- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.141
herkese hayırlı sabahlar Rabbim gününüzü bereketli kılsin inşallah. ekd ye çok üzüldüm sabah gördüm mesajı boğazıma yumru oturdu diyecek birşey yok. Rabbim en hayırlısıni nasip etsin hayırlısini nasip ettiği şeyi yüreğine razı etsin. insaallah Rabbim hiç beklemediğin anda evladini kucağına verir.
Allah hayırlı etsin merice bende euro Fertil de yaptırdım doktorunuz kimdi?benimde transferin 3. günü bugün. 5. gün transferi 9.gün mu çıkıyor yoksa 12. gün mü?
herkese hayırlı sabahlar Rabbim gününüzü bereketli kılsin inşallah. ekd ye çok üzüldüm sabah gördüm mesajı boğazıma yumru oturdu diyecek birşey yok. Rabbim en hayırlısıni nasip etsin hayırlısini nasip ettiği şeyi yüreğine razı etsin. insaallah Rabbim hiç beklemediğin anda evladini kucağına verir.
Allah hayırlı etsin merice bende euro Fertil de yaptırdım doktorunuz kimdi?benimde transferin 3. günü bugün. 5. gün transferi 9.gün mu çıkıyor yoksa 12. gün mü?
idrar testi yapmaya gidiyorum
kızlar, idrar testinde 2. çizgi silik de olsa var. dün yoktu, bugün var, bir gecede bazı şeyler değişmiş.erken sevinmeye korkuyorum. hafif kahverengi damlalar yine başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. yarın 8.30 da test saatim
allah kolaylık versin derinsu tüpün en zevkli kısmına geldin: transfer :) ekranda bebegin ziplayislatina dikkat et ben görebildim doktor bıraktıktan sonra zipliyolar pitir pitir :) hafif titreyis gibi yani..Kizlar benjmde yarin transfer gunumm bu hafta izinli olduumdan gunlerimi gezmek tozmakla gecirmekteyim yarindan itinaren yatis pozisyonuna gecicem cunku
Sizi her an takipteyim ama telefondan
ekd arkdasim sakin umidini yitirme biliyorum cok zor ama yeni gun yeni umut..
Ananas yemeye baslamadim bugun baslasam iyi olucak birde ceviz badem diyorsunuz degil mi?? Iyiki varsiniz kizlar
kızlar, idrar testinde 2. çizgi silik de olsa var. dün yoktu, bugün var, bir gecede bazı şeyler değişmiş.erken sevinmeye korkuyorum. hafif kahverengi damlalar yine başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. yarın 8.30 da test saatim
Kizlar benjmde yarin transfer gunumm bu hafta izinli olduumdan gunlerimi gezmek tozmakla gecirmekteyim yarindan itinaren yatis pozisyonuna gecicem cunku
Sizi her an takipteyim ama telefondan
ekd arkdasim sakin umidini yitirme biliyorum cok zor ama yeni gun yeni umut..
Ananas yemeye baslamadim bugun baslasam iyi olucak birde ceviz badem diyorsunuz degil mi?? Iyiki varsiniz kizlar
güaydın canlar :))))
her yeni gün öncekinden daha güzel geçsin emiii....
benekli napıyon kuzum sen yaaa.... kimse seni şımartmadı mı ben girmeyince ??? hain mi bunlar.... oy oy oy oy.... yerim ben bu hamişiiiii....
dün işler acayip yoğundu, bide üstüne pazara gittim, eve gidip balık pişirdim, süper bi hamsitava yaptım.... sonra görümcem geldi, 9 gibi gitti, hemen ardından ütülere bulaştım.... ve bu arada farkettim ki, regl olmuşum :)))) bugün doktoro gidiyorum yine yeniden, gel bi bakalım kan değerlerine rahmine dedilerincecik damarlarımdan kan almak sorun, hele ki şu muayene işine alışasım hiç yok... ama napcannnn mecccbuuurrrrrr :))))
amin canım inşallah hamileyimdir. tutamadım yaptım testimi, şimdi durduk yere heyecan yaptım. hamile isem bu sefer de benimle kalacaklar mı diye panikledim..canım benim yarın test günün diyilmi senin kız yarın öğrenicen zaten bırak şu idrar testini ... idrar testini ne zaman yap biliyomusun kanda hamileliğin belli olunca niye diyosan bu güne kadar bize negatif veren idrar testlerinden intikam almak için..bence hamilesin öyle hissediyorum ben... innnşşşşşallah...
Bende senin gibi 2 adet dongusu bekledim tedaviye başlamak için sonra cok yumurta oldu o ay transfer olmadı 1,5 ay daha bekledim ama gec olsun güç olmasın canım bu ise başladıysan beklemeyi öğreneceksin baska çaren yok :) hayırlı olsun..Günaydın arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri bugün bende aranıza katılayım istedim. geçen ay başlaycaktı benim tüp bebek ancak yumurtalarım aynı olgunlukta olmazmış o yüzden 1 ay ginera doğum kontrol hapı kullanıcam. birdahaki aya kaldı ama o zamanda bayrama gelecek galiba hakkımda hayırlısı diyorum ama bir an önce başlamakta istiyorum((
teyyyy teyyyyy teyyyy
3 yumurtam döllenmiş kızlar cuma transferim var
kızlar bugün transferimin 8. günü kan testimi yarın yaptırcam inşallah.ve bu sabah ilk önce ovulasyon testi yaptım baktım hemen koyu iki çizgi belirdi ve ardından bu testen cesaret alarak idrar testi yaptım ve ikinci çizgi ilk 5dk çıktı.ama silk biraz.ayyy ben hamilemiyim acaba?
kızlar bugün transferimin 8. günü kan testimi yarın yaptırcam inşallah.ve bu sabah ilk önce ovulasyon testi yaptım baktım hemen koyu iki çizgi belirdi ve ardından bu testen cesaret alarak idrar testi yaptım ve ikinci çizgi ilk 5dk çıktı.ama silk biraz.ayyy ben hamilemiyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?