2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım benimkide 5.gün transferiydi 9.gün çıkmadı.bugün tekrar verdim

canım benim doktorum kocaelinde.benim yumurta toplama transfer işlemim sadece eurofertilde oldu.diğer takipleri burda yaptırdık.rabbim sanada nasip etsin inşallah canım.bugün transferimin 8. günü.kandada doktorum 10. gün dedi ama ben yarın yaptırcam canım.

güaydın canlar :))))

her yeni gün öncekinden daha güzel geçsin emiii....

benekli napıyon kuzum sen yaaa.... kimse seni şımartmadı mı ben girmeyince ??? hain mi bunlar.... oy oy oy oy.... yerim ben bu hamişiiiii....

dün işler acayip yoğundu, bide üstüne pazara gittim, eve gidip balık pişirdim, süper bi hamsitava yaptım.... sonra görümcem geldi, 9 gibi gitti, hemen ardından ütülere bulaştım.... ve bu arada farkettim ki, regl olmuşum :)))) bugün doktoro gidiyorum yine yeniden, gel bi bakalım kan değerlerine rahmine dediler incecik damarlarımdan kan almak sorun, hele ki şu muayene işine alışasım hiç yok... ama napcannnn mecccbuuurrrrrr :))))

dünden beri kafamda basınç var, tansiyon bakıyorum normal, dün itibariyle sürekli başım dönüyor 2 kere kendimi koltuğa zor attım. sabah otururken fark ettim sağ bacağımda dizimden kasığıma kadar mavi damar belirmiş. gerçi varis sorunum var, herkesin göğsünde olur benim bacağımda, yarın test günüm.

kızlar, idrar testinde 2. çizgi silik de olsa var. dün yoktu, bugün var, bir gecede bazı şeyler değişmiş.erken sevinmeye korkuyorum. hafif kahverengi damlalar yine başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. yarın 8.30 da test saatim

Kizlar benjmde yarin transfer gunumm bu hafta izinli olduumdan gunlerimi gezmek tozmakla gecirmekteyim yarindan itinaren yatis pozisyonuna gecicem cunku
Sizi her an takipteyim ama telefondan
ekd arkdasim sakin umidini yitirme biliyorum cok zor ama yeni gun yeni umut..

Ananas yemeye baslamadim bugun baslasam iyi olucak birde ceviz badem diyorsunuz degil mi?? Iyiki varsiniz kizlar

Cnm cizgi varsa gebelik var demektir ama kahverengi damlalar icin hemen doktorunla iletisine gec sana destek takviye biseler yapabilir.. Hayirli olsuunn

idrar testi yapmaya gidiyorum

canım benim yarın test günün diyilmi senin kız yarın öğrenicen zaten bırak şu idrar testini ... idrar testini ne zaman yap biliyomusun kanda hamileliğin belli olunca niye diyosan bu güne kadar bize negatif veren idrar testlerinden intikam almak için..bence hamilesin öyle hissediyorum ben... innnşşşşşallah...

allah kolaylık versin derinsu tüpün en zevkli kısmına geldin: transfer :) ekranda bebegin ziplayislatina dikkat et ben görebildim doktor bıraktıktan sonra zipliyolar pitir pitir :) hafif titreyis gibi yani..

hayırlı haberlerini bekliyoruz :))

badem iyi değil diye biliyorum ben taze ceviz ananas falan yedim ama günde 8ceviz yedim, 5 dilim ananas, 3 kivi et Balık organik süt bal vb.

Günaydın arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri bugün bende aranıza katılayım istedim. geçen ay başlaycaktı benim tüp bebek ancak yumurtalarım aynı olgunlukta olmazmış o yüzden 1 ay ginera doğum kontrol hapı kullanıcam. birdahaki aya kaldı ama o zamanda bayrama gelecek galiba hakkımda hayırlısı diyorum ama bir an önce başlamakta istiyorum ((

yeni tedaviyemi başlıyosun canım hayırlı olsun donmuşlarlamı deneyeceksin....inşallah rabbim bu kez verir inşalllah

amin canım inşallah hamileyimdir. tutamadım yaptım testimi, şimdi durduk yere heyecan yaptım. hamile isem bu sefer de benimle kalacaklar mı diye panikledim..

Bende senin gibi 2 adet dongusu bekledim tedaviye başlamak için sonra cok yumurta oldu o ay transfer olmadı 1,5 ay daha bekledim ama gec olsun güç olmasın canım bu ise başladıysan beklemeyi öğreneceksin baska çaren yok :) hayırlı olsun..
teyyyy teyyyyy teyyyy

3 yumurtam döllenmiş kızlar cuma transferim var

Hadi hayırlısı cok su içmeyi unutma bi arada :)

allah gönlüne göre versin inşallah test gunun nezaman

tabiki hamilesin huhhu :d nasıl cesaret ettin vallahi bravo benim yarın test günüm dün gece eşim yalvardı hastanin önünden geçiyorduk yaptıralım diye ben hiç ama hiç cesaret edemedim senin süper olmuş :) benimde ahtım var hamile olursam idrar testi yapıp saklıyacam 2 yıldır tek çizgi görmekten bıktım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…