2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Şişkinlik bende de var , sanki 3-4 aylık gibiyim... Ama iner diye düşünüp yeni bişe almıyorum.

Kabız olayına çözüm bulmak gerek ya söylediklerin bende de işe yaramıyor 3 lt su içiyorum günde. Doktora sormadım henüz, netten araştırıyorum.

Keseye önümüzdeki salı dediler... Test konusunda bana da gerek yok artık dedi doktorum ama her tuvalet ve ıkınma sonrası kesin bişe oldu diye gidip başka bir yerde yaptırıyorum işte paronayaklık oldum valla. Ağrım da çok...

Senin bu gün testin yokmuuuuuuuuu? Çatlatma beni ya, kaç kere sordum? Yaptırdın mııı?

ay keşke demeseydim , yakınında yapacak kimse yok mu .. ben kendim yaptım ..hazır çorba asla içmem ben
Aynen hazır icmem annem de yok gelince yapsın artık.. Oyle bisi ki pişirdigim şeyi yemek istemiyorum baskası pişirsin istiyorum:))
2.gün dondurulmuştu.3.gün transfer edildi canım.senin hesaba göre 11.gün çıkması lazım yani cuma oluyo o zaman kararsız kaldım
2. Gun embriyosu 12. Gun belli olur canım transfer gunü sayılmıyor.. Bekle biraz acele etme..
Amanda triplere başlamış taze hamile:)) kaç çıktı sonucun?
öyle mi hiç bilgisini vermediler ne kadar içmem gerek?
Yumurta toplamadan sonra icebildigin kadar bol iç sıkıntı olmaz yunurtaliklarin için..su toplamasını giderir.. Transferden sonra da bebek için lazım sen icmeye başla ve bırakma bana doktorum boyle söyledi..

çok teşekkürler canım içiyorum şuan elimde şişem :))

Transfer icin merkezde bekliyorumm su an.cok heyecanliyim..tek girip 2 can cikacam insallah..

çok güzel bi haber inşallah bebişleri göbüşüne al ve onlara çok iyi bak annesi şuan bol bol su içiyosun sanırım sıkışık olmak için....darısı bize

Son düzenleme:
ayyyyyy şimdi aradılar 9 tane embiriyom döllenmiş çok şükür Allahımmm darısı sıradakilere inşallah.... dualarla....

Yaptrdm canm 40.41 cikti yukselme var doktru aradm guzel dedi yarn tekrar yaptrcam ikiye katlar ins. Sen naptn cnm nasilsn belirtlern basladi mi bnde cok merak ediyorum seni bana hber ver tatlm

Ayyy cok sevindim sakin daha kendini uzup bebegi etkileme csbim cok sevindimm ohh :) az once tup bebek merkezinden aradilar sonucunux ne diye oysaki test günüm yarin saka gibi kaldim aksam acilde test yaptircam belirtim cok yok tatlim cok korkuyorum

bak bu iyiye işaret, akşam yaptırınca mutlaka yaz, hadi hayırlısı inşallah

canım cok fazla tanısmıslıgımız yok burdan okuyorum senı sadece hıssettgıım bıseyı paylasmak ıstedım ya nıcıkınden yada baska bıseyden bılmıyorum sana bı sıcaklık hıssedıyorum ve senın hamıle olduguna ınanıyorum ben :) paylasmak ıstedım tabıkıde Allah bılır ama ıcımden daha test gunume sen var yazdıkca ben zaten hamılesın sen dıyıp geıcyodum :) ınsallah yanılmam saglıkla gelır kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…