı yaptım şimdi acıktım sebzeli mantar çorbası içiyorum bu saatte....

Canım sebzeli mantar çorbası çekti yaaa off kim yapıcak bana simdi :((

Böyle bi aserme görmedim ben ya ne duyarsam canım çekiyo :))

Son düzenleme:
Kızlar 17 eylülde 2.gün dondurulmuşlarla transfer oldum.test günüm 30 eylül ama 14.gün oluyo.yazıları okuyorum da 8. günde idrarda bile çıkan var.acaba ben de pazartesiyi beklemesem de cumartesi yaptırsam mı kan testini.çıkar mı acaba?

Kızlar 17 eylülde 2.gün dondurulmuşlarla transfer oldum.test günüm 30 eylül ama 14.gün oluyo.yazıları okuyorum da 8. günde idrarda bile çıkan var.acaba ben de pazartesiyi beklemesem de cumartesi yaptırsam mı kan testini.çıkar mı acaba?

Kaç günlük embriyo oldugu önemli 5 günlükte çıkar 9. Gun 3 günlükte 11 2 günlükte 12. Gun çıkar canım..

Back